واضح آرشیو وب فارسی:فارس: محسن الویری در رونمایی آثار جدید عماد افروغ
عماد افروغ از مفهوم واقعی «صلح» رونمایی کرده است
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در آیین رونمایی از جدیدترین تألیفات عماد افروغ گفت: آقای افروغ در کتاب خویش به عوامل دوازدهگانه صلح اشاره کرده که یک منظومه کامل از عوامل مؤثر برای ایجاد صلح است.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، دو اثر جدید عماد افروغ با عناوین «توحیدگرایی و صلح» و «فریادهای خاموش روز نگاشت تنهایی» عصر دیروز (دوشنبه پنجم خرداد ماه) با حضور حجج اسلام حمیدرضا پارسانیا، محسن الویری و کریم خانمحمدی اعضای هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سیدهادی حسینی نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه، روبرت بیگلریان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی و عادل فردوسیپور در فرهنگسرای شفق رونمایی شد. در این مراسم حجتالاسلام محسن الویری با اشاره به اینکه آشنایی وی با عماد افروغ به سالهای گذشته بر میگردد، گفت: بارها با آقای افروغ در کمیسیون تلفیق مجمع تشخیص مصلحت نظام جلسه داشتیم و در این جلسات مطالبی مطرح میشد که نشان از ذهن فعال و روشمند وجودی او دارد. وی سخنان و نوشتههای عماد افروغ را مختص خود او دانست و افزود: بنده کتاب «توحیدگرایی و صلح» ایشان را مورد مطالعه قرار دادم و با توجه به دغدغه شخصی به فصل دوم این کتاب با عنوان «صلح در گفتمان ادیان شرقی» که مرتبط با تاریخ تمدن است، غور کردم.
این استاد تاریخ اسلام با اشاره به اینکه سعی کرده است میان کتاب «مجمع النوادر» عروضی سمرقندی و کتاب «توحیدگرایی و صلح» افروغ که هر کدام دارای چهار مقاله است، شباهتی بیابد، ابراز داشت: در مقاله دوم عروضی با طرح اینکه شعر میتواند نقدهای سازنده و سخنان ارزشمند را در قالب خود بیان کند، آن چنان که در متولیان امور و دستاندرکاران عرصه حکومت تأثیرگذار باشد، در مقاله دوم کتاب «توحیدگرایی و صلح» میان دین و بیداری و صلحگرایی ارتباط برقرار کرده است. وی ادامه داد: امروز در کنار واژههایی مانند حاکمیت، مشروعیت الهی، مردمسالاری و ... در آموزههای دینی که نیازمند تعاریف روشن و کاربردی است، باید واژه صلح را نیز قرار داد که آقای افروغ به خوبی این موضوع را درک کرده است و به آن پرداخته است. الویری با بیان اینکه افروغ از مفهوم واقعی صلح رونمایی کرده است که شاید به مذاق برخی افراد خوش نیاید، اظهار داشت: آنچه تعطیل بردار نیست، «جهاد» است و آنچه تعطیل بردار است «جنگ» است و این به آن معنا نیست که هر جا سخن از جنگ باشد به معنای جهاد است و صلح مثبت آن است که در بردارنده امنیت و سلامت جامعه است، این همان صلحی است که جزو آموزههای مسلم ادیان است. وی ادامه داد: دفاع از یک صلح جاودانه الزاماً به معنای نفی هویتهای فردی، قبیلهای، قومی و ... نیست، آقای افروغ در کتاب خویش به عوامل دوازدهگانه صلح اشاره کرده است که یک منظومه کامل از عوامل مؤثر برای ایجاد صلح است. انتهای پیام/ک
93/03/06 - 10:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]