تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834339078




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر کار: فرهنگ مدرک گرایی از نظام مهارت پیشی گرفته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون وزیر کار: فرهنگ مدرک گرایی از نظام مهارت پیشی گرفته است اصفهان- ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فرهنگ مدرک گرایی از نظام مهارت پیشی گرفته است بطوریکه بین توزیع دانشجو و توجه به نیاز بازار تناسبی وجود ندارد.


به گزارش ایرنا، «کوروش پرند» روز چهارشنبه در همایش ˈ تاثیر نظام مهارت آموزی در رشد و توسعه صنایع ˈ افزود: براساس اعلام وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری هم اکنون 4.5 میلیون دانشجو در مقطع کارشناسی در حال تحصیل می باشند در حالیکه تعداد دانشجویان در مقطع فوق دیپلم کمتر از 23 درصد است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از استانها مانند تهران و البرز برای جذب نیرو با مدرک دیپلم و فوق دیپلم دچار مشکل هستیم ، افزود: مشکل زمانی در صنایع خود را نشان می دهد که نیاز به تکنسین ها احساس شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه افزایش مدرک گرایی در حرکت دانشجویان کارشناسی به سمت تحصیل در کارشناسی ارشد و و دکتری بوده است، اضافه کرد: هم اکنون در مقطع کارشناسی ارشد یک میلیون نفر و در مقطع دکتری 250 هزار نفر در وزارت علوم آزمون داده اند که این رقم بسیار چشمگیر است.
وی با اشاره به وجود دو هزار و 157 رشته در گروه های آموزشی وزارت علوم، افزود: 1.5 میلیون دانشجو در 21 رشته دانشگاهی متمرکز شده اند که از این تعداد بیش از 70 درصد در آموزش های نظارتی و کمتر از 20 درصد کل دانشجویان در حوزه نظام مهارتی مشغول تحصیل هستند.
پرند، طرح کارورزی که برای فارغ التحصیلان در سالهای گذشته انجام شده را یکی از راه حل ها برای حل مشکل جذب نیروی انسانی ماهر در حوزه صنعت بیان کرد و گفت: طرح کاروزی برای فارغ التحصیلان، در صنعت بسیار کاربرد دارد و می تواند دغدغه بسیاری از بنگاههای اقتصادی را برطرف کند.
وی ادامه داد: این طرح به دلیل اینکه هر دانشجو در کنار تحصیل می تواند آموزش های مهارتی را فراگیرد، باعث گسترش ارتباط میان دانشگاه و صنعت خواهد شد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طرح کارآموزی و مراکز جوار دانشگاهی(AST) یکی دیگر از راه حل هاست، ادامه داد: یک آموزش نرم افزاری درباره بازاریابی و تعاملات اجتماعی همراه با آموزش های مهارتی در این مراکز بسیار موثر است و سازمان فنی و حرفه ای در زمینه گسترش این طرح آمادگی کامل را دارد.
وی تاکید کرد: اکنون باید متناسب با بازار کار، رشته های دانشگاهی را بوجود آورد تا حوزه آموزش های مهارتی توسعه یابد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ایجاد نظام صلاحیت حرفه ای را یکی از راه حل های مهم معضلات موجود در بازار کار دانست و اظهارکرد: صلاحیت حرفه ای به معنی کسب تجربه، داشتن مهارت، مدرک اخلاق حرفه ای و آمادگی جسمانی در برخی از رشته هاست که بر این اساس یک نفر شرایط احراز شغل را به دست می آورد.
وی با تاکید بر اینکه کسب تجربه و مهارت بسیار ضروری تر از مدرک است، ادامه داد: صنایع باید خواستار ایجاد نظام صلاحیت حرفه ای از سوی وزارتخانه ها باشند.
پرند، حضور موثر در عرصه های بین المللی برای توسعه در نظام مهارت را ضروری دانست و گفت: اعزام نیروی کار به خارج از کشور برای کسب آموزش و مهارت، ایجاد آموزشگاههای آزاد در عرص بین المللی و آموزش مربیان توسط مربیان خارجی می تواند باعث گسترش بنگاههای اقتصادی کشور شود.
وی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آمادگی کامل برای سرمایه گذاری خارجی و داخلی برای آموزش مهارت در حوزه صنعت را دارد، ادامه داد: در بسیاری از سطح مدیریت مانند مدیریت منابع آب می توان از طریق این سازمان آموزش های لازم را به مربیان داد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: هم اکنون 50 تا 60 مربی در زمینه مدیریت منابع آب توسط کشور آلمان آموزش دیده اند.
وی با تاکید بر اینکه در کشور استعدادها و نخبه های زیادی در زمینه نظام مهارت وجود دارد، تصریح کرد: حداقل یکهزار و 200 نفر نخبه نظام مهارت در کشور شناسایی شده اند که قابلیت فعالیت در صنایع مطرح و شرکت های دانش بنیان را دارند.
به گزارش ایرنا، همایش تاثیر نظام مهارت آموزی در رشد و توسعه صنایع با هدف ارتقای مهارت شاغلان در بنگاههای اقتصادی با حضور فعالان در حوزه آموزش فنی و حرفه ای و فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
پ/7140/ 7132

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن