تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837943762
روابط عمومی ها فاقد جایگاه مناسب در سازمانها
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روابط عمومی ها فاقد جایگاه مناسب در سازمانها اراک - ایرنا - ˈروابط عمومیˈ از زاویه دید اساتید ارتباطات و نظریه پردازان حوزه رسانه و علوم اجتماعی، فراتر از یک حرفه مشخص با حدود معلوم محسوب می شود و ترکیب موزونی از فن، هنر و فلسفه است اما فاقد جایگاه مناسب در سازمان ها است .
روابط عمومی از یک سو فن ارتباط و اقناع و ترغیب و از سوی دیگر هنر است زیرا باید بسیاری از مسائل را به درستی برای مخاطب خاص و عام نمایش دهد و چون دورنما و افق داشته ها و نداشته ها را در یک مجموعه تعریف شده شرح می دهد، به نوعی فلسفه نیز محسوب می شود.
روابط عمومی، به عنوان هنر هشتم و دستاورد قرن بیستم با اینکه نسبت به سایر علوم جدیدتر است، اما موفق شده رده های عالی علمی را با آزمون و خطا بپیماید و در سازمان ها و موسسات به مثابه وزنه ای قوی و تاثیرگذار جا باز کند و امروزه هیچ موسسه یا سازمان بزرگ جهانی را نمی توان یافت که روابط عمومی نداشته باشد.
روابط عمومی در ایران نیز ده ها سال قدمت دارد و با عناوین مختلفی در سازمان ها و ادارات دولتی وجود داشته و موسسات خصوصی کوچک و بزرگ نیز در 30 سال اخیر به اهمیت داشتن واحدی به نام روابط عمومی پی برده اند.
اینک در زمینه لزوم وجود روابط عمومی در سازمانها هیچ کس به خود تردیدی راه نمی دهد اما ابهام های اساسی هنوز رفع نشده، از جمله اینکه روابط عمومی چیست ؟ برای چه به وجود می آید؟ وظایف و حدود اختیار کارگزار و مدیر روابط عمومی در چه حدی است ؟ و کارکردهای عمده آن چیست ؟
ارکان وظایف روابط عمومی ها به ˈاطلاع رسانی، متقاعد کردن و متمرکز ساختن مردم و جلب مشارکت مردم ، تقسیم بندی شده و ارائه و انتشار عملکرد و پخش فعالیت های واقعی دستگاه های ذیربط و گروه های رسانه ای جمعی مرتبط ، اعلام موجودیت و معرفی و شناساندن هویت موسسه و شناساندن ارکان فعالیت سازمان یا موسسه به مخاطبینˈ از جمله عملکرد آنها است.
ˈکمبود کارکنان متخصص (فاقد تحصیلات آکادمیک و یا غیرمرتبط بودن رشته تحصیلی آنها) ، نگرانی مدیریت از انتشار آمار و حقایق و در نهایت انفعال روابط عمومی، محدودشدن فعالیت ها به اموری از قبیل تهیه پلاکارد مناسبتی، اعلامیه تسلیت، نصب روزنامه در تابلو اعلانات، تهیه بلیط هواپیما و محول شدن کارهایی از این دست به روابط عمومی به عنوان بیکارترین افراد اداره و برگزاری همایش های پرخرج از جمله مشکلات و انتقادهای وارده به برخی روابط عمومی ها است .
پیگیری نکردن موضوعات طرح شده در سمینار ها برای ایجاد اصلاحات لازم در بهبود کیفیت عملکرد و به روز کردن موضوعات، در اختیار نداشتن اطلاعات و آمار ضروری، محدود کردن و دامن زدن به بوروکراسی در مراحل کار و افزودن و محدودکردن اطلاعات به موارد ارائه شده و عدم همکاری در کسب اطلاعات بیشتر، ممانعت از ورود خبرنگاران و گزارشگران به سازمان و واحدهای تابعه و بروز ندادن اطلاعات به رسانه ها ، عدم استقلال نسبی به عنوان یک حوزه مدیریت، جبهه گیری و برخورد با خبرنگارانی که بر خلاف سازمان یا مؤسسه ، اطلاعات تهیه کرده اند و کنترل مصاحبه خبرنگاران با مدیر قبل از مصاحبهˈ از دیگر انتقادات وارده به روابط عمومی ها است .
با بر طرف کردن این موانع و بکارگیری نیروهای متخصص و تحصیلکرده در رشته های مرتبط ، افزایش علم مدیران روابط عمومی و همکاری رسانه ها به عنوان چشمان بیدار مردم و مخاطبین می توان وجود روابط عمومی را به عنوان ˈهنر هشتمˈ در دستگاه ها و سازمان ها نهادینه کرد.
روابط عمومی نهادی متعلق به جوامع مترقی است و در روند پیدایش و رشد سازمان های نوین برای تسهیل ارتباط میان سازمان ها با محیط درونی و بیرونی، مخاطبان، گروه های تاثیرگذار و تاثیرپذیر از سازمان ، افکار عمومی، رسانه ها و سازمان های دیگر ایجاد شده است.
روابط عمومی با ایفا کارکردهای اطلاع رسانی و اطلاع یابی، ایجاد و حفظ ارتباطات دو سویه و تفاهم متقابل بین سازمان و مخاطبان و جلب اعتماد و مشارکت مخاطبان به سازمان، کمک به مدیریت برای همگام شدن با تغییرات محیطی، نزدیک کردن نگرش های مخاطبان با سازمان و نزدیک کردن اقدامات و نگرش های سازمان با مخاطبان به پویایی و رشد و توسعه سازمان در محیط و در راه رسیدن به اهداف و استراتژی های آن کمک می کند.
در عصر ارتباطات و اطلاعات و در موقعیتی که جامعه متحول ما رو به سوی تکامل دارد و مدنیت را جست و جو می کند، روابط عمومی از اجزا و عناصر اصلی ارتباطات است و در ایجاد بسترهای مشارکت ذهنی و عینی نقش نهادی و بنیادی دارد، زیرا جنس و ماهیت مجموعه وظایف و فعالیت های آن بطور عمده ˈارتباطی، تعاملی و تبادلیˈ است و امر مشارکت نیز با مقوله اطلاع رسانی که از مهمترین رویکردهای روابط عمومی است، آغاز می شود.
امروزه با توجه به پیچیدگی، سنگینی و وسیع ترشدن شرح وظایف دستگاه های دولتی، فعالیت آنها نیز متحول شده و روابط عمومی ها در حقیقت می توانند به عنوان حکم واسط میان دولت و مردم نقش قابل قبولی ایفا کنند.
این مهم زمانی محقق می شود که بدانیم با گذشت بیش از 50 سال از عمر روابط عمومی در سازمان های دولتی ایران، هنوز کارکردهایش با فلسفه واقعی آن در سازمان ها فاصله دارد و نتوانسته به جایگاه مناسب خود دست یابد و نمی تواند نقش های موثر خود را در عرصه درون و برون سازمانی بخوبی ایفا کند.
از چالش های فراروی روابط عمومی ها؛ مشخص نبودن جایگاه آنها در یک سازمان است که ریشه در تداخل وظایف روابط عمومی با دیگر واحدها دارد، این در حالی است که واحد روابط عمومی در جدول سازمانی بلافاصله زیر نظر مدیر سازمان قرار می گیرد.
به اعتقاد صاحب نظران؛ اگر نقش روابط عمومی را در ایجاد یا تقویت فرهنگ توسعه، بومی کردن سرمشق های توسعه، کشف و معرفی ظرفیت های جامعه، بازآفرینی فرهنگی، حفظ تعلق و پیوستگی بدانیم، این واحد باید بتواند از هر نوع گسستگی و ناپیوستگی جلوگیری کند و یا حداقل کاهش دهنده فاصله و شکاف میان جامعه و دستگاه های اجرایی باشد.
