تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 9 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله، هرگز بدگويى كسى را نمى‏كردند، سرزنش نمى‏نمودند و در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824933018




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تونل امیرکبیر فردا افتتاح می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
تونل امیرکبیر فردا افتتاح می‌شود
فردا، دوشنبه ۲۲ اردیبهشت، در آستانه سالروز ولادت مولی‌الموحدین حضرت امام علی(ع) طی مراسمی با حضور شهردار تهران و جمعی از مقامات کشوری و لشکری، تونل امیرکبیر مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.


به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،  تونل امیرکبیر در شرق بازار تهران، حدفاصل سه راه امین حضور تا بزرگراه امام‌علی(ع) احداث شده است. این معبر زیرزمینی بعد‌از عبور از زیر خیابان 17 شهریور و خیابان شکوفه، تا میدان کلانتری امتداد‌ می‌یابد و پس‌از آن در تقاطع خیابان درودیان با خیابان نیکنام به دوشاخه مجزا تقسیم می‌شود.

بر این اساس‌،  شاخه جنوبی از زیر خیابان نیکنام به مسیر جنوب به شمال بزرگراه امام علی(ع) متصل‌شده و شاخه شمالی در امتداد خیابان درودیان به مسیر شمال به جنوب این بزرگراه دسترسی دارد. به‌این ترتیب نه‌تنها بخشی از بار‌سنگین ترافیک منطقه بازار (سه راه امین حضور) به طولانی‌ترین بزرگراه شمالی- جنوبی پایتخت منتقل‌می‌شود بلکه با پیش‌بینی یک خط حمل و نقل اضطراری در‌جهت حرکت از بزرگراه امام‌علی(ع) به سمت منطقه بازار، برای دسترسی سریع به قلب اقتصادی پایتخت در مواقع بحرانی نیز چاره اندیشی شده است.

آنچه گفته‌شد تنها شامل موقعیت و عملکرد شاخه شمالی تونل است. شاخه جنوبی تونل امیرکبیر از سه راه امین حضور آغاز شده و تا میدان کلانتری ادامه‌ می‌یابد تا امکان اتصال چهارمین تونل ترافیکی شهر تهران به‌طرح تعریض خیابان کرمان فراهم‌‌شود.

همچنین ارتباط منطقه بازار با این معبر حمل و نقلی مهم در آینده، مواهب ترافیکی تونل امیرکبیر را دوچندان خواهد کرد.

گفتنی است؛ منطقه بازار به‌عنوان یکی از هسته‌های اولیه شکل‌گیری شهر تهران، از جمعیت شناور قابل توجه و تقاضای قابل‌ملاحظه‌ای برای سفرهای درون شهری برخوردار‌ است. فقر شدید این مناطق به‌لحاظ ارتباط با شبکه بزرگراهی پایتخت، سبب افزایش زمان سفرهای درون شهری و تمرکز ترافیک بر معابری همچون خیابان‌های ری، پیروزی و محلاتـی شده‌است.

بر این اساس، با زیربار رفتن تونل امیرکبیر، حجم زیادی از ترافیک منطقه بازار و معابر شریانی موجود در مناطق مرکزی‌ پایتخت به بزرگراه امام علی(ع) هدایت شده و در بزرگراه ها و معابر مرتبط با آن توزیع می شود. در‌واقع ارتباط بزرگراه امام‌علی (ع) با تونل امیرکبیر نفع متقابلی برای هر دو پروژه خواهد‌داشت.

آنچه پروژه تونل امیرکبیر را از سایر پروژه‌های تونلی شهر ‌تهران متمایز‌‌ساخته، اجرای توأمان عملیات حفر تونل و احداث زیرگذر است که در نهایت سبب اتصال جبهه‌های کاری زیرسطحی و سازه‌ای به‌یکدیگر شده است. ضمنا تونل امیرکبیر همانند تونل نیایش به صورت آب بند کامل احداث شده است اما علاوه بر بهره‌گیری از لایه‌های آب‌بند و سیستم‌های زهکش که خشک‌بودن تونل در طول دوره بهره‌برداری را تضمین می‌کنند، شبکه جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی آن نیز از ویژگی‌های فنی خاصی برخوردار است.

در‌واقع تمام روان‌آب‌هایی که در اثر شستشوی تونل یا به‌دلایل دیگر در انهار موجود در تونل جاری‌ می‌شوند، پیش از خروج و پیوستن به کانال‌های اصلی جمع‌آوری و هدایت آب‌های‌سطحی، وارد سیستم‌های مکانیکی جداسازی آب و روغن می‌شوند تا از اثرات مخرب ورود روغن به سفره‌های آب زیرزمینی پیشگیری‌شود.

در این معبر زیرزمینی 9 راه خروجی تعبیه شده است که با بهره گیری از6 درب دسترسی به تونل جنوبی و 3 شفت خروجی به تراز صفر، وظیفه تخلیه اضطراری شهروندان در مواقع بحرانی را برعهده دارند. در احداث تونل امیرکبیر، بتن‌های خود متراکم در حجم زیادی از دیواره و سقف تونل مورد استفاده قرار گرفته‌است؛ ضمن‌اینکه استفاده از لامپ‌های مادون‌قرمز نیز سرعت دستیابی بتن به گیرش‌نهایی را تا حد قابل‌توجهی افزایش‌داده و در مقاطعی از اجرای عملیات لاینینگ، باعث صرفه‌جویی زمانی قابل ملاحظه‌ای شده‌است.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن