پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851034548
روایت رستم قاسمی از دور زدن تحریم با چمدان
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روایت رستم قاسمی از دور زدن تحریم با چمدان
پمپهای ال پی جی فقط از یک شرکت آسیایی جنوب شرقی میامد و ما پول را به صورت چمدانی به سازندگان میدادیم و آنها هم از ابتدا صد در صد پول را تحویل میگرفتند و کالا را تنها در داخل کارخانه به ما تحویل میدادند اما همین پمپ پیشرفته توسط سازندگان داخلی ساخته و تست شد.
وزیر سابق نفت ضمن تشریح برخی از زوایای پنهان تحریم نفتی ایران در سالهای گذشته به موانع خرید تجهیزات نفتی اشاره کرد و گفت: پمپهای ال پی جی فقط از یک شرکت آسیایی جنوب شرقی میآمد و ما پول را به صورت چمدانی به سازندگان میدادیم و آنها هم از ابتدا صددرصد پول را تحویل میگرفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس رستم قاسمی در هماندیشی بررسی قراردادهای جدید نفتی ایران در دانشگاه امام صادق(ع) اظهار داشت: معمولا در شرایط تحریم قراردادهای بینالمللی چندان انجام نمیشود که بخواهیم آن را مدیریت کنیم و اساسا تحریم به همین دلیل وضع شده است.
وی افزود: کشورهای صنعتی تلاشهای زیادی برای جایگزینی انرژی هیدروکربوری انجام دادهاند اما هنوز بیش از 75 درصد سبد انرژی جهان مربوط به همین منبع است.
وی با اشاره به رتبه اول ایران در ذخایر هیدروکربوری متعارف جهان گفت: قیمت انرژی را معمولا مصرفکنندگان پرمصرف تعیین میکنند و در توزیع درآمد سهم تولیدکنندگان در اغلب موارد به دلیل ارزش افزوده و مالیاتهای کلان از سهم واردکنندگان کمتر است.
وی ادامه داد: در ایران 600 میلیارد بشکه نفت درجا وجود دارد که با ضریب بازیافت فعلی امکان برداشت 160 میلیارد بشکه از آن وجود دارد.
وزیر سابق نفت ادامه داد: ذخایر نفتی کشورهای پرمصرف به زودی تمام میشود و در عین حال انقلاب انرژی شیل گاز و شیل نفت که حتما تاثیر زیادی دارد هرگز به اندازه تبلیغات انجام شده روی آن تاثیر نخواهد داشت.
وی در ادامه اظهار داشت: کسی از پدیده شوم تحریم استقبال نمیکند و برای کشورهای تحریمشونده زحمت و هزینه دارد اما واقعیت آن است که ما را تحریم کردهاند.
قاسمی با بیان اینکه بسیاری از این تحریمها بینالمللی نیستند گفت: مثلا تحریمهای نفت، گاز و بانکی بینالمللی نیستند و یکجانبه هستند چرا که قطعنامههای تحریم سازمان ملل بسیار بسیار محدود و کماثر هستند.
وی اظهار داشت: نفت ایران تحریم شد چون اثر آن در تامین اعتبارات کشور بیبدیل است و در کوتاه مدت امکان جایگزینی آن وجود ندارد.
وی با اشاره به دو موضوع نگهداشت و توسعه تولید و بازار در حوزه تحریم گفت: با اینکه 100 سال سابقه صنعت نفت در ایران داریم در فروش و بازار نفت ملی شده اما در بخش توسعهای صنعت نفت ملی نشده است.
وزیر سابق نفت با تاکید بر اینکه تا زمان نه چندان دوری در بعد توسعهای وابستگی کامل داشتیم گفت: بیش از 3 میلیون قلم کالا در نفت مصرف میشود که بخش بسیار زیادی از آنها را وارد میکردیم یعنی ما نفت داشتیم اما هم قیمت نفت جای دیگری تعیین میشد و هم اینکه ما بخش عمدهای از درآمد نفتی را برای تامین نیازمندی خود صنعت نفت باید به خارج بفرستیم.
وی ادامه داد: در بعد توسعهای در شرایط فعلی یا قراردادی بسته نمیشود و فرصتهای سرمایهگذاری را از دست میدهیم یا قراردادهای مهجوری داشتهایم و یا حتی قراردادهای موجود هم در مواردی فسخ شده است.
وی تصریح کرد: اینکه در شرایط تحریم چه باید بکنیم شاید ارجح باشد بر اینکه قراردادها را در شرایط تحریم چگونه باید مدیریت کنیم.
وی افزود: در شرایط تحریم در قراردادها هم نرخ بازگشت سرمایه افزایش مییابد و هم زمان اجرا طولانی میشود و ما باید متناسب با شرایط موجود هزینه و فایده کشور را در قراردادها ببینیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها و شرکتهای توانمند اساسا در ایران حضور پیدا نمیکنند گفت: حضور شرکتهای ضعیفتر با قراردادهای گرانتر ناشی از شرایط تحریم است.
وی تصریح کرد: چرا امروز به جای اینکه به دنبال بستن قراردادهای بینالمللی باشیم خودمان وارد عرصه بینالمللی نمیشویم تا قرارداد ببندیم و در دیگر کشورها اجرا کنیم مگر ما از بعد توانایی نیروی انسانی چیزی نسبت به دیگران کم داریم.
وی با تاکید بر اینکه تبدیل تهدید تحریم به فرصت در این بخش امکانپذیر است گفت: تجربه چند ساله اخیر نشان داده که این کار شدنی است و دلیلی برای نشدن آن وجود ندارد.
وی با اشاره به مطلب منتشر شده در یکی از رسانهها گفت: 5 فاز پارس جنوبی توسط شرکتهای خارجی ساخته و تحویل داده شد که زمان اجرای فاز یک توسط پتروپارس 86ماه، فاز 2 و 3 توسط توتال و شل 72 ماه و فاز 4 و 5 که بهترین زمان را دارد 63 ماه طول کشیده است یعنی به طور متوسط در فاز 4 و 5 پیشرفت ماهانه 1.6 درصد بوده است.
قاسمی با تاکید بر اینکه مدیریت منابع مالی و تکنولوژی سه مولفه اصلی اجرای پروژه بودهاند گفت: در زمان اجرای آن فازها هر سه مولفه به طور حداکثری و کامل وجود داشته است و زمان اولیه این قراردادها 52 ماه بود.
وی با اشاره به پروژههایی که در شرایط تحریم انجام شد گفت: 10 فاز مشهور به 35 ماهه شروع شد که قرار بود ابتدا قرارداد آنها 52 ماهه بسته شود، در آن زمان یکی از دوستان دولت گفت 35 ماه از دولت باقی مانده و 35 ماهه قرارداد ببندید مسئولان وقت نفت و گاز پارس مخالفت کردند اما اصرار شد و با شرایطی پذیرفتند که زمان اجرا 35 ماه باشد.
وی ادامه داد: در این فازها از طرحها و نقشهها و مطالعات آخرین فاز اجرا شده به عنوان فاز مرجع استفاده شد.
وی افزود: در فاز 19 که معادل 2 فاز استاندارد است از روزی که شروع شد تا مرداد 92، 35 ماه قرارداد تمام شده است شرکت پتروپارس 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که به معنی متوسط درصد پیشرفت ماهانه بالای 1.8 درصد است آن هم در شرایطی که 3 مولفه اصلی اجرای پروژه را کامل در اختیار نداشتیم و تحریم بودیم.
وزیر سابق نفت اظهار داشت: فاز 13 با 64 درصد پیشرفت، فاز 22 تا 24 با 62.5 درصد پیشرفت و فاز 20 تا 21 که تقریبا عقبماندهترین فاز ما بود در پایان 35 ماه با 52 درصد پیشرفت تحویل شده است.
قاسمی تصریح کرد: برای تامین تجهیزات این فازها مشکل اساسی داشتیم و در بسیاری موارد حتی کالای ساخته شده را به ما ندادند و مجبور شدیم دوباره سازی کنیم.
وی ادامه داد: مشکل شدید انتقال و جابجایی پول داشتیم اما الان پیمانکاران همه ایرانی هستند و بسیاری از کالا و تجهیزات هم در داخل ساخته شده است.
وی اظهار داشت: پمپهای ال پی جی فقط از یک شرکت آسیایی جنوب شرقی میامد و ما پول را به صورت چمدانی به سازندگان میدادیم و آنها هم از ابتدا صد در صد پول را تحویل میگرفتند و کالا را تنها در داخل کارخانه به ما تحویل میدادند اما همین پمپ پیشرفته توسط سازندگان داخلی ساخته و تست شد.
وی تصریح کرد: تکنولوژیهای نفت که بالاتر از صنایع نظامی نیستند؛ وقتی میتوانیم به تکنولوژی نظامی دسترسی پیدا کنیم میتوانیم به تکنولوژی نفت هم دست پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: مدیریت پروژه خود تکنولوژی مهمی است که پیمانکاران ما بلد نبودند و هزینههای زیادی پرداخت شد تا آموختند.
وی با بیان اینکه تامین مالی مسئله مهمی است و به آن نیاز داریم و به همین دلیل هم امتیازهایی به شرکتهای خارجی داده شده است گفت: اما در بعد توسعهای امروز حتی اگر تحریمها هم تمام شود بازگشت توتال و شل مانند مارپله بچههاست که هرچه بالا رفتهایم به پایین بازمیگردیم.
قاسمی در ادامه اظهار داشت: من سابقه زیادی در پروژههای عمرانی دارم چنانکه در سال 71 در اولین میدانی که مورد بازسازی قرار گرفت یعنی منصوری رئیس کارگاه بودم و همیشه آچار به دست بودم و از ریز تواناییها خبر دارم.
وی تصریح کرد: ما نقص و مشکلات زیادی داریم اما حداقل از چینیها و کرهایها کمتر نیستیم و توان پیمانکاری خوبی داریم.
وی گفت: بدون برداشتن تحریمها شرکتهای بینالمللی ریسک آمدن به ایران را نمیپذیرند کمااینکه در زمان خود ما هم مذاکره و ابراز علاقه میکردند اما نمیتوانستند بیایند.
وزیر سابق نفت اظهار داشت: برای تامین منابع مالی طرحی اجرا کردیم که شاید همهجا مزیت محسوب نشود اما در میادین مشترک حتما یک مزیت عادی است.
وی با اشاره به ایجاد صندوق انرژی و جذب 10 میلیارد دلار منابع از این طریق گفت: بانک مرکزی در کشورهای مختلفی پول داشت که سود کمتر از یک درصد به آن پرداخت میشد. با بانک مرکزی توافق کردیم که به جای بانکهای اروپایی این سرمایهگذاری را با سود بیشتر در نفت انجام دهد.
قاسمی افزود: فروش اوراق مشارکت هم برای میدانهای مشترک حتما اقتصادی است چرا که به نرخ امروز تولیدات میدان کمتر از 2 سال کل هزینهها را یکجا برمی گرداند یعنی اگر 5 میلیارد دلار برای دو فاز پارس جنوبی هزینه کنیم ظرف کمتر از 2 سال درآمد این دو فاز بازمیگردد.
وی ادامه داد: ما در نفت پول زیادی برای توسعه نیاز داریم چنانچه در خشکی برای تولید یک بشکه در روز 25 هزار دلار و در دریا 35 هزار دلار سرمایهگذاری نیاز داریم.
وی با اشاره به وضعیت بازار نفت ایران در شرایط تحریم گفت: قبلا یک توافق منطقهای نانوشته وجود داشت که فروش به مصرفکننده واقعی یعنی یک پالایشگاه انجام شود اما در تحریم این کار به سختی شدنی است چون مالک پالایشگاه با مشکل مواجه میشود.
وی ادامه داد: فروش نفت خام کار پیچیدهای است چرا که مثلا در ترکیه خریدار نفت خام فقط یک نفر است و اگر آن یک نفر که مالک پالایشگاه است نفت را نخرد کسی نمیتواند بخرد کمااینکه آمریکاییها بخشی از سهم پالایشگاه در ترکیه را خریدهاند و خرید نفت از ایران را کاهش دادهاند.
وزیر سابق نفت تصریح کرد: اما در مورد فرآورده چنین نیست چرا که مصرفکننده نهایی هم میتواند فرآورده را بخرد.
وی با بیان اینکه در شرایط تحریم اگر به روشهای خود عمل نکنیم عربستان و دیگر همسایهها سود آن را میبرند گفت: در کوتاه مدت همین روش را باید ادامه دهیم اما در دراز مدت برای حضور در بازار باید نفت خام را تبدیل به فرآورده کنیم چنانکه ما 15 همسایه مصرفکننده فرآورده داریم و حتی همسایههای ما هم میتوانند به همسایگانشان بفروشند.
وی تاکید کرد: کشورهای همسایه مشتری بنزین ما هستند و برای خرید گازوئیل ما التماس میکنند.
وزیر سابق نفت با بیان اینکه در چند سال گذشته تقریبا همه پالایشگاهها از نظر کمی و کیفی توسعه یافتند گفت: در سال 85 و 86 حدود 27 میلیون لیتر در روز بنزین وارد میکردیم اما پالایشگاه اراک که 5 میلیون لیتر بنزین بیکیفیت تولید میکرد امروز 16 میلیون لیتر بنزین یورو 4 تولید میکند.
وی ادامه داد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس را با 57 درصد پیشرفت تحویل دادیم که وقتی تمام شود روزی 40 میلیون لیتر بنزین تولید میکند.
وزیر سابق نفت با بیان اینکه طرح جامع صادرات گاز در وزارت نفت تهیه شد گفت: همه همسایگان ما به گاز نیاز دارند و با قیمت خوبی قرارداد با بعضی همسایگان مانند عراق و پاکستان بسته شده. مذاکرات با عمان پیشرفت خوبی داشته است و ترکیه نیز تقاضای گاز اضافی دارد.
وی افزود: با بعضی از کشورها هم پیش نویس نهایی شده و منتظر اجازه آمریکاییها برای بستن قرارداد هستند.
وی تصریح کرد: با قراردادهای موجود سالی 20 میلیارد دلار به درآمد کشور اضافه خواهد شد و از تحریم هم متاثر نمیشود.
قاسمی ادامه داد: امروز 60 میلیون تن محصول پتروشیمی تولید میکنیم و 75 مجتمع پتروشیمی در حال ساخت است که با اتمام آنها تولید به 110 میلیون تن خواهد رسید.
وی افزود: اینها بالا دست پتروشیمی هستند که اگر تبدیل به پایین دست شوند در تحریم با مشکل مواجه نمیشویم.
قاسمی در پایان گفت: سال 91 حدود 17 میلیارد دلار صادرات پتروشیمی داشتیم و حتی آمریکاییها هم محصولات ما را میخرند. این در حالی است که محصول خام صادر میکنیم که اگر به صنایع پاییندستی تبدیل شود مزایای کلانی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: در سال 91 حدود 20 میلیارد دلار در شرکت ملی نفت سرمایهگذاری شد.
تاریخ انتشار: 02 خرداد 1393 - 17:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
ناگفتههای رستم قاسمی از تحریم نفتی ایران/ با چمدان پول را به دست سازندگان خارجی تجهیزات نفت میرساندیم
ناگفتههای رستم قاسمی از تحریم نفتی ایران با چمدان پول را به دست سازندگان خارجی تجهیزات نفت میرساندیموزیر سابق نفت ضمن تشریح برخی از زوایای پنهان تحریم نفتی ایران در سالهای گذشته به موانع خرید تجهیزات نفتی اشاره کرد و گفت پمپهای ال پی جی فقط از یک شرکت آسیایی جنوب شرقی میآم«دور زدن قانون نرخ سود» توسط بانكها كليد خورد
دور زدن قانون نرخ سود توسط بانكها كليد خورد نخستين راههاي دور زدن قانون نرخ سود سپردهها توسط بانكها و مؤسسات مالي و اعتباري كليد زده شده است به گزارش جوان با گذشت سه روز از آغاز طرح بانك مركزي براي كاهش نرخ سود سپردهها به نظر ميرسد بانكها و مؤسسات مالي و اعتباري راههفضاسازی همزمان رسانههای غربی در آستانه مذاکرات هستهای ادعای کارشناسان سازمان ملل درباره تاکتیکهای ایران در
فضاسازی همزمان رسانههای غربی در آستانه مذاکرات هستهایادعای کارشناسان سازمان ملل درباره تاکتیکهای ایران در دور زدن تحریمهادر آستانه مذاکرات ایران و ۱ ۵ در وین هیأتی از کارشناسان سازمان ملل گزارشی را منتشر کردهاند که مدعی شدهاند ایران از تاکتیکهای فریبکارانهای برای دور زدنموسسه خیریه دلواپسان دور نزدن تحریم
سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۴ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - طنز روز فرزین پورمحبی اواسط یک سفر هوایی از رفتار خدمه پرواز متوجه شدم که وضعیت غیرعادیه بعد از کلی پیگیری بالاخره یکیشون رضایت داد تا خیلی آروم جریانو در گوشم بگه جریان هم از این قرار بود خلبان محترم غش کردهروسیه از ایران برای دور زدن تحریمهای آمریکا کمک خواست
روسیه از ایران برای دور زدن تحریمهای آمریکا کمک خواستمسکو سفیر ایران در روسیه را فراخوانده و از وی برای دور زدن تحریمهای آمریکا مشورت خواسته است به گزارش خبرگزاری فارس پایگاه خبری واشنگتن فریبیکن خبر داده معاون وزارت دارایی روسیه سفیر ایران را فراخوانده و از وی درباره روشهراه دور زدن عوارض متفرقه در ساخت و ساز
راه دور زدن عوارض متفرقه در ساخت و سازتاریخ انتشار سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۵۸ مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران شرط حذف هزینه مربوط به «عوارض متفرقه» از پروانههای ساختمانی در بافت فرسوده را عدم درخواست برای اخذ «تراکم اضافه» عنوان کرد عجریمه سنگین بانک فرانسوی برای دور زدن تحریم
جریمه سنگین بانک فرانسوی برای دور زدن تحریم مقامات آمریکا قصد دارند بانک ب ان پ پاریباس فرانسه را به علت دور زدن تحریمهای آمریکا جریمه کنند کد خبر ۴۰۲۴۴۱ تاریخ انتشار ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۱ - 23 May 2014 مقامات آمریکا قصد دارند بانک ب ان پ پاریباس فرانسه را به علت دور زدنتیموشنکو اعمال دور سوم تحریمها را علیه روسیه خواستار شد
پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۶ نخست وزیر سابق اوکراین که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور است از جامعه بینالمللی خواست تا دور سوم تحریمها علیه روسیه را اعمال کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری ایتارتاس یولیا تموشنکو نخست وزیرروایت توکلی از چگونگی بازداشت بابک زنجانی/ در دوره بهمنی دلواپس بودم
روایت توکلی از چگونگی بازداشت بابک زنجانی در دوره بهمنی دلواپس بودم زمانی که دستگاههای مبارزه با فساد خودشان مرتکب فساد میشوند باید دستگاهی فراتر از اینها برای مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شود و با استفاده از افرادی که پاک بودن آنها محرز است در دستگاههای دیگر نظارت شود نمایدرخواست نامزد انتخابات اوکراین از غرب برای اعمال دور سوم تحریم ها علیه روسیه
درخواست نامزد انتخابات اوکراین از غرب برای اعمال دور سوم تحریم ها علیه روسیه تهران-ایرنا- نامزد انتخابات ریاست جمهوری اوکراین از اروپا و آمریکا خواست تا در مورد موج سوم تحریم ها علیه روسیه در صورتی که کرملین از همه پرسی سازمان یافته جدایی طلبان در شرق اوکراین در تاریخ 11 مه حمایترسایی:آقای روحانی؛ جیب مردم را آنهایی زدند که 3 سال به انگلیس پناهنده شدند/امیدوارم ظریف همیشه مانند این دور ا
رسایی آقای روحانی جیب مردم را آنهایی زدند که 3 سال به انگلیس پناهنده شدند امیدوارم ظریف همیشه مانند این دور از مذاکرات هستهای "دلاور" باشد نماینده مردم تهران در مجلس ابراز امیدواری کرد که ظریف همیشه مانند این دور از مذاکرات هستهای "دلاور" باشد به گزارش نامگره زدن رفع تحریم ها به مذاکرات هسته ای حیله دشمنان است
استانها شرق خراسان شمالی حجت الاسلام کوثری گره زدن رفع تحریم ها به مذاکرات هسته ای حیله دشمنان است شیروان- خبرگزاری مهر امام جمعه شیروان گفت نباید خروج از تحریم ها را به مذاکرات هسته ای گره بزنیم باید بدانیم این حیله دشمن است که مذاکره کنید تا تحریم ها برداشته شود این درفرماندار قوچان خبر داد برگزاری دهمین دوره مسابقات کشتی باچوخه یادمان سردار شهید بابامحمد رستمی
فرماندار قوچان خبر دادبرگزاری دهمین دوره مسابقات کشتی باچوخه یادمان سردار شهید بابامحمد رستمیفرماندار قوچان گفت دهمین دوره مسابقات کشتی باچوخه یادواره شهید بابامحمد رستمی و شهدای بخش باجگیران 26 اردیبهشتماه در گود کشتی رهورد این شهرستان برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس ازروایت موسیقایی رزم رستم و سهراب در سبزوار روی صحنه رفت
استانها شرق خراسان رضوی گزارش مهر روایت موسیقایی رزم رستم و سهراب در سبزوار روی صحنه رفت سبزوار - خبرگزاری مهر برای نخستین بار در کشور اجرای آئینی شاهنامه فردوسی توسط هنرمندان سبزواری روی صحنه رفت به گزارش خبرنگار مهر هنرمندان سبزوار در ابداعی نو و برای نخستینبار دربا صدور حکمی از سوی استاندار قزوین ارسلان قاسمی سرپرست فرمانداری بویین زهرا شد
با صدور حکمی از سوی استاندار قزوینارسلان قاسمی سرپرست فرمانداری بویین زهرا شدبا صدور حکمی از سوی استاندار قزوین ارسلان قاسمی به عنوان سرپرست فرمانداری بویین زهرا منصوب شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین با صدور حکمی از سوی مرتضی روزبه استاندار قزوین ارسلان قاسمی به عنوان سرپرستآنها طناب دار را دور زدند
آنها طناب دار را دور زدند همهچیز در یک چشم برهم زدن اتفاق میافتد خیلی ساده به آسانی افتادن برگی از درخت جان انسانی از دست میرود اسمش هرچه می خواهد باشد خشم آنی از خودبی خود شدن ناتوانی در کنترل عصبانیت یک لحظه غفلت یا هر اسم دیگری پشیمان باشد یا نه خواب و خوراک داشتهدر گفتگوگوی فارس با نادر ساعد مطرح شد روایتی از رفتار عجیب آمریکاییها در وین ۴ / دورهای بعدی مذاکرات ممکن اس
در گفتگوگوی فارس با نادر ساعد مطرح شدروایتی از رفتار عجیب آمریکاییها در وین ۴ دورهای بعدی مذاکرات ممکن است سخت باشدیک کارشناس حقوق بینالملل با توضیح رفتار عجیب آمریکاییها در وین ۴ اذعان کرد که ممکن است دورهای بعدی مذاکرات نیز با توجه به رفتار آمریکاییها دشوار باشد نادر س-