محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842031379
نمایشگاه بین المللی کتاب؛ از تهران تا فرانکفورت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
به بهانه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب؛ از تهران تا فرانکفورت تهران-ایرنا-بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حالی امروز به کار خود پایان می دهد که بهره گیری از تجربه های موفق در برگزاری نمایشگاه های مشابه در دیگر کشورها، می تواند در بالابردن کیفیت این نمایشگاه در سال های آینده کمک شایانی کند.
از دیرباز، کتاب و کتابخوانی در جوامع متمدن، جایگاه ویژه یی داشته است. قدرت نگارش، موهبتی الهی است که می تواند با تاثیرگذاری ویژه ی خود، خفتگان و ناآگاهان عالم را بیدار کند و به حرکت در آورد؛ این حرکت می تواند حرکت استعدادها، متحد کردن اندیشه ها و مبارزه با کژی ها باشد.
کتابخوانی و انس با کتاب یکی از عامل های ترویج و گسترش فرهنگ در هر جامعه یی است. بنابراین، فراهم کردن امکانات، تسهیلات و فرصت ها برای نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی یکی از ابزارهایی است که می تواند سهمی تعیین کننده در اعتلای سطح فرهنگ جامعه ایفا کند. برپایی نمایشگاه های کتاب در این راستا یکی از مهمترین سیاست هایی است که در سده های اخیر در کشورهای مختلف از جمله ایران مورد توجه قرار گرفته است.
پایین بودن سرانه ی مطالعه در ایران نسبت به کشورهای پیشرفته ضرورت توجه به سیاست های قوی و حساب شده در عرصه ی کتاب را دو چندان می کند؛ در این راستا اگر چه همواره مقایسه ی سیاست های اتخاذ شده در کشورهای با سطح توسعه یافتگی پایین با الگوهای پیشرو، میسر و سازنده نیست، اما این نگاه متفاوت از زاویه یی دیگر می تواند پیشنهادها و راهکارهای بهتری را برای تقویت و بهبود هر چه بیشتر فرهنگ کتابخوانی در جامعه به دست دهد.
در این گزارش قصد داریم با توجه برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نگاهی به یکی از نمونه های مشابه آن که همه ساله در فرانکفورت آلمان برگزار می شود، داشته باشیم.
*** نقش و جایگاه نمایشگاه های بین المللی در اقتصاد آلمان
در خصوص اهمیت و جایگاه بالای نمایشگاه های آلمان همین بس که دو سوم نمایشگاه های جهانی در آلمان برگزار می شوند. 150 نمایشگاه بین المللی همه ساله با حدود 170 هزار غرفه در آلمان دایر می شوند؛ این عدد و رقم ها نشان می دهند که نمایشگاه ها به عنوان یک ابزار بازاریابی، سهم بزرگ و تعیین کننده یی در اقتصاد آلمان دارند.
مهمترین نقطه ی قوت نمایشگاه های آلمان بین المللی بودن آن است. در آلمان نمایشگاه ها در همه ی شاخه ها و زمینه ها برگزار می شود؛ به عنوان مثال در زمینه ی معماری و دکوراسیون داخلی منزل، هنر و خلاقیت، نماکاری ساختمان، اتومبیل، تولید انرژی، کشاورزی و تغذیه، دوچرخه، لوازم آرایشی بهداشتی، میوه و سبزی، باغداری، هتلداری، سرگرمی و کاردستی، اقتصاد چوب، شکار، سگ، قهوه، انرژی های نو، لجستیک و حمل و نقل هوایی، پردازش فلزات، مبلمان، سنگ های طبیعی، رویدادهای مربوط به فیلم و تیاتر، سلامت، درمان و پزشکی، ساعت، فن آوری های محیط زیست، آب و فاضلاب و ... .
*** نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت
نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت (Frankfurter Buchmesse) به عنوان بزرگترین نمایشگاه کتاب در دنیا و یکی از مراکز مهم تجاری اقتصاد و یک رویداد مهم فرهنگی آلمان به شمار می رود که همه ساله در ماه اکتبر در محل نمایشگاه های شهر فرانکفورت به مدت پنج روز برگزار می شود.
در این نمایشگاه که قدمتی پانصد ساله دارد، مهمترین تازه های دنیای کتاب و دستاوردهای نوین مربوط به آن در عرصه ی الکترونیک به بازدیدکنندگان اعم از ناشران و علاقه مندان به کتاب عرضه می شود.
سه روز نخست این نمایشگاه برای بازدیدکنندگان حرفه یی یعنی کتابفروشان، بازاریابان، واسطان و نیز پدیدآورندگان کتاب از جمله نویسندگان، مترجمان، هنرمندان و غیره است. افزون بر این دست اندر کاران صنعت نشر که در چاپخانه ها، شرکت های صحافی و بسته بندی و کارخانه های تولید کاغذ فعالیت دارند و همچنین مسوولان تهیه ی آگهی و تبلیغ کتاب در روزنامه ها، مجله ها و نشریه ها جزو بازدیدکنندگان حرفه یی به حساب می آیند. دو روز آخر این نمایشگاه نیز برای بازدید عموم و علاقه مندان در نظر گرفته می شود.
کتاب در آلمان از بین 50 فعالیت اوقات فراغت مردم در جایگاه یازدهم در رده بندی محبوب ترین فعالیت ها قرار دارد و 20 درصد از شهروندان آلمانی بالای چهارده سال پس از پایان روز کاری، علاقه ی ویژه یی به مطالعه دارند.
یکی از ویژگی های شاخص نمایشگاه کتاب فرانکفورت این است که هر سال یک کشور به عنوان «مهمان افتخاری» در آن حضور می یابد که عضویت در قانون «کپی رایت»، صنعت نشر قوی، برخورداری از نویسندگان و مولفان مطرح در سطح بین الملل و ترجمه ی اثرهای آنان به زبان های بین المللی از شرط های لازم این مهمان افتخاری است. مهمان افتخاری در سال 2012 نیوزیلند و در سال 2013 برزیل بود و از بین کشورهای مسلمان تا به حال تنها کشور ترکیه این جایگاه را داشته است.
نمایشگاه کتاب فرانکفورت با به نمایش گذاشتن تازه های بازار کتاب، خوانندگان کتاب، ناشران، کتابفروشان، نویسندگان و روزنامه نگاران را گرد هم می آورد. در گذشته نمایشگاه های کتاب آلمان بیشتر محلی برای خرید و فروش کتاب بودند ولی امروزه بیشتر نقش اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی عمومی را بر عهده دارند.
کتاب تنها کالای قابل عرضه در نمایشگاه کتاب آلمان نیست. در ساله ای تازه در کنار کتاب های چاپی، کتاب های شنیداری، کتاب های الکترونیک و رسانه های دیجیتال مانند لوح های فشرده به نمایش گذاشته می شود. در برخی موارد موسسه های انتشاراتی آلمان پس از چاپ یک کتاب، به علت درخواست های مکرر خوانندگان، نسخه ی الکترونیک آن را نیز تهیه و منتشر می کنند.
در نمایشگاه فرانکفورت جوایز کتاب بسیاری مانند جایزه ی «کتاب آلمان» یا جایزه ی «صلح تجارت کتاب آلمان» اعطا می شود. «انجمن بورس تجارت کتاب آلمان» (Börsenverein des deutschen Buchhandels ) آینده ی پویایی را برای بازار کتاب آلمان پیش بینی می کند.
مبالغ ورودی روزانه نمایشگاه (در سال 2013) برای بازدیدکنندگان تخصصی 44 یورو، برای کتابخانه داران و کتابفروشان 32 یورو و برای بازدیدکنندگان عادی 16 یورو بود.
*** تاریخچه ی نمایشگاه کتاب فرانکفورت
پیشینه ی همه ی نمایشگاه های کتاب آلمان با اختراع صنعت چاپ ارتباط مستقیم دارد. پیش از اینکه «یوهانس گوتنبرگ» صنعت چاپ را اختراع کند، دست نوشته های نویسندگان در قرن یازدهم در بازار فرانکفورت به فروش می رسید. اختراع صنعت چاپ در قرن پانزدهم امکان تکثیر و تولید کتاب را فراهم ساخت و تعامل تجاری با کتاب را دگرگون ساخت. در آن زمان کشورهای شرکت کننده در نمایشگاه کتاب فرانکفورت، هلند، فرانسه، انگلیس و سوییس بودند که بر خلاف شرایط دشوار حمل و نقل کتاب، به آلمان سفر می کردند. به علت وجود نداشتن امکانات لازم، این کشورها کتاب های خود را در بشکه های بزرگ آب یا با درشکه و با سختی های فراوان به فرانکفورت انتقال می دادند. آن زمان کتاب بسیار گران بود و به همین خاطر خانواده های متوسط پول خود را بیشتر صرف معیشت خود می کردند تا صرف خرید کتاب.
تا قرن هفدهم، فرانکفورت قطب تازنده ی کتاب به شمار می رفت ولی پس از آن این نمایشگاه زیر نظارت های شدیدی قرار گرفت؛ «ماکسیمیلیان اول»، قیصر روم، کمیسیون نظارتی را راه اندازی کرد و همه ی کتاب ها مشمول سانسور و برخی از آنها نیز مصادره شدند.
پس از جنگ سی ساله (جنگ ابرقدرت های اروپایی بین سال های 1618 و 1648 برای تثبیت قدرت و تعیین مرزبندی های جدید)، فرانکفورت معنای بین المللی خود را از دست داد.
در سال های پایانی دهه ی 1960 موج گسترده ی اعتراض های دانشجویی در اروپای مرکزی و آمریکای شمالی و درگیری های ناشی از آن، به نمایشگاه کتاب فرانکفورت کشیده شد و رنگمایه یی سیاسی به آن بخشید تا جایی که دانشجویان معترض به شرایط سیاسی و اقتصادی آن زمان، صحنه ی نمایشگاه را مکانی مناسب برای طرح و تبلیغ اعتراض های خود و جلب افکار عمومی می دیدند.
نمایشگاه کتاب «لایپتسیگ» آلمان بزرگترین رقیب فرانکفورت بود اما توفیق آن نمایشگاه در سطح بین المللی پس از جنگ جهانی دوم بار دیگر به فرانکفورت منتقل شد؛ به طوری که این نمایشگاه کتاب هر سال به شکلی کاملا دقیق و منسجم بر روی کمپین های تبلیغاتی داخلی و خارجی متمرکز شد. در سال های بعد از آن، این نمایشگاه روز به روز گسترش پیدا کرد و امروزه یکی از بزرگترین نمایشگاه های بین المللی جهان به شمار می رود؛ اقبال گسترده نسبت به این نمایشگاه تا جایی است که به آن لقب «کعبه ی کتاب دنیا» داده اند.
*** نمایشگاه کتاب لایپتسیگ
نمایشگاه کتاب لایپتسیگ رقابت زیادی در زمینه ی مشتریان و ناشران کتاب با نمایشگاه فرانکفورت دارد. تجارت کتاب در نمایشگاه لایپتسیگ همزمان با دوران اصلاحات و اعتراض های دانشجویی در فرانکفورت، شکوفا شد. امتیاز برپایی نمایشگاه لایپتسیگ در سال 1497 توسط ماکسیمیلیان اول صادر شد. فرم امروزی این نمایشگاه در سال 1545 به ابتکار «مارتین لوتر» شکل گرفت.
در ابتدا این نمایشگاه تنها در حد یک نمایشگاه منطقه یی برای شمال و مرکز آلمان بود، اما در قرن هجدهم میلادی، به پایتخت تجارت کتاب معروف شد. در ابتدا این نمایشگاه دو بار در سال به صورت نمایشگاه بهاره و پاییزه برگزار می شد، اما از دهه ی هفتاد سده ی بیستم تنها در فصل بهار برگزار می شود
. نمایشگاه لایپتسیگ سال گذشته با 160 هزار بازدید کننده و شرکت 2000 ناشر از 44 کشور دایر شد. وجه تمایز نمایشگاه لایپتسیگ با فرانکفورت در دسترسی و ارتباط نزدیکتر آن با شرق اروپا و کشورهای عضو پیمان ورشو است.
از طرف دیگر نمایشگاه لایپتسیگ، بر خلاف نمایشگاه فرانکفورت که یک نمایشگاه تخصصی است بیشتر یک نمایشگاه خانوادگی است و از برنامه های جانبی برخوردار است که از طرف مدارس، خانواده ها و عموم مورد توجه قرار می گیرد. هزینه ی ورودی برای کودکان تا 5 سال رایگان، برای بزرگسالان حدود 14 یورو و برای دانشجویان، سالمندان و افراد بیکار 10 یورو است. هزینه ی بازدیدهای گروهی ( 10 نفر یا بیشتر) نیز 9 یورو است.
***متولیان نمایشگاه های آلمان
نکته ی مهم در برگزاری نمایشگاه های آلمان دخالت نکردن نهادها، سازمان ها و شخصیت های دولتی در چگونگی برگزاری این نمایشگاه ها است. «موفقیت از طریق نمایشگاهها» (Erfolg durch Messen) شعار کمیته ی نمایشگاههای اقتصاد (AUMA) در آلمان است که اطلاع رسانی برای غرفه داران و بازدیدکنندگان خارجی و داخلی در مورد زمان برگزاری نمایشگاه ها از طریق اینترنت و رسانه ها، عرضه ی کالا و خدمات مربوط، حمایت از بازاریابی خارجی از طرف برگزارکنندگان آلمانی و توسعه ی بازاریابی از طریق کمپین های تبلیغاتی، از جمله وظیفه های آن است.
