واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خیران اندیشه ساز نیکشهر افزون بر 300 میلیون ریال کمک جمع آوری کردند نیکشهر، زاهدان- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش نیکشهر گفت: خیران اندیشه ساز این شهرستان با هدف کمک به دانش آموزان بازمانده از تحصیل و کاهش آمار ترک تحصیل بویژه ترک تحصیل دختران با استفاده از منابع کمک های مردمی و فرهنگ سازی عمومی در جامعه 300 میلیون ریال جمع آوری کردند.

یونس اربابی روز چهارشنبه پس از تشکیل انجمن خیران اندیشه ساز شهرستان نیکشهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به تشریح اهداف این انجمن پرداخت و خواستار مشارکت افراد خیر در امور تعلیم و تربیت و شناسایی آسیب ها و مشکلات موجود در تحصیل فرزندان مناطق محروم شد.
وی همت و تلاش همه اقشار جامعه در زمینه افزایش کیفیت و ارتقا شاخص های آموزشی را خواستار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیکشهر گفت: مشارکت همه مردم بویژه خیران در امر تعالی آموزش و پرورش سبب بالا رفتن کیفیت آموزشی و تربیت نیروهای متخصص خواهد شد.
اربابی بیان داشت: باید از ظرفیت های موجود برای کاهش ترک تحصیل فرزندان، ارتقا کیفیت آموزش با تشکیل کلاسهای جبرانی وتقویتی و جذب بازماندگان از تحصیل در سال آینده استفاده و زمینه برای ارتقا جایگاه استان سیستان و بلوچستان در شاخص های کشوری فراهم شود.
وی گفت: پراکندگی جمعیت روستایی، وجود کلاس های زیر حدنصاب، محدودیت در اجرای طرح روستا مرکزی، کمبودهای نیروی انسانی در دروس علوم پایه و امکانات عمرانی در برخی روستاها و اعتبار اندک برای مدارس شبانه روزی از جمله مشکلات پیش روی آموزش و پرورش است که در این زمینه نیازمند حضور بیشتر خیران در صحنه هستیم.
وی از همراهی همه آحاد مردم برای بهبود کیفیت آموزشی تقدیر کرد و افزود: آحاد مردم برای مشارکت در همه زمینه ها بویژه در تحصیل فرزندانشان حساسیت بیشتری داشته باشند تا با مشارکت مردم بخشی از مشکلات فرابخشی از طریق مساعدت و همکاری مرتفع شود.
به گزارش ایرنا، 31 هزار دانش آموز در 565 مدرسه شهرستان نیکشهر مشغول به تحصیل هستند.
انجمن خیران اندیشه ساز نیکشهر با حضور مسوولان اجرایی، امامان جمعه، معتمدان، اعضای شوراهای اسلامی و شماری از فرهنگیان در سرسرای اجتماعات فرمانداری تشکیل شد. ک/2
7306 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
28/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]