با وجود اتفاق نظری که در خصوص اهمیت، حساسیت و ضرورت روابط عمومی وجود دارد این حرفه در کشور ما هنوز نتوانسته به جایگاه و وظایف واقعی خود نزدیک شود، زیرا در بسیاری از ساختارهای سازمانی، مشاهده می شود روابط عمومی به عنوان یک واحد فرعی اموراداری یا امور خدماتی منظور شده که با این رویکرد بطور حتم نمی تواند جایگاه و نقش راهبردی داشته باشد.
از دیگر چالش های روابط عمومی ؛ یکسان پنداشتن روابط عمومی و تبلیغات است ، گرچه مشابهت های آنها در گستره علوم و معارف و تحولات تاریخی و اجتماعی، معمولی و عادی است، اما تفاوت های این دو عمده و بنیادی است و هر یک راه مشخص و مسیر جداگانه ای دارند و دارای شان و حیثیت مستقل هستند بنابراین هر گونه امتزاج و اختلاط آنها در تئوری و عمل غلط است.
کمبود مدیر متخصص برای ˈروابط عمومیˈ از دیگر معضلات فراروی این حوزه است، تنوع کارهای روابط عمومی و حساسیت این مسوولیت ایجاب می کند عاملان و کارگزاران آن علاوه بر آگاهی از رموز حرفه خود با بسیاری دیگر از رشته ها و علوم مختلف آشنا باشند.
برخورداری از مهارت و تجربه در ارتباطات نوشتاری و گفتاری ، دارا بودن قدرت قضاوت، برنامه ریزی و تحلیل صحیح ، اعتماد به نفس بالا و اتخاذ تصمیم درست در لحظات سخت و بحرانی ، تسلط بر تکنیک های رایانه ای و کار با رسانه های گروهی از مهمترین شاخصه های مدیران روابط عمومی است.
مهمترین وظیفه روابط عمومی ؛ برقراری ارتباط در داخل و خارج از سازمان با مخاطبان انبوه و متفاوت است. در اجرای این وظیفه واحدهای روابط عمومی با استفاده از ابزارهای مختلف اقدام به برقراری ارتباط می کنند، اما اگر این عملکرد به نحو علمی و کارشناسی ارزیابی شود، اثربخشی این فعالیت ها با تردید روبرو می شود چرا که به عناصر ارتباطی در فراگرد انتقال پیام شامل؛ فرستنده (منبع) ، پیام و گیرنده (مخاطب) توجه کافی نشده و اثربخشی یک پیام در بسیاری مواقع به صفر می رسد.
مدیران روابط عمومی برای اطلاع رسانی مطلوب و تاثیرگذاری بیشتر بر روی مخاطبان ، باید آنان را طبق معیارها و شاخصه های مختلف دسته بندی و سپس پیام مورد نظر را ارسال کنند.
از دیگر سو بنا بر واقعیت های جاری کشور، به طور معمول آنچه از نظر مدیر دستگاه مرز اطلاع رسانی یا خط قرمز است با دیدگاه روابط عمومی آن دستگاه منطبق نیست و مدیران به طور معمول موضع محتاطانه تری در انتشار اخبار و اطلاعات سازمان خود دارند ولی روابط عمومی ها به دلیل تعهد حرفه ای، دایره وسیع تری را در خبررسانی مدنظر قرار می دهند و این اختلاف نظرها، گاه به وقوع تنش میان این دو مبدل می شود.
از سویی نیز کشمکش دیگری در نقطه انعکاس اخبار و اطلاعات از روابط عمومی به مخاطب شکل می گیرد و در این بین به طور معمول انتظارات مخاطب فراتر از خروجی های روابط عمومی است که البته اقناع و مجاب ساختن مدیر روابط عمومی با رعایت حد و مرزهای خبری کار آسانی نخواهد بود.