به عقیده ی بسیاری از صاحبنظران، استقلال و دخالت نکردن نهادها و سازمان های دولتی یکی از مهمترین عوامل موفقیت نمایشگاه کتاب فرانکفورت است؛ برگزاری این نمایشگاه به عهده ی نهادی غیردولتی یعنی انجمن بورس تجارت کتاب آلمان است. این انجمن از ناشران، فروشندگان و بازاریابان و واسطان آنها در حوزه ی کتاب تشکیل شده است. هیات اجرایی این انجمن در سازماندهی و تصمیم گیری های جزیی نمایشگاه در توزیع غرفه ها بین ناشران دخالتی ندارد و ناشران عضو این اتحادیه نسبت به دیگران برتری ندارند. تمام تصمیم گیری های کمی و کیفی نمایشگاه نیز از طرف هیات مدیره ی سازمان نمایشگاه کتاب گرفته می شود.
*** جمع بندی
اگر چه به لحاظ سازمانی بین نمایشگاه های بین المللی کتاب دنیا وجه های اشتراک و تمایز زیادی در جنبه های ساختاری و سازمانی وجود دارد، اما شیوه ی مدیریت منسجم و سازماندهی قوی در گردآوری چند هزار ناشر از سرتاسر جهان با چندصد هزار عنوان کتاب، نتیجه ی تجربه ی شصت و اندی ساله ی تشکیلات نمایشگاه کتاب فرانکفورت است.
کاهش تصدی گری دولت و دیوانسالاری، نپرداختن به امر خرید و فروش صِرف کتاب، تمرکز بر تقویت بخش بین الملل و توسعه ی انتشارات و ترجمه ی آثار به زبان های بین المللی و پرمخاطب، وجود زمان بیشتر بازدید برای بازدیدکنندگان حرفه یی، تدارک سالن های ویژه برای مطالعه در بین غرفه های نمایشگاه و وجود تورهای مسافرتی برای بازدیدکنندگان خارجی، نمونه هایی از نقاط قوت نمایشگاه کتاب فرانکفورت به حساب می آیند.
***منابع:
1-https://otik.uk.zcu.cz/bitstream/handle/11025/9654/Internationale%20Messen%20in%20Deutschland.%20Vergleichende%20Analysen%20ausgewahlter%20Werbetrager,.pdf?sequence=1
2- http://www.buchmesse.de/images/fbm/dokumente-ua-pdfs/2012/facts_and_figures_2011_dt_32274.pdf
3-http://www.iohome.org/leistungen/tipps_fuer_berufsstarter/ artikel_zum_berufsbild/pdf_pool/EO_0311_16.pdf
4- http://www.buchmesse.de/images/fbm/dokumente-ua-pdfs/2013/buchmarkt_deutschland_2013_42645.pdf
*از: مهناز میرعباسی (گروه پژوهش های خبری)
پژوهش** 9292**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
شماره گزارش 1474417755363863025 زمان انتشار 1393 2 9 14 43 عکاس جام جم عنوان افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران امروز با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در محل مصلای امام خمینی ره برگزار شدنمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به پایان راه رسید / مشروح مراسم اختتامیه
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به پایان راه رسید مشروح مراسم اختتامیه معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در آیین اختتامیه این نمایشگاه گفت نمایشگاه کتاب تهران متناسب با شأن مطهر کتاب برگزار شد آفتاب به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیستالگوی زن در بیانات رهبری در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
الگوی زن در بیانات رهبری در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تهران - ایرنا- ارائه ی الگویی زنانه و والا در منش و روش زندگی برای عامه ی زنان ایران همواره از دغدغه ها و اولویت های فرهنگ سازی در نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است در دیدگاه رهبری این الگو منحصراً در سیره ی حضرت زهرا سحضور فعال پژوهشكده شوراي نگهبان در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران
۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۱۳ ۴۴ب ظ حضور فعال پژوهشكده شوراي نگهبان در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران انتشارات پژوهشكده شوراي نگهبان در بيست و هفتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران حضور فعالي خواهد داشت به گزارش خبرگزاري موج انتشارات اين پژوهشكده در نمايشگاه ضمن معرفي محصولات و منشوراتمکان ثابتی برای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا سال آینده پیدا میکنیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران مکان ثابتی برای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا سال آینده پیدا میکنیم بنابر گفتههای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مکان ثابتی برای نمایشگاه کتاب تا سال آینده پیدا میشود به گزارش خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران&nتسهیلات مترو تهران برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بینالمللی کتاب
اجتماعی شهری تسهیلات مترو تهران برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بینالمللی کتاب مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از آمادگی کامل این شرکت برای ارائه خدمات و جابجایی مناسب مسافران در زمان برگزاری بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد به گزارش خبرگزاعرضه بیش از 50 اثر چاپ اول کانون در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
عرضه بیش از 50 اثر چاپ اول کانون در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیش از 50 عنوان از کتابهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تازهترین آثار منتشر شده طی یک سال گذشته است که برای اولین بار در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ارایه میشود به گزارش حوزه ادبیات ببازدید شهردار تهران از نمایشگاه بین المللی کتاب
بازدید شهردار تهران از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران - ایرنا - شهردار تهران در هفتمین روز از بیست وهفتمین نمایشگاه کتاب تهران با حضور در مصلی پایتخت از این نمایشگاه دیدن کردند به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا محمدباقر قالیباف روز سه شنبه در بدو ورود به مصلی تهران از فرهنگسرای کتابدر نشستی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مطرح شد
لزوم گسترش آژانسهای ادبی و ترجمه در نشستی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مطرح شد نشست ضرورت گسترش آژانسهای ادبی در غرفه آژانس ادبی غزال در بخش بینالملل سرای اهل قلم برگزار شد به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد اطلاعرسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بانتشارات فاتحان با 100 اثر به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آمد
سهشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹ ۲۹ معاون ادبیات وانتشارات سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به حضور انتشارات فاتحان در نمایشگاه بین المللی کتاب گفت انتشارات فاتحان وابسته به این سازمان امسال با 100 عنوان کتاب در عرصه فرهنگ وادبیات دفاع مقدس در بیست وهفتمین نمایشگاهنمایشگاه بینالمللی تهران سال آینده مورد بهرهبرداری قرار میگیرد
نمایشگاه بینالمللی تهران سال آینده مورد بهرهبرداری قرار میگیرد فرهنگ > مدیریت فرهنگی - تسنیم نوشت شهردار تهران گفت نمایشگاه بینالمللی تهران سال آینده مورد بهرهبرداری قرار میگیرد محمدباقر قالیباف صبح امروز با حضور در نمایشگاه بینالمللی کتروحانیان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
۲۰۵۳۴۶ ۱۳۹۳ ۲ ۲۰ - ۱۱ ۵۸گزارش تصویری روحانیان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عکاس میلاد بهشتی اجرا توقف ذخيره تمام تصاوير ۱۳۹۳ ۲ ۲۰ - ۱۱ ۵۸بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گشایش یافت
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گشایش یافت بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری و علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلی بزرگ تهران گشایش یافت آفتاب به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا این رویدااختتامیه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار میشود
با حضور رییس مجلس شورای اسلامی اختتامیه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار میشود آیین اختتامیه بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شنبه 20 اردیبهشت با حضور دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی برگزار میشود به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از&nbsآغاز به کار بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران + تصاویر
آغاز به کار بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تصاویر بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران امروز با حضور بیش از ۲ هزار ناشر داخلی در مصلی تهران آغاز به کار کرد افغانستان میهمان ویژه این دوره نمایشگاه کتاب تهران است به گزارش گروه چندرسانهای باشگاه خبرنگاران بیستکتاب های نمایشگاه بین المللی تهران امسال رشد کیفی خوبی داشته است
ولایتی در جمع خبرنگاران کتاب های نمایشگاه بین المللی تهران امسال رشد کیفی خوبی داشته است تهران- ایرنا- رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با تسهیلات بیشتری نسبت به سال گذشته برگزار شده است گفت کتاب های ایبه قلم محمود پوروهاب صورت میگیرد انتشار داستانهایی از امام موسی کاظم (ع) در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
به قلم محمود پوروهاب صورت میگیردانتشار داستانهایی از امام موسی کاظم ع در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهرانمحمود پوروهاب از انتشار مجموعه ده جلدی امام موسی کاظم ع و هشت جلد از سری مجموعه کتابهای یک کار خوب در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد محمود پوروهاب نویسنده ادب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها