واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس آموزش و پرورش استثنایی: معلمان پذیرش کننده دانش آموزان استثنایی سختی کار می گیرند بجنورد - ایرنا - رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: معلمان پذیرش کننده دانش آموزان استثنایی در مدارس عادی سختی کار خواهند گرفت.
به گزارش ایرنا، ˈنامدار عبدالهیانˈ روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران در بجنورد، گفت: در سطح کشور مدارس پشتیبان برای این گروه از مدارس که طرح تلفیقی را پذیرش کرده اند طراحی شده تا معلمان آموزش دیده شرایط جسمی روحی و آموزشی این دانش آموزان را بشناسند و برای ارتباط دو سویه با دانش آموزان عادی به آنان کمک کنند.
وی افزود: طبق استانداردهای جهانی باید بخشی از دانش آموزان با نیازهای ویژه با بهره هوشی بالاتر از 50 در مدارس عادی به تحصیل مشغول شوند.
وی گفت: هر سال، هزار دانش آموز مدارس استثنایی با شرایط لازم شناسایی و وارد مدارس عادی می شوند که طبق برنامه توسعه پنجم باید 35 هزار نفر جذب این مدارس عادی شوند.
عبدالهیان افزود: این مدارس نیز باید شرایط پذیرش دانش آموزان با نیازهای ویژه را داشته باشند.
وی اظهار کرد: دانش آموزان کم توان ذهنی جزو این طرح قرار نمی گیرند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور همچنین به طرح سنجش بدو ورود دبستان اشاره کرد و گفت: در این طرح هفت هزار نیرو با استقرار در هزار و 666 پایگاه ثابت و سیار در 900 منطقه و 20 هزار روستا دانش آموزان بدو ورود دبستان را سنجش می کند.
وی افزود: پیش بینی شده است که در سال تحصیلی جدید یک میلیون و 250 هزار دانش آموز در این طرح شرکت کنند.
عبدالهیان در خصوص معلولیت جدید به نام ˈاوتیسم ˈ نیز گفت: این نوع معلولیت در سه سال اخیر شناسایی شده و کودکان اوتیسم جذب مدارس استثنایی می شوند.
وی افزود: اکنون در کشور هزار و 638 دانش آموز اوتیسم در مدارس با نیازهای ویژه مشغول تحصیل هستند.
وی گفت: طبق برآورد چهار هزار دانش آموز اوتیسم آموزش پذیر در کشور وجود دارد که به علت مشکلات فقر فرهنگی و مالی خانواده ها از تحصیل بازمانده اند.
وی به راه اندازی مراکز اختلالات یادگیری نیز اشاره کرد و افزود: اکنون 350 مرکز دولتی و 50 مرکز خصوصی در سطح کشور وجود دارد و طبق برنامه، راه اندازی 100 مرکز نیز در چند سال آینده در دستور کار قرار دارد.
عبدالهیان گفت: برخی از دانش آموزان در حیطه خاصی دچار مشکل هستند که می توان با آموزش آن مشکل را برطرف کرد و زیرپوشش مراکز اختلالات یادگیری قرار گیرند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور همچنین از شناسایی شش دهم درصد دانش آموزان بدو ورود به مدرسه با نیازهای ویژه خبر داد و افزود: با توجه به بالا رفتن استاندارد و آزمایش های دقیق با پیشرفت علم می طلبد شمار زیادی از دانش آموزان شناسایی و در پایان برنامه پنجم توسعه به یک درصد افزایش یابد.
وی همچنین به خودکفایی دانش آموزان با نیازهای ویژه نیز اشاره کرد و گفت: در این خصوص 300 مرکز متوسط حرفه ای ویژه دانش آموزان استثنایی کم توان ذهنی وجود دارد که هر دانش آموز باید در پایان یک مهارت را فرا گیرد.
وی افزود: اکنون کارگاه های این مدارس را تجهیز می کنیم تا بتوان تولیدات این دانش آموزان به فروش برسانیم.
به گفته وی اکنون 115 هزار دانش آموز استثنایی در کشور وجود دارد و از این تعداد 75 هزار نفر در مدارس خاص استثنایی و بقیه به صورت ضمیمه در مدارس عادی تحصیل می کنند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثتایی کشور برای شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع آموزشی از محل اعتبارات سفر رهبری و خیران مدرسه ساز و همچنین بررسی مسائل و مشکلات مدارس استثنایی خراسان شمالی به این استان سفر کرده است. ک/2
7184/623/330
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]