تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826410091




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مسوول کشوری: ایران پایین ترین نرخ رشد باروری جهان را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

یک مسوول کشوری: ایران پایین ترین نرخ رشد باروری جهان را دارد مشهد- ایرنا- معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بررسی های انجام شده نشان می دهد که هم اکنون ایران پایین ترین نرخ رشد باروری را در جهان داراست.


به گزارش ایرنا، ˈمحمد اسحاقیˈ روز دوشنبه در همایش آموزشی رویکردهای دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در مشهد افزود: هم اکنون نرخ باروری کلی در ایران حدود 1،8 است، در حالی که نرخ باروری کمتر از 2،1خط قرمز و زنگ هشدار به شمار می رود.
وی گفت: نرخ باروری کلی یعنی تعداد فرزندانی که یک زن در طول عمر باروری خود می تواند به دنیا آورد که حدود 15 فرزند برآورد شده و اکنون این میزان در ایران به طور میانگین 1،8 فرزند است.
وی اظهار کرد: هم اکنون نرخ باروری کلی بین اقوام و استان های مختلف کشور متفاوت و بین 1،2 تا 2،4 فرزند در نوسان است.
وی ادامه داد: در کشورهای در حال توسعه مانند ایران باید حد جایگزینی و نرخ باروری بیشتر از 2،7 باشد، زیرا که تغییرات جمعیتی و وضعیت مرگ و میر در این کشورها بیشتر است.
اسحافی افزود: نرخ باروری کلی ایران سقوط آبشاری در بین کشورهای آسیایی داشته و به طوریکه پایین ترین عدد را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به سیاست های جمعیتی بعد از انقلاب، افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده در سال 1365، نرخ باروری باید تا سال 1390 از 6،4 به 4 و نرخ رشد جمعیت نیز از 3،2 درصد به 2،3 درصد کاهش می یافت.
وی بیان کرد: در طول این مدت با کاهش چشمگیر این شاخص ها روبه رو بودیم، به طوریکه نرخ باروری کلی از حد جایگزینی نیز پایین تر و به زیر 1،8 کاهش یافت و نرخ رشد جمعیت نیز به 1،3 رسید.
اسحاقی با بیان اینکه امروز همه کشورهای جهان با مسئله جمعیت روبه رو می باشند، افزود: تعدادی از کشورها با کاهش جمعیت و عده ای با افزایش جمعیت مواجه هستند.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه تاکید کرد: هدف از سیاست های جمعیتی فقط افزایش عدد کلی جمعیت نیست، بلکه تعادل پویای ساختار کلی جمعیت باید حفظ شود و تمام تلاش ها در این مسیر صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه اکنون سیاست های جمعیتی تبدیل به یک مسئله ملی شده است، افزود: در سیاست های تحدید نسل باید تجدید نظر صورت گیرد زیرا این شرایط برای کشور خطرناک است.
وی گسترش زندگی شهرنشنیی را از عوامل مهم در کاهش نرخ باروری دانست و گفت: هم اکنون 71 درصد جمعیت ایران در شهرها و 29 درصد در روستاها زندگی می کنند و تغییر رفتارها و افزایش مربوط به شهرنشینی است.
اسحاقی، افزایش سن ازدواج را عامل اصلی در کاهش نرخ باروری ذکر کرد و گفت: تاخیر در فرزندآوری، افزایش تحصیلات عالیه زنان و جدایی خانواده ها از دیگر علل در این خصوص به شمار می رود.
وی با بیان اینکه هم اکنون هشت درصد جمعیت ما سالمند است، افزود: در سال های آینده ما با مشکل بحران سالمندی روبرو می شویم، به طوری که مانند کشورهای پیشرفته افزایش مهاجرت های بین المللی و کاهش نیروی کار را بدنبال خواهیم داشت.
وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: هم اکنون تغییر نگرش نسبت به ازدواج، فرزند داری، خانواده و مسوولیت در کشورمان تغییر یافته است ، به طور مثال سن 30 سالگی را برای ازدواج یک جوان زود می دانند.
وی در پایان گفت: فرهنگ سازی، بهبود سبک زندگی، ایجاد نظام اشتغال مناسب برای زنان و رفع محدودیت ها در این زمینه،پوشش بیمه ای کامل زنان و افزایش مرخصی استعلاجی زایمان از جمله اقدامات برای افزایش نرخ باروری کلی در کشور است که برخی از آنها اجرا شده و برخی نیز در دست اقدام می باشد.
7487/659/330

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




26/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن