واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پروندههاي زمين خواري بين محيطزيست و سازمان جنگلها سرگردان است
مدير كل محيط زيست استان تهران با اشاره به تنظيم لايحه مالكيت سازمان محيط زيست بر مناطق چهارگانه در دولت گفت: عدم مالكيت محيط زيست در اين مناطق يكي از مهمترين معضلات جلوگيري از زمينخواري است.
مدير كل محيط زيست استان تهران با اشاره به تنظيم لايحه مالكيت سازمان محيط زيست بر مناطق چهارگانه در دولت گفت: عدم مالكيت محيط زيست در اين مناطق يكي از مهمترين معضلات جلوگيري از زمينخواري است.
محمدهادي حيدرزاده افزود: در بسياري از موارد زماني كه شكايت عليه زمينخواري در پروندههاي مختلف به نتيجه ميرسد و سازمان محيطزيست اقدام به قلع و قمع ساخت و سازها در اراضي ملي ميكند، متخلفان با بهانه اينكه مالكيت زمين در اختيار سازمان محيط زيست نيست و اين قلع و قمعها غير قانوني است، روند رسيدگي به تخلفات را به تأخير مياندازند.
مديركل محيط زيست تهران به لايحه دولت اشاره كرد و اظهار داشت: در جلسهاي كه حدود يك ماه پيش تشكيل شد، دولت لايحهاي در خصوص قرار گرفتن مالكيت مناطق چهارگانه حفاظت شده در اختيار سازمان محيط زيست تنظيم و به مجلس تقديم كرد كه اميدواريم هر چه سريعتر اين لايحه تصويب شود؛ چراكه در اين صورت دست مسئولان زيست محيطي براي مبارزه با زمينخواري بازتر ميشود.
به گفته وي، اين مسئله به ويژه در استان تهران كه ارزش زمين بسيار بالاست، اهميت بسزايي دارد. وي در پاسخ به اينكه پيش از اين سازمان جنگلها كه مالكيت قانوني اراضي ملي كشور را برعهده دارد، نسبت به درخواست سازمان جنگلها براي مالكيت مناطق حفاظت شده چهارگانه تحت مديريت اين سازمان موضع ميگرفت به «مهر» گفت: چندي پيش با مسئولان اين سازمان جلسه داشتيم و خوشبختانه در دولت جديد نگاه سازمان جنگلها نيز نسبت به اين موضوع مثبت شده چراكه آنها هم معتقدند به جاي رفت و آمد پينگپنگي پروندهها بين سازمان جنگلها و سازمان محيط زيست، چنانچه يك ارگان مسئول رسيدگي به زمينخواري در اراضي حفاظت شده باشد، مشكلات كمتر ميشود.
مدير كل محيط زيست استان تهران از راهاندازي ستادي تحت عنوان ستاد مبارزه با ساخت و سازهاي غير مجاز به دنبال پيگيريهاي سازمان محيط زيست در استانداري تهران خبر داد و گفت: حفظ امور بيتالمال در اين ستاد مهمترين هدف است و طي حدود هفت ماه گذشته كه اين ستاد راهاندازي شده، شيب زمينخواري گرفته شده است.
حيدرزاده با بيان اينكه در سال جاري 55 هزار مورد قلع و قمع ساخت و ساز در پاركهاي ملي خجير، سرخ حصار و لار انجام شده اما همچنان حدود 800 پرونده شكايت در استان تهران وجود دارد، افزود: از دادستاني درخواست شده كه اين پروندهها را خارج از نوبت رسيدگي كنند تا سازمان محيط زيست مقتدرانه بتواند در مقابل زمينخواريها بايستد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: 28 خرداد 1393 - 22:28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]