واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی: تقویت امنیت اجتماعی در گرو تعامل سازنده رسانه و پلیس است اراک - ایرنا - جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: ایجاد و تقویت امنیت اجتماعی در گرو تعامل سازنده رسانه با فعالیت های پلیس است.
سرهنگ ˈایرج کاکاوندˈ روز دوشنبه در نخستین نشست هم اندیشی حوزه انتظامی و رسانه استان مرکزی افزود: امنیت اجتماعی یک مقوله چند وجهی است که دستگاه های اجرایی و فرهنگی متعددی در آن نقش دارند و پلیس به عنوان یکی از حلقه های این زنجیره ایفای نقش می کند.
وی توضیح داد: سلامت اجتماعی به عنوان سرمایه اصلی نظام نیازمند پشتوانه فرهنگی غنی و نهضت آگاهی رسانی و اقدامات پیشگیرانه است در این بخش حضور هدفمند و برنامه محور دستگاه های فرهنگی، اجرایی و رسانه ضروری است.
جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: رسانه یکی از ارکان اصلی زمینه ساز و نظارت بر روند توسعه پایدار و پرچمدار نهضت فرهنگی در جامعه است و باید کارکرد و نقش موثر خود را در عرصه تقویت نظم و امنیت عمومی به خوبی ایفا کند.
سرهنگ کاکاوند توضیح داد: نگرش فعلی حاکم بر جامعه این است که حوزه انتظامی وظیفه صفر تا صد تامین امنیت را برعهده دارد در حالیکه امنیت اجتماعی یک فرآیند است و حوزه انتظامی بخشی از ماموریت های آن را شامل می شود.
معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تحقق امنیت اجتماعی و مهار آسیب های اجتماعی یک رسالت جمعی است و رسانه ها در ایجاد مفاهمه بین گروههای مختلف، طرح مباحث پیشگیرانه و در سایه نقد سازنده باید در این هدف مهم مشارکت هدفمند داشته باشند.
سرهنگ ˈاحمد خسرویˈ افزود: برخی رسانه ها با تخطی از اخلاق حرفه ای و اطلاع رسانی غیرتخصصی می توانند به سلامت و امنیت اجتماعی خدشه وارد کرده و یا جریان پویای نظم اجتماعی را با انحراف و کندی مواجه کنند.
وی بیان کرد: مجموعه ناجا سیاستهای خبری خود را بر افزایش سرمایه اجتماعی و آگاهی و نگرش مثبت بین مردم، حفظ و ارتقای قانونمداری در جامعه، شناسایی و پیشگیری از کنشهای کجروانه و افزایش همگرایی افکار عمومی بر هنجارهای اجتماعی و نظم ترسیم کرده و در کیفی سازی این سیاستها دست یاری به سوی رسانه دارد.
معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: هسته مطالعاتی معاونت اجتماعی ناجا اقدامات موثری را در تحلیل و شناسایی معضلات و آسیب های اجتماعی انجام داده و آمادگی تعامل دو سویه با رسانه برای فرهنگ سازی و پشتیبانی فکری و فرهنگی برنامه های پلیس در این موضوعات وجود دارد.
سرهنگ خسروی نقد منصفانه را بهترین ابزار اصلاحی و کارآمدی اهداف پلیس در مامو ریتهای اجتماعی و انتظامی دانست و گفت: رسانه ها با این وظیفه خطیر اثرگذاری اقدامات پلیس را دو چندان می کنند.
در این نشست که با حضور مدیران مسوول نشریات کشوری و محلی ، نمایندگان خبرگزاریهای و مسوولان انتظامی استان مرکزی برگزار شد راهکارهای تقویت تعامل دوسویه رسانه و انتظامی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.ک/2
560/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]