با مروری گذرا به کارکرد اطلاع رسانی در دستگاه های دولتی؛ گرایش به سلایق و دیدگاه های مدیران سازمان ها به شکل بارزی در روابط عمومی ها رایج است.
این موضوع که در پیکره بیشتر سازمان ها متداول است از فاصله معنی دار روابط عمومی ها با رسالت حرفه ای و تخصصی خود در امر اطلاع رسانی حکایت دارد.
روابط عمومی و رسانه دو شاخه از درخت تنومند ارتباطات و دو حلقه از این زنجیره هستند که به جای رقابت و ستیز با همدیگر باید در خدمت هم و مکمل یکدیگر باشند.
در این نگرش هر یک از این دو نهاد نیازها و منافع متقابلی دارند که ارتباط آنها با یکدیگر می تواند برطرف کننده نیازها و تامین کننده منافع متقابل باشد، بنابراین شناخت مسوولیت ها و جایگاه هر کدام به وسیله دیگری و استفاده از راهکارهای مناسب برای ارتباط گیری بدون توسل به بده و بستان های مخرب و به دور از انتظارهای نامعقول و غیرمنطقی طرفین ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مرکزی در همین ارتباط می گوید: روابط عمومی ها در کنار اطلاع رسانی و تبلیغات، با ارزیابی فعالیت دستگاه خود، می توانند منعکس کننده نقایص دستگاه برای شفاف سازی به هنگام حساس شدن افکارعمومی باشند.
ˈمصطفی عربˈ با تاکید بر روابط عمومی پاسخگو افزود: اینگونه روابط عمومی ها، در صورت مواجه شدن با سئوال از سوی نهاد و یا دستگاهی به غیر از اطلاعات محرمانه و طبقه بندی شده پاسخ های لازم را به جامعه هدف ارائه می کند.
وی، با یادآوی تشکیل شورای هماهنگی روابط عمومی های استان مرکزی گفت: هماهنگی، نظارت، سیاستگذاری و ارزیابی عملکرد روابط عمومی های استان از اهداف تشکیل این شورا است.
وی بیان کرد: با برگزاری انتخابات میان مدیران روابط عمومی های 137 دستگاه، شرکت، بانک و نهادهای مختلف در استان مرکزی، پنج نفر به عنوان اعضای هیات رییسه این شورا برگزیده شدند.
وی افزود: ریاست این شورا به عهده استاندار مرکزی است و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری نیز دبیر شورای مذکور می باشد.
عرب تاکید کرد: چهار کمیته تخصصی شامل ˈاقتصادوصنعتˈ ، ˈآموزش وسلامتˈ ، ˈفرهنگی اجتماعیˈ و ˈعمرانی و خدمات زیربناییˈ به صورت تخصصی فعالیت روابط عمومی های استان مرکزی را ساماندهی، هدایت و سیاستگذاری می کنند.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مرکزی گفت: روابط عمومی ها به عنوان چشمان سازمان ها و دستگاه های خود باید بتوانند در برنامه ریزی های کلان؛ موثر و تصمیم ساز باشند، از همین رو مدیر روابط عمومی هر دستگاه می بایست در تمامی نشست های مهم دستگاه تابعه حضور یابد.
عرب افزود: مدیر روابط عمومی باید با شناسایی افکار عمومی و جامعه هدف، از نقایص و مشکلات دستگاه خود، میزان رضایت مندی کارکنان و انگیزه های آنها اطلاع داشته باشد و مطالبات آنان را بدون سانسور به مسوولان فرادستی منعکس کند، ضمن اینکه باید نگاه بیرونی به سازمان خود داشته باشد.
وی از جمله مشکلات روابط عمومی های استان مرکزی را ˈآموزشˈ عنوان کرد و گفت: روابط عمومی ها باید در کنار رسالتی که بر دوش دارند، توانایی انجام کار با وسایل نوین ارتباطی و دیجیتالی، استفاده از رایانه و نرم افزارهای مختلف و علوم روز را برای هر چه بهتر ارائه دادن خدمات لازم فرا بگیرند.
وی بیان کرد: برخورداری از فضاهای مناسب خبری و پیامکی برای ارسال و انعکاس هر چه بهتر پیام ها، استفاده از زیبایی های بصری به هنگام تبلیغات بنری و راه اندازی سایت برای در جریان قراردادن مردم از اخبار هر دستگاه از وظایف مهم روابط عمومی ها است.
عرب، روابط عمومی را نوک پیکان هر دستگاه توصیف کرد و گفت: بهترین، با اخلاق ترین، مودب ترین و مجرب ترین نیروها باید در روابط عمومی ادارات بکارگیری شوند.
وی افزود: برای ارتقا کار مجموعه روابط عمومی های استان مرکزی با بهره گیری از اساتید مجرب تاکنون یک دوره خبرنویسی 40 ساعته در قالب 12 جلسه برگزار شده و از هفته آینده نیز یک دوره 40 ساعته دیگر برای 40 نفر از مدیران این حوزه برگزار می شود.
وی تاکیدکرد: با نوشته شدن سند راهبردی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان مرکزی، با استفاده از قوانین و مصوبات فرادستی، امید است تا شش ماه آینده یک سند مکتوب و شیوه نامه مدون که اهداف، مشکلات و تنگناها و اقدامات اولویت دار و سریع، میان و بلندمدت در آن دیده شده است، به عنوان یک راهبرد با هدف تغییر نگرش نقش روابط عمومی از حالت خدماتی و تدارکاتچی به سیاستگذار، تصمیم ساز و تاثیرگذار در فعالیت های سازمانی در اختیار روابط عمومی های استان مرکزی قرار بگیرد.
مسوول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی نیز می گوید: بطور کلی چالش های روابط عمومی ها را می توان به دو بخش اصلی شامل تشکیلات ، اعتبارات ، آموزش ، نحوه عمل ، نیروی انسانی و وجود نگرش های منفی و فرعی شامل نداشتن متولی مشخص ، نبود تشکل های حرفه ای کافی و نبود قانون مندی مسوولیت های استراتژیک و حرفه ای روابط عمومی تقسیم بندی کرد.
ˈمحمد منتظریˈ افزود: در حال حاضر کارکردهای روابط عمومی با فلسفه واقعی آن در سازمان ها فاصله دارد و نتوانسته به جایگاه مناسب خود دست یابد و نقش های موثر در عرصه درون و برون سازمانی ایفا کند.
وی، از مهمترین وظایف روابط عمومی ها را سیاستگذاری به منظور انعکاس اهداف سازمانی و برقراری ارتباط میان مردم، نخبگان و رسانه ها با سازمان متبوع و نیز اطلاع رسانی در باره عملکرد دستگاه مربوطه عنوان کرد و گفت: همه این موارد صرف نظر از سایر وظایف روابط عمومی ها در حوزه های تبلیغات، امور فرهنگی، نمایشگاه ها و غیره متناسب با سیاست های سازمان طراحی و اجرا می شود.
وی افزود: روابط عمومی در یک دیدگاه تخصصی نوعی مدیریت با عملکردی آگاهانه و برنامه ریزی شده است که شکل گیری افکار عمومی منطبق با سیاست های سازمان را رسالت بزرگی برای خود می داند و بر همین اساس باید میان ارکان مختلف سازمان و افکار عمومی حسن تفاهم ایجاد کند.
منتظری ، روزمرگی و درگیری با کارهای عادی و جاری را از مشکلات اساسی روابط عمومی ها دانست و گفت: این گونه مسایل از آفاتی است که روابط عمومی ها را از انجام برنامه ریزی کلان و استراتژیک غافل می کند.
وی تصریح کرد: روابط عمومی ها در سایه برنامه ریزی صحیح ، ضمن انجام وظایف محوله به نحو احسن ، توانایی انتخاب و تحلیل صحیح ، شناسایی بحران ها و نیازسنجی مخاطبان را با آینده نگری و افق شناسی سازمان خواهند داشت.
مسوول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی گفت: ˈمردمˈ مخاطبان اصلی رسانه ها و روابط عمومی ها هستند، از همین رو روابط عمومی ها باید ضمن پایبندی به اصول اخلاق حرفه ای، رعایت اصول خبر و گزارش نویسی برای رسانه ها، در جهت سازماندهی مناسب برای ارتباط با رسانه ها، حفظ تعمیق ارتباط با آنها، تشکیل اتاق خبرنگاران و نشست های مشورتی برای تفاهم و تعامل بیشتر اقدام کنند.
منتظری افزود: از آنجا که روابط عمومی به عنوان یک علم ، همیشه در حال تحول و دگرگونی است، آموزش کارکنان حال و آینده این حرفه و بهینه سازی توان علمی و تخصصی آنان از ضروریات کار در حوزه روابط عمومی است.
وی ، بی اعتقادی به پژوهش و تحقیق در مدیریت سازمان ها در برخی دستگاه ها، نداشتن نیروی انسانی متخصص و پژوهشگر که بتوانند موضوعات مورد توجه مخاطبان را مطالعه و مسایل مربوط به سازمان را آسیب شناسی کنند، تخصیص ندادن و نبود بودجه و اعتبارات لازم برای انجام طرح های پژوهشی را از دیگر مشکلات فراروی حوزه روابط عمومی ذکر کرد.
به باور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اراک ، کاربلد بودن، علاقه و برخورداری از دانش های نوین مرتبط و ذوق هنری از ضروریات فعالیت مدیران این حوزه است.
ˈشهریار بوالحسنیˈ گفت: هم اکنون بسیاری از مسئولان روابط عمومی در استان مرکزی به سبب داشتن اطلاعات وسیع و کامل از مجموعه خود به عنوان مشاور مدیر عامل و دبیر، در نشست های مربوط به سیاستگذاری ها و تصمیم سازی ها حضور می یابند.
وی افزود: امر اطلاع رسانی از وظایف مهم مدیران روابط عمومی است که باید بطور شفاف، به عنوان پل ارتباطی دو سویه بین دستگاه خود و مردم و به دور از هرگونه بزرگ نمایی و موضع گیری صورت گیرد.
وی، کمبود آموزش کارکنان، عدم بکارگیری تحصیل کردگان دانشگاهی در رشته روابط عمومی در ادارات و سازمان های مختلف و انتظارات بی جای برخی مدیران از نیروهای روابط عمومی به عنوان نیروهای تدارکاتچی و بیکار و استفاده از آنها برای تهیه بلیط هواپیما، انجام کارهای تشریفاتی، نصب بنر و غیره را از چالش های فراروی این حوزه دانست و گفت: این نقیصه باید با ارتقا دانش سازمانی مدیران و کارکنان برطرف شود.
بوالحسنی تاکید کرد: برای کارکنان و به ویژه مدیران روابط عمومی زیبنده نیست که به علم روز مسلح نباشند، آنان باید تمام دوره های رایانه، دیجیتال، کار با نرم افزارهای مختلف، فتوشاپ و عکسبرداری و فیلمبرداری را فرابگیرند.
وی گفت: تاکنون با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی چندین دوره کلاس های خبرنویسی، عکاسی، فیلمبرداری، نظرسنجی و افکارسنجی برای مدیران روابط عمومی های استان برگزار شده که میزان استقبال و بازخوردها مطلوب بوده است.
گزارش : احمد الهی
588/559/ 605
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
صفحات پیشنهادی
به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی گردهمایی تخصصی مدیران و کارشناسان روابط عمومیهای یزد برگزار میشود
به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومیگردهمایی تخصصی مدیران و کارشناسان روابط عمومیهای یزد برگزار میشودمدیرکل روابط عمومی استانداری یزد گفت گردهمایی تخصصی مدیران و کارشناسان روابط عمومیها به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی با حضور اساتید کشوری در یزد برگزار میشود به گزمدیرعامل انجمن روابط عمومی کرمان: روابط عمومیها در جایگاه واقعی خود قرار ندارند
مدیرعامل انجمن روابط عمومی کرمان روابط عمومیها در جایگاه واقعی خود قرار ندارندمدیرعامل انجمن روابط عمومی استان کرمان گفت روابطعمومیها باید از لحاظ موقعیت جایگاه و عملکرد بر سایر بخشها برتری و اشراف داشته باشند اما در حال حاضر چنین نیست محمد بصیریان امروز در گفتوگو بابرگزاری نمایشگاه پوستر به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در گلپایگان
استانها جنوب اصفهان محمود بخشي به مهر مطرح كرد برگزاری نمایشگاه پوستر به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در گلپایگان گلپايگان- خبرگزاري مهر شهردار گلپايگان گفت براي اولين بار در گلپايگان برگزاری نمایشگاه پوستر به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومي از تاريخ 27پیام مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به مناسبت 27 اردیبهشت ، روز ارتباطات و روابط عمومی
پیام مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به مناسبت 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی خبرگزاری پانا مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به مناسبت 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی پیامی صادر کرد ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت ساعت 11 16 به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا گودرز کریمی مدیررئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد تفاهمنامه وزارت جهاد کشاورزی و ارشاد برای تبیین
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی خبر دادتفاهمنامه وزارت جهاد کشاورزی و ارشاد برای تبیین جایگاه کشاورزی در رسانههارئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت تفاهمنامهای بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تبیین جایگاه کاساس عملکرد ادارات میامی بر اطلاع رسانی پایه ریزی شده است/ ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی ها
استانها مرکز سمنان ایمانی اساس عملکرد ادارات میامی بر اطلاع رسانی پایه ریزی شده است ضرورت ارتقای جایگاه روابط عمومی ها میامی – خبرگزاری مهر معاون فرماندار شهرستان میامی با اشاره به این مطلب که روابط عمومی ها حلقه واسط بین دستگاه ها و مردم هستند گفت اساس عملکرد دستگاه هایروابط عمومیها هنوز جایگاه واقعی خود را نیافتهاند/ روابط عمومی ویترین یک سازمان است
استانها جنوب بوشهر ستوده روابط عمومیها هنوز جایگاه واقعی خود را نیافتهاند روابط عمومی ویترین یک سازمان است بوشهر - خبرگزاری مهر مدیر کل حوزه استاندار بوشهر با بیان اینکه روابط عمومیها جایگاه واقعی خود را نیافتهاند گفت روابط عمومی ویترین یک سازمان است به گزارش خبرنگامدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر داد افتتاح نخستین شهر کتاب غرب کشور در کرمانشاه
مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی کرمانشاه خبر دادافتتاح نخستین شهر کتاب غرب کشور در کرمانشاهمدیر روابط عمومی و امور بینالملل جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه از افتتاح نخستین شهر کتاب غرب کشور با همکاری پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در شهر کرمانشاه خبر داد مهدی عبدالمالکی امروز درسرپرست روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر: شفافسازی مهمترین اولویت شرکت گاز استان بوشهر است
سرپرست روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر شفافسازی مهمترین اولویت شرکت گاز استان بوشهر استسرپرست روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر گفت در شرکت گاز استان بوشهر انعکاس مستمر اطلاعات و اخبار و شفافسازی در راستای انعکاس عملکرد این شرکت از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و این مهم هموارهارتقاء سطح اطلاع رسانی هوشمند در دستور کار کمیته روابط عمومی مسابقات بین المللی قرآن است
ارتقاء سطح اطلاع رسانی هوشمند در دستور کار کمیته روابط عمومی مسابقات بین المللی قرآن است ارتقاء سطح اطلاع رسانی هوشمند با رویکردی قرآنی و معنوی در دستور کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی مسابقات بین المللی قرآن است به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران حسن ربیعی مسئول کمیتهمدیرکل روابط عمومی استانداری قم خبر داد کسب رتبه پنجم روابط عمومی استانداری قم در زمینه خبر و اطلاعرسانی
مدیرکل روابط عمومی استانداری قم خبر دادکسب رتبه پنجم روابط عمومی استانداری قم در زمینه خبر و اطلاعرسانیمدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم گفت این اداره کل در بررسی عملکرد خبری و اطلاعرسانی اسفندماه سال گذشته روابط عمومی استانداریهای سراسر کشور موفق به کسب رتبه پبه مناسبت هفته کارگر صورت میگیرد عضویت رایگان کارگران در کتابخانههای عمومی خوزستان
به مناسبت هفته کارگر صورت میگیردعضویت رایگان کارگران در کتابخانههای عمومی خوزستانمدیر کل کتابخانههای عمومی خوزستان از عضویت رایگان کارگران در کتابخانههای عمومی استان به مناسبت هفته کارگر خبر داد لفته منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد با توجه به اینکمدیر روابط عمومی هیئت کوهنوردی استان زنجان خبر داد برگزاری همایش گزارشخوانی صعودهای شاخص کوهنوردان در زنجان
مدیر روابط عمومی هیئت کوهنوردی استان زنجان خبر دادبرگزاری همایش گزارشخوانی صعودهای شاخص کوهنوردان در زنجانمدیر روابط عمومی هیئت کوهنوردی استان زنجان گفت همایش گزارشخوانی صعودهای شاخص کوهنوردان استان در زنجان برگزار میشود حسین مصطفوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجانبه مناسبت رحلت آیتالله العظمی شیرازی امروز در فارس عزای عمومی اعلام شد
به مناسبت رحلت آیتالله العظمی شیرازیامروز در فارس عزای عمومی اعلام شداستاندار فارس و نماینده ولی فقیه در این استان به مناسبت رحلت آیتالله العظمی حاج سید محمدباقر شیرازی پیام تسلیت مشترکی صادر و در آن 24 اردیبهشت ماه را در فارس عزای عمومی اعلام کردند به گزارش خبرگزاری فارس امسئول اسبق روابطعمومی ارتش ایران: اسرای عراقی جنگ تحمیلی دوبرابر اسرای ایرانی بود
مسئول اسبق روابطعمومی ارتش ایران اسرای عراقی جنگ تحمیلی دوبرابر اسرای ایرانی بودمسئول اسبق روابطعمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه سربازان ایرانی بهراحتی اسیر نمیشدند گفت اسرای عراقی جنگ تحمیلی دو برابر اسرای ایرانی بود به گزارش خبرگزاری فارس از صومعهسرا امیر سمدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری قم: شهرداران مناطق باید به روابط عمومی اعتقاد داشته باشند
مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری قم شهرداران مناطق باید به روابط عمومی اعتقاد داشته باشندمدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری قم اظهار کرد باید شهرداری مناطق به روابط عمومی و اطلاعرسانی اعتقاد داشته باشند و زمانی ما میتوانیم موفق باشیم که این امر محقق شده و شهرداران نیشورای مشورتی مطبوعات در اردبیل تعریف می شود/ ضرورت آموزش روابط عمومی ها
استانها شمال اردبیل امامی یگانه شورای مشورتی مطبوعات در اردبیل تعریف می شود ضرورت آموزش روابط عمومی ها اردبیل – خبرگزاری مهر مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اردبیل گفت با توجه به نیاز بهبود فعالیت رسانه ها شورای مشورتی مطبوعات در استان تعریف می شود به گزار-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها