محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842191622
بزرگداشت استاداحمد مهدوی دامغانی/۱ استفاده آموزشی حدادعادل از نامههای مهدویدامغانی/ تجدیدعهد با ادبیات فارسی مستلزم بیمهری به ادبیات عرب نیست
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بزرگداشت استاداحمد مهدوی دامغانی/۱
استفاده آموزشی حدادعادل از نامههای مهدویدامغانی/ تجدیدعهد با ادبیات فارسی مستلزم بیمهری به ادبیات عرب نیست
غلامعلی حداد عادل با اشاره به این مطلب که برای حضور استاد مهدوی دامغانی به کشور هیچ مانعی وجود ندارد، گفت: تجدید عهد با ادبیات فارسی به نحو اصیل و ریشهدار مستلزم بیمهری به ادبیات عرب نیست.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم رونمایی از کتاب «سایه سرو» و بزرگداشت مقام علمی، فرهنگی و اخلاقی استاد احمد مهدوی دامغانی شب گذشته با حضور اصحاب علم، فرهنگ و اندیشه نظیر غلامعلی حداد عادل و استادانی نظیر آیتالله سیدمحمد موسوی بجنوردی، حجتالاسلام محمدجواد حجتی کرمانی، فتحالله مجتبایی، مهدی محقق، جلال خالقی مطلق، علیاشرف صادقی، نصرالله پورجوادی، بهاءالدین خرمشاهی، میثم کرمی، مهدی فیروزان، سیدعلی موسوی گرماردوی، حجتالاسلام دعایی، علی رواقی، شفیعی کدکنی و جمعی دیگر از اهالی فرهنگ و ادب در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد. * استفاده آموزشی حدادعادل از نامهای استاداحمد مهدوی دامغانی در این مراسم غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بیان داشت: بنده از این بخت برخوردار بودهام که به طور متوسط ماهی یک بار تلفنی با دکتر مهدوی صحبت میکنم و مکاتبه دارم و مجموع نامههای این استاد را اگر چاپ کنم، یک کتاب خواهد شد.
وی اضافه کرد: در منزل ما بزرگ و کوچک دکتر مهدوی را می شناسند و این استاد هم همه زن و مرد را به نام میشناسد و وقتی تلفن میکنند گوشی تلفن را همه گرفته و عرض ادب میکنند و یکی از کارهای من هم این است که وقتی نامهای از دکتر مهدوی به دستم میرسد برای این که درسی به فرزندان و نوههایم بدهم، نامه را دست آنها داده و میگویم شروع کنید به خواندن و ببینید آیا میتوانید بخوانید و از نامههای استاد مهدوی استفاده آموزشی میکنم. حدادعادل ادامه داد: دکتر مهدوی را برای اولین سفری که به آمریکا داشتم حدود 20 و اندی سال پیش که دکتر خرازی هم در آن جا حضور داشتند، دیده و شناختم آن هم در جمع استادانی که به زبان و ادب فارسی اهتمام داشتند. به همین منظور رشته دوستی بین ما برقرار شد و همواره از جانب ایشان لطف و از جانب ما ارادت است. * برای حضور استاد مهدوی دامغانی به کشور هیچ مانعی وجود ندارد وی افزود: چندین مقاله از استاد مهدوی برای درج در دانشنامه جهان اسلام اخذ شده است که به دلیل مفصل بودن برخی از مقالهها، آنها را به صورت جداگانه در قالب یک کتاب به چاپ رساندهام، همچنین بنده از دانش، اخلاق و محبت این استاد استفاده میکنم و در کارهایم هر جا با مشکلی در زبان عربی برخورد کردهام از این استاد بهرهمند شدهام، هم در ترجمه قرآن و هم در گزیده مکتوبات مولانا که دکتر مهدوی نظر لطف داشته و بنده هم در مقدمه کتابهایم این مطالب را ذکر کردهام.
حدادعادل بیان کرد: بنده دو بار در منزل استاد مهدوی میهمان بودم و محبت دیدهام و در نهایت روزی که میهمان استاد بودم روز ولادت پیامبر گرامی اسلام بود که وقتی اهل خانه، منزل را ترک کردند من و دکتر تنها ماندیم و از ایشان درخواست کردم که اجازه دهند قصیدههایی را خوانده و از ترجمه و توضیحات شما بهرهمند شوم که استاد هم پذیرفتند یعنی در واقع دلم میخواست که یک جلسه هم شده شاگردی استاد مهدوی را کرده باشم و این اتفاق هم افتاد. رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: برای آمدن دکتر مهدوی به ایران هیچ مانعی وجود نداشته است و این را بنده خدمت شما عرض میکنم که دنبال این کار بودم، و هر بار هم که به آمریکا زنگ زدم به این استاد گفتهام که خیالشان راحت باشد که هیچ مشکلی برای حضور ایشان در کشور وجود ندارد اما استاد مهدوی دیگر در آن کشور زندگیاش جا افتاده و در آنجا جاگیر شده است و انسی به شاگردان و آن مجموعه دارند. اما فیضشان به ایران میرسد.
* توجه به زبان و ادبیات عرب نزد ادبای زبان فارسی کم شده است وی اضافه کرد: یکی از تأسفهای بنده در ایران امروز این است که توجه به زبان و ادبیات عرب نزد ادبای زبان فارسی کم شده است، این نکته بسیار مهمی است. این اتفاقی که به عنوان تجدد افتاد و سپس فرهنگ غربی بر کشور ما مستوفی شد، یکی از آثار نامطلوب آن این بود که مسلمانان را با هم دشمن کرد و همه ماها به جان هم افتادیم و از هم دور شدیم و همه ما متوجه یک قبله جعلی دیگری شدیم هم ما و هم عربها، ترکها و هندیها و همه و همه و از آن روابط علمی، ادبی و فرهنگی دیرینه 1400 ساله غافل شدیم. * تجدید عهد با ادبیات فارسی به نحو اصیل و ریشهدار مستلزم عدم بیمهری به ادبیات عرب نیست حدادعادل ادامه داد: زبان عربی خواندن و تسلط بر زبان ادبیات عرب داشتند، اکنون در کشور جزو یکی از زبانهای خارجی به شمار میرود که این جای تأسف است، شما هر استاد درجه اولی را در زبان و ادب فارسی طی 70 یا 80 سال اخیر در ایران ببینید، خواهید فهمید که مسلط بر ادبیات عرب است و اصلاً اینها از هم تفکیک ناپذیر است یعنی بدون تسلط به ادبیات عرب، تسلط به ادبیات فارسی برای کسی به این آسانیها صورت نمیگیرد به گونهای دگیر این دریای ادبیات عرب، قصاید عربی و تاریخ ادبیات عرب و وسعت جهان اسلام از آفریقا تا خاورمیانه و کشورهای عربی، همه در دسترس ادبای بزرگ ما بوده است. وی افزود: وجود دکتر مهدوی یک برهانی است بر عرایض بنده که ما اگر بخواهیم تجدید عهدی با ادبیات فارسی به نحو اصیل و ریشهداری داشته باشیم باید به ادبیات عرب بیمهری نکنیم یعنی باید استادان درجه اولی ادبیات فارسی به ادبیات عرب مسلط و دوباره در این سرزمین قد برافرازند.
* کرمی: استاد مهدوی معتقد است که هر چه دارد همه از عنایت علیبن موسیالرضا (ع) است در ادامه این مراسم میثم کرمی مترجم کتاب «سایه سرو» استاداحمد مهدوی دامغانی، بیان داشت: استاد مهدوی یکی از ذخایر بزرگ فرهنگی ایران و جهان اسلام است که باید ارج گذاشته شود. وی اضافه کرد: استاد مهدوی بر دوش تمام دانشآموختگان این سرزمین منت زیادی دارد، کتاب «سایه سرو» باید سالها پیش انجام میشد که در نهایت توفیقی بود که خداوند نصیب بنده کرد و من هم تا آخر عمر شکرگذار خواهم بود. کرمی ادامه داد: استاداحمد مهدوی دامغانی بارها بیان کردهاند که هر چه از کودکی تا به امروز دارند و تا آخر عمرشان خواهند داشت، عنایت مولایشان علیبن موسی الرضا (ع) است و هر روز که از خواب بیدار میشودند در وهله نخست به مولایشان امام رضا (ع) سلام میکنند. * قرائت پیام «پروفسور رضا» برای رونمایی «سایه سرو» استاد مهدوی دامغانی در این مراسم در ادامه این مراسم حجتالاسلام دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات به قرائت پیامی از «پروفسور رضا» پرداخت که در ذیل از خاطرتان میگذرد: با درود فراوان به محضر استادان و پژوهشگران زبان و ادب فارسی که امروز برای رونمایی کتاب گرانقدر «سایه سرو» در تجلیل از خدمات فرهنگی استاد بیبدیل ادب فارسی و عربی دانشگاه هاروارد، استاد احمد مهدوی دامغانی در تهران محفل ادبی آراستهاند. چون استاد بزرگوار ما نتوانستند این مجلس بزرگداشت را با حضور خود مزین بفرمایند، رونمایی کتاب به وسیله دختر دانشمند ایشان، ادیب فرزانه و مترجم عالیقدر، بانو فریده مهدوی دامغانی (محمدی) به ایشان تقدیم میشود. از این بنده فضلالله رضا، یکی از خدمتگزاران ناچیز فرهنگ ایران که سالها از خرمن دانش استاد مهدوی دامغانی بهرهمند بوده نیز یاد فرمودهاند که سلامی و پیامی به عرض برساند.
به خاطر دارم که آن گاه که در ایران (رشت یا تهران) دانشجوی دبیرستان بودم. یک روز شعری را در روزنامههای آن زمان خواندم که محتوای آن در ذهنم اثر ژرف گذاشت: آری هزار و سیصد و نه بود و نه گذشته ز تیر که شد تیر اجل تیره چشم فضل و ادب گمان دارم شعر از رشید یاسمی از ادبای آن روزگار است که در رثای سیداحمد رضوی ملقب به ادیب پیشاوری سروده بود. ادیب پیشاوری نابغهای نامدار و صاحب قلم با حافظه و اشراف شگفتانگیز در ادبیات فارسی و عربی بود که پس از عمری دربدری و سرگردانی، به ایران آمد و چندی در آسمان ادب ایران درخشید و سرانجام در سنین بالای نود در تهران بدرود حیات گفت. در آن روزگاران راه سفر به اروپا و آمریکا تازه باز شده بود، اما رسانهها و دولتها بیشتر سرمست اکتشافات مادی غرب بودند. از شکوه و عظمت فرهنگ اسلامی کمتر سخن در میان میآمد. به ما شاگردان مدارس جدید چنین القا میشد که علم و فناوری غرب حلال کلیه درگیریهای مادی و معنوی بشر تواند بود، اما نهیب سخنان بلند نابغه یکتاقبای پیشاور که سالها جانش در معرض خطر مهاجمان غرب بود، ما شاگرد مدرسهایهای بیخبر از تحت و فوق وجود را آگاهی دیگر میداد: گمان مبر که به پایان رسید دور مغان هزار جرعه ناخورده در رگ تاک است دیدیم که یک جوان پیشاوری با پای پیاده از پیشاور و هند میگریزد. از طریق افغانستان و خراسان بزرگ ایران خود را به اقیانوس پهناور فرهنگ ایران اسلامی میرساند. در سه راه هر شهری و دهی بزرگان صاحب نظر را جستوجو میکند، آنها را در مییابد و در خدمت ایشان تلمذ میکند: آب کم جو، تشنگی آور به دست تا بجوشد آبت از بالا و پست ادیب پیشاوری در خراسان، دو سال پایان زندگانی و مجلس درس حاج ملاهادی سبزواری را درک میکند. در دورانی که ما نوجوانان خیال میکردیم «بر باغ دانش همه رفتهاند»، ادیب نشان میدهد که فرهنگ اسلامی بسیار وسیعتر از اینهاست: کسی که ز دانش برد توشهای جهانی است بنشسته در گوشهای این راه را نهایت، صورت کجا توان بست کش صدهزار منزل، بیش است در بدایت در تهران در زمانی که بزرگان ادب فارسی مانند ملکالشعرای بهار و ادیب الممالک و فروزانفر و دهخدا و محمد قزوینی حیات داشتند. کسی بی اعتنا به مال و جاه و مقام دولتمردان فرنگی مآب به آوای بلند میفرماید: خرد چیره بر آرزو داشتم جهان را به کم مایه بگذاشتم چو تخم امل بار رنج آورد نه ورزیدم این تخم و نه کاشتم سپردم چو فرزند مریم، جهان نه شامم مهیا و نه چاشتم از ایراست کاندر صف قدسیان درفشان یکی پرچم افراشتم سالهای بعد، در آمریکا از دکتر حسنعلی اسفندیاری، فرزند حاج محتشم السلطنه اسفندیاری شنیدم که ادیب پیشاوری صاحب آن حافظه شگفتانگیز و اشراف به ادبیات فارسی و عربی مدتی در منزل اسفندیاری میهمان عالیقدر بود. کسی بیاجازه به اتاق ادیب وارد نمیشد. مستخدم سینی غذا را پشت در میگذاشت و آهسته انگشت به در میزد. نوای زمزمه سید آزاده در شعرخوانی از پشت در به گوش میرسید. در سالهای پایانی سده نوزدهم میلادی، در کنار صدای چرخدندههای ماشینهای انقلاب صنعتی غرب، زمزمههایی برای بازنگری فرهنگ شکوهمند اسلامی به گوش میرسید که میگفت: ما سمیعیم و بصیریم و هشیم با شما نامحرمان ما خامشیم اشارات حاج ملاهادی سبزواری و سرودههای رنگین اقبال لاهوری و نهیبهای حماسی ادیب پیشاوری را میتوان از نطفههای این نهضت برشمرد. دریایی از کتابهای خطی در کتابخانههای خصوصی خانوادههای مشهور شرق بود که دستنخورده مانده بود. پژوهش در محتوای این دریای بیکردان، پایگاه بازیابی شکوه فرهنگ اسلامی است. چهار سال پس از درگذشت ادیب پیشاوری، نخستین اونیورسیته ایران، به نام دانشگاه تهران تأسیس یافت. از آن به بعد پیشرفتهای زبان و ادبیات فارسی، نظام دانشگاهی پذیرفت. خطیبان و مدرسان حوزههای دینی، رفتهرفته با استادان دانشگاهی همداستان شدند. حوزههای درس ادبای معروف مانند: ادیب نیشابوری اول و ادیب نیشابوری دوم همچون سمینارهای دانشگاهی رنگ اجتماعی یافت. اجتهاد و اشراف به ادبیات عرب بر شکوه ادب سنتی فارسی افزود. استاد بدیعالزمان فروزانفر و استاد جلال همایی که به ادبیات عرب اشراف داشتند، از پرچم افراشتگان نهضت ادبیات دانشگاهی در این دوران هستند. متأسفانه پیش از دوران انقلاب اسلامی، دولتهای ایران به گونهای غربگرای بودند. گرایش دولتها به موازین اجتماعی غرب، به خطیبان و ادبای نامدار حوزهها، رخصت آزادی بیان نمیبخشید. (رجوع فرمایند به شرح زندگانی حاج شیخ عباسعلی محقق واعظ خراسانی، والد استاد دکتر مهدی محقق و حاج سید محمدکاظم مهدوی دامغانی، والد استاد دکتر مهدوی دامغانی) انقلاب اسلامی در 1357 شمسی ظهور کرد و هر کس از گوشهای فرا رفتند. بسیاری از مدرسان دانشگاههای ما در جهان پراکنده شدند. گذشت زمان در میبایست که پراکندگان در خانههای جدید خود ریشه پیدا کنند . در این بازار پرجوش فناوری، باز از شکوه فرهنگ اسلامی یاد کنند «که جنس خوب مبصر به هر چه دید، خرید». یکی از پرچمداران ادب سنتی فارسی، دکتر مهدوی دامغانی، استاد بیبدیل دانشگاه هاروارد آمریکاست که به ادبیات سنتی عربی و زبان فرانسه اشراف دارد. ریشههای بسیاری از صور خیال شاعران بزرگ ما را در ادبیات عرب شناسایی کرده است. استاد مهدوی از مدرسان و پژوهشگران حلقه استاد فروزانفر و استاد جلال همایی است که روانش، جد اندر جد، در خاندان دانشگاهی بلند آوازه محقق و مهدوی دامغانی با ادبیات فارسی و عربی عجین بوده است، سروی سایه فکن بر گستره معراف اسلامی، استادی خطیب و نویسنده و شاعر و خطاط: پنجاه سال کشتی ای مرد نامدار پنجاه سال باش که تا کشته بد روی بخشی از نوشتههای استاد مهدوی از شاهکارهای نثر روان فارسی معاصر است. شکر ایزد که دانشگاه معظم هاوراد آمریکا در دوران معاصر، استاد مهدوی دامغانی، این ادیب بیبدیل را برگزیدند که رهنمای طالبان معارف اسلامی فارسی و عربی در آمریکا بودهاند: گر ز مغرب برزند خورشید سر عین خورشید است نه چیز دگر شاخ گل هر جا که روید، هم گل است خم می هر جا که جوشد، هم مُل است انتهای پیام/و
93/03/02 - 11:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
برگزاری بزرگداشت احمد مهدویدامغانی همراه با رونمایی کتاب «سایه سرو»
فرهنگ و ادب ادیبات ایران در موسسه شهر کتاب انجام میشود برگزاری بزرگداشت احمد مهدویدامغانی همراه با رونمایی کتاب سایه سرو مراسم بزرگداشت علامه احمد مهدویدامغانی همراه با رونمایی از کتاب سایه سرو که به تازگی چاپ شده روز پنجشنبه اول خرداد در موسسه فرهنگی شهر کتاب برگزابزرگداشت احمد مهدوی دامغانی برگزار میشود
سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۵ مراسم رونمایی از کتاب سایه سرو و بزرگداشت احمد مهدوی دامغانی برگزار میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا نشست ویژه شهر کتاب در روز پنجشنبه اول خرداد ساعت ۱۶ به مراسم رونمایی از کتاب سایه سرو و بزرگداشت مقام علمی و فرهنگی وبزرگداشت مقام علمی دکتر احمد مهدویدامغانی در شهر کتاب
بزرگداشت مقام علمی دکتر احمد مهدویدامغانی در شهر کتاب فرهنگ > دین و اندیشه - بزرگداشت مقام علمی دکتر احمد مهدویدامغانی و رونمایی از کتاب سایهی سرو با حضور اصحاب علم فرهنگ و اندیشه در شهر کناب برگزار می شود به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهر کتاب نشستحدادعادل: کلید راه یافتن به ذهن مولانا زبان فارسی است
حدادعادل کلید راه یافتن به ذهن مولانا زبان فارسی است تهران - ایرنا - رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی تاکید کرد که کلید راه یافتن به ذهن و دل لطیف مولانا جلال الدین رومی زبان فارسی است به گزاش خبرنگار فرهنگی ایرنا غلامعلی حداد عادل که روزیکشنبه در مراسم افتتاحیه دومین همایشهمایش سراسری زبان و ادبیات فارسی در تفت برگزار شد
همایش سراسری زبان و ادبیات فارسی در تفت برگزار شد یزد-ایرنا- همایش سراسری زبان و ادبیات فارسی روز پنجشنبه به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز تفت و با حضور تعدادی از اساتید برتر کشوری برگزار شد به گزارش ایرنا در همایش یاد شده 150 نفر از استادان و دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور دربرنامههای بزرگداشت روز فردوسی اعلام شد
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۸ ویژهبرنامههای بزرگداشت روز ملی فردوسی با آیین گشایش پنجمین جشنواره مرشدان برتر ایران آیین گرامیداشت هنر نقالی و نکوداشت هنرمندان مرشدان نقالان و فردوسیشناسان از 22 تا 27 اردیبهشت برگزار میشود به گزارش بخش ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران ایسویژهبرنامههای بزرگداشت روز ملی فردوسی اعلام شد
ویژهبرنامههای بزرگداشت روز ملی فردوسی اعلام شدویژهبرنامههای بزرگداشت روز ملی فردوسی با گردهمایی مدیران و مرشدان استان تهران آغاز میشود به گزارش خبرگزاری فارس ویژه برنامههای بزرگداشت روز ملی حکیم ابوالقاسم فردوسی با آیین گشایش پنجمین جشنواره مرشدان برتر ایران آیین گرامیبزرگداشت احمد مهدوی دامغانی
بزرگداشت احمد مهدوی دامغانیبزرگداشت احمد مهدوی دامغانی عصر امروز پنج شنبه با حضور غلامعلی حداد عادل نماینده مجلس و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران در سالن مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد عکس هادی هیربدوش 1393 03 01 - 20 22 دریافت کل گزارش تصویریهمایش سراسری زبان و ادبیات فارسی فردا در تفت برگزار می شود
همایش سراسری زبان و ادبیات فارسی فردا در تفت برگزار می شود یزد-ایرنا-دبیر علمی سومین همایش زبان و ادبیات فارسی کشور گفت این همایش فردا به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز تفت با حضور تعدادی از اساتید برتر کشوری برگزار می شود آسیه ذبیح نیا در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت این همایش دراستفاده از تجارب پیشکسوتان برای پیشبرد اهداف آموزشی و فرهنگی ضروری است
استفاده از تجارب پیشکسوتان برای پیشبرد اهداف آموزشی و فرهنگی ضروری است کاشان– ایرنا– مدیر آموزش و پرورش کاشان گفت استفاده از تجارب پیشکسوتان فرهنگی برای پیشبرد اهداف آموزشی ضروری است به گزارش ایرنا حسین حنطه ای سه شنبه شب در آیین تجلیل از بازنشستگان فرهنگی کاشان اظهار داشت تتوسط فرمانده سپاه ناحیه شهرستان باشت صورت گرفت تشریح برنامههای بزرگداشت یومالله سوم خرداد سپاه ناحیه باشت
توسط فرمانده سپاه ناحیه شهرستان باشت صورت گرفتتشریح برنامههای بزرگداشت یومالله سوم خرداد سپاه ناحیه باشتبا قرارگیری در آستانه سالروز فتح خرمشهر و یومالله سوم خرداد برنامههای سپاه ناحیه باشت تشریح شد بهروز قلیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در باشت با توجه به قرارگیریفارس از اقدامات ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی گزارش میدهد همافزایی جامعه ایرانی برای بزرگداشت دهه مهدویت
فارس از اقدامات ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی گزارش میدهدهمافزایی جامعه ایرانی برای بزرگداشت دهه مهدویتستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی برنامههای پیشنهادی خود را برای دهه مهدویت امسال با در نظر گرفتن طیف وسیعی از برنامهها ارائه کرده است به گزارش خبرگزاری فارس از قم طی دهه گذدر سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی کتاب «فرهنگ در آیینه زبان و ادبیات فارسی» منتشر شد
در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیکتاب فرهنگ در آیینه زبان و ادبیات فارسی منتشر شدکتاب فرهنگ در آیینه زبان و ادبیات فارسی به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما به چاپ رسید به گزارش خبرگزاری فارس از قم کتاب فرهنگ در آینه زبان و ادبیات فارسی از سه فصل اصلی مانند کلیتاسیس کرسی شخصیتشناسی مشاهیر ادب در انجمن استادان زبان و ادبیات فارسی کشور
مشهد تاسیس کرسی شخصیتشناسی مشاهیر ادب در انجمن استادان زبان و ادبیات فارسی کشور رئیس انجمن استادان زبان و ادبیات فارسی کشورگفت خیام مشهورترین شاعر ایرانی در جهان است در صورتی که قطعا بهترین شاعر ما نیست اما قطعا شعر متفکرانهای دارد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد دکتوسط فرماندار چرام برنامههای بزرگداشت سوم خرداد در چرام تشریح شد
توسط فرماندار چرامبرنامههای بزرگداشت سوم خرداد در چرام تشریح شدفرماندار چرام برنامههای بزرگداشت سوم خرداد در این شهرستان را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام صبح امروز نشست هماهنگی ستاد گرامیداشت سالروز سوم خرداد با حضور فرماندار چرام فرمانده ناحیه مقاومت و سایر اعضارئیس جمعیت هلال احمر خرمشهر خبر داد برگزاری برنامههای اجتماعی آموزشی و عامالمنفعه هلال احمر در خرمشهر
رئیس جمعیت هلال احمر خرمشهر خبر دادبرگزاری برنامههای اجتماعی آموزشی و عامالمنفعه هلال احمر در خرمشهررئیس جمعیت هلال احمر خرمشهر از انجام فعالیتهای این جمعیت در سه محور اجتماعی آموزشی و عام المنفعه به مناسبت هفته هلال احمر خبر داد شهرام فاضلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارسحدادعادل:دولت از فعالان فتنه ۸۸ در مدیریتهای حساس کشور استفاده نکند/ کاری نکنند که دانشگاه به وضعی که دشمنان
حدادعادل دولت از فعالان فتنه ۸۸ در مدیریتهای حساس کشور استفاده نکند کاری نکنند که دانشگاه به وضعی که دشمنان انقلاب را خوشحال می کند برگردد حداد عادل گفت توصیه ما به رئیس جمهور محترم و وزرا این بوده است که همواره سعی کنند از کسانی که در فتنه ۸۸ فعال بوده اند و می دانید چه کرده-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها