تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835936456
اجرای مناسب اقتصاد مقاومتی می تواند زمینه توسعه کشور را فراهم آورد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاد دانشگاه تربیت مدرس؛ اجرای مناسب اقتصاد مقاومتی می تواند زمینه توسعه کشور را فراهم آورد تهران - ایرنا - استاد دانشگاه تربیت مدرس، اجرای مناسب اقتصاد مقاومتی را بستری برای تحقق توسعه کشور عنوان و تاکید کرد: کم توجهی به مباحث مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در ابلاغیه اقتصاد مقاومتی سبب تبدیل آن به یک مشکل اقتصادی خواهد شد.
حسین صادقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان آنکه اقتصاد مقاومتی به مسائل سیاسی مربوط است و از حوزه سیاست به بخش اقتصاد آمده است، افزود: موضوع هسته ای یکی از علل پیدایش مشکلات سیاسی بین ایران و آمریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، هرچند مسائل دیگری هم در دوره های مختلف به این موارد اضافه شده به طوری که نتوانسته ایم سیاست خارجی خود را با کشورهای دیگر تثبیت کنیم.
استاد دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: زمانی که تنش با کشورهای توسعه یافته با بیشترین حجم تجارت، افزایش می یابد، در آن صورت تجارت کشور نیز دچار مشکلات متعددی خواهد شد.
این کارشناس اقتصادی در ارتباط با مشکلات حوزه تجارت، گفت: این مشکلات هم محدودیتی برای تولید ملی است و هم ساختار اقتصاد را تحت تاثیر قرار می دهد، یعنی راهبردهایی را که در دوره قبل از انقلاب وجود داشته، تحت تاثیر قرار داده که این موارد باید بازنگری شوند.
صادقی نمونه ای از این مشکلات را جنگ عنوان کرد و افزود: به طور معمول جنگ ها هزینه هایی را بر اقتصاد کشورها تحمیل می کنند اما طولانی شدن آن، سیاست توسعه اقتصادی، برنامه عمرانی و غیره را نیز با مشکل مواجه می کند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر سیاست های داخلی کشور نتواند ملاحظات سیاسی و محدودیت ها را هضم کند، رشد و توسعه کشور نیز مخدوش می شود و این همان وضعیتی است که ما در ایران مشاهده می کنیم.
صادقی اقتصاد مقاومتی را اقتصادی همسو با حوزه های ˈدفاع واقتصاد دفاعیˈ و ˈسیاست بویژه سیاست خارجیˈ که اقتصاد با این دو بخش نتوانسته ارتباط خوبی برقرار سازد، دانست و گفت: این حوزه ها با تغییر دولت و جدی شدن مذاکرات در حال حاضر به موضوعات سیاسی تبدیل شده اند.
وی افزود: با وجود ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی در برنامه های پنج ساله و عدم توجه دولت دهم به آن، دولت یازدهم باید اقتصاد مقاومتی را در برنامه های پنج ساله لحاظ کند.
صادقی افزود: دولت یازدهم می توانست اقتصاد مقاومتی را به جای ابلاغیه در برنامه پنج ساله قرار دهد اما متاسفانه این دو مورد از هم جدا شده که ممکن است این موضوع تا حدودی سیاسی شود.
وی افزود: هدف اقتصاد مقاومتی جهت گیری آینده است و برنامه چشم انداز جهت گیری آینده را نشان می دهد، در اینجا این سئوال مطرح می شود که آیا چشم انداز متناسب با اقتصاد مقاومتی تدوین و طراحی شده است؟
وی تصریح کرد: اگر برنامه چشم انداز براین اساس تدوین نشده، بهتر است سند چشم انداز را اصلاح کنیم زیرا در اینجا این سوال پیش می آید که آیا این ابلاغیه با اسناد بالادستی، پایین دستی و بودجه سالانه هماهنگی دارد؟
این استاد دانشگاه ادامه داد: در بلندمدت باید تکلیف برنامه چشم انداز را با این سند مشخص کنیم، یعنی ما از دولت چه چیزی را مطالبه کنیم؟ˈبرنامه پنج سالهˈ یا ˈاقتصادمقاومتیˈ.
این کارشناس اقتصادی افزود: می توانستیم این سند را قبل از ابلاغ به مجلس فرستاده و مغایرت آن را با برنامه های دیگر مقایسه کنیم تا مجمع تشخیص مصلحت نظام ارتباط آن را با چشم انداز بررسی کند که وقتی این سند ابلاغ می شود و به صورت یک مطالبه عمومی تبدیل می گردد، مشکلی در اجرای آن وجود نداشته باشد و تکلیف دولت با این ابلاغیه روشن گردد. آیا مطالبه عمومی بقیه اسناد را تعطیل می کند؟ این ابلاغیه در نوع خود کلیاتی دارد که باید در برنامه ها اجرا شود. صادقی گفت: نگرانی در مورد اقتصاد مقاومتی این است که سیاست زده شود و ما در مورد ابلاغ این اقتصاد سریع عمل کرده باشیم، هرچند تحقق اقتصاد مقاومتی باید به آرامی و بدون شتاب اجرا شود.
این کارشناس اقتصادی افزود: نباید مطالبه از دولت در مورد اقتصاد مقاومتی هیجانی باشد و به عنوان یک اهرم فشار بر دولت مورد استفاده قرارگیرد، در غیر این صورت اقتصاد مقاومتی به مشکل جدیدی تبدیل خواهد شد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: باید در اجرای این اقتصاد با حوصله، روی بندهای مختلف کار کنیم و در زمان اجرا شتابزده عمل نکنیم زیرا ممکن است بین اهداف مختلف تعارض ایجاد شود.
صادقی افزود: ممکن است انجام همزمان اهداف موجود در بندهای اقتصاد مقاومتی میسر نباشد و باید با حوصله روی بند های مورد نظر کارشناسی اولویت بندی شود، تا این سند که قرار است به عنوان یک هماهنگ کننده بین برنامه ها باشد خود باعث ناهماهنگی نشود، یعنی هر دستگاه در دستور کار خود به یکی از بندها استناد کند.
این کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد میان رشته ای است و موضوعات مختلف اجتماعی ،اقتصادی و غیره را در برمی گیرد. این اقتصاد به دو حوزه ˈتوسعه اقتصادی و استراتژی توسعهˈ و ˈاقتصاد دفاعˈ مربوط می شود. درحوزه اقتصاد، موضوع دفاع محدود مطرح شده و بین مثلث سیاست، دفاع و اقتصاد قرار می گیرد؛ یعنی هماهنگی سیاسی و اقتصادی برای بخش دفاع.
این کارشناس اقتصادی معتقد است: اکثر بندهای اقتصاد مقاومتی به توسعه اقتصادی و استراتژی مربوط است، ما نمی توانیم این اقتصاد را به توسعه اقتصادی یا اقتصاد دفاعی ربط دهیم زیرا اقتصاد بین این دو حوزه قرار می گیرد.
این استاد دانشگاه در تشریح زمینه های اقتصاد مقاومتی، گفت: زمینه اول آسیب شناسی است که بحث مهم اقتصاد ایران است و هر بندی که به دنبال آینده بهتر برای کشور می باشد، باید آسیب شناسی شود و طی فرآیندی آسیب ها را برطرف سازد.
صادقی افزود: اگر بخواهیم اقتصاد ایران را آسیب شناسی کنیم، اولین مورد بیماری هلندی است که در اقتصاد ایران وجود دارد. تقریبا قبل از انقلاب در سال 53 با سه، چهار برابر شدن قیمت نفت بیماری هلندی در اقتصاد ایران پدیدار شده و در طول این سال ها با اقتصاد کشور همراه بوده است.
وی تصریح کرد: در دولت قبلی بیماری هلندی عمیق تر شده است. بیماری هلندی به سوء مدیریت درآمدهای نفتی مربوط می شود. حدود 95 درصد درآمدهای نفتی رانت منابع طبیعی است که ناشی از زحمات اقتصادی و تولید نیست و یک پول بادآورده است، زیرا تولیدی صورت نگرفته است.
وی افزود: درآمدهای حاصل از این منابع نفتی را نباید با سوء مدیریت اداره و اقتصاد کشور را با مشکل مواجه کرد، بلکه باید این درآمدها را در صندوقی نگهداری نمود، نکته مهم این صندوق در دوره پنج ساله ایزولاسیون است، یعنی اقتصاد را نسبت به این درآمدها ایزوله کنیم.
صادقی افزود: اگر این درآمدها به همین ترتیب وارد کشور شوند، قیمت ارز بالا می رود و پول ملی نیز تقویت می شود و به دلیل اینکه پول ملی پشتوانه تولید ندارد، در آن صورت واردات آسان و صادرات سخت می گردد و اشتغال ما به خارج منتقل شده و قدرت رقابت خود را از دست می دهیم.
وی ادامه داد: مشکل دیگر در حوزه پولی است، در این حوزه به دلیل تبدیل دلار به ریال، نه تنها پایه پولی، بلکه نقدینگی و تورم نیز افزایش می یابد که مشکلات زیربنایی ساختاری اقتصاد ایران نیز از آنجا نشات می گیرد، مشکل دیگر این افزایش نرخ ها این است که تعادل بخش مالی را برهم می زند.
این استاد اقتصاد تصریح کرد: دولت بدون درآمدهای نفتی در گرفتن مالیات کارا می شود و دولتی که پول نفت را خرج می کند اهمیتی برای مالیات قائل نمی شود و سیستم مالیاتی کار خود را به خوبی انجام نمی دهد. در کشور ما بیش از 50 درصد درآمد دولت از طریق درآمد نفت در بودجه قرار می گیرد و براساس پول نفت کشور اداره می شود.
وی افزود: بیماری هلندی اقتصاد کشور را رنج می دهد و مسائلی نظیر کاهش توان تولید، تامین بودجه از درآمدهای نفتی و غیره همگی در بروز این بیماری نقش دارند که اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را در کشور اجرا کنیم باید مواظب بیماری هلندی باشیم و آن را جدی بگیریم.
این کارشناس اقتصادی متذکر شد: دومین نکته در آسیب شناسی ایران ˈاقتصاد گداپروری و خیریه عمومیˈاست، اینکه فکر کنیم دولت یک بنگاه خیریه عمومی است و می تواند به همه مردم یارانه یا حمایت های مالی و غیره ارایه دهد که این در واقع اقتصاد را سر و ته دیدن است.
وی افزود: دولت ها دستگاههایی هستند که برای انجام برخی امور از مردم وجوهی را دریافت می کنند که بخشی از آن به عنوان پرداخت های انتقالی به مردم بازمی گردانده و بخش دیگر صرف امور جاری دولت و اجرای پروژه های عمومی می شود، پس دولت همیشه دریافت کننده است و ما باید فراموش کنیم که دولت می تواند به مردم پول دهد.
صادقی گفت: این بحث حتی در سیستم ادارات و مدیریت کشور نیز رسوخ کرده که این نوع مدیریت سرانجامی ندارد. کشور ما اکنون 75 میلیون نفر جمعیت دارد و به 77 میلیون نفر یارانه می دهد و این یعنی شکستن رکورد نیازمند پروری در ایران، که این یک رکورد در سوءمدیریت اقتصادی است.
استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: سومین نکته این است که باید از سیاست های عوامفریبی به سرعت فاصله بگیریم. اقتصاد مردم مدار یعنی اقتصادی که به مردم متکی است، یعنی آحاد ملت باسواد شوند و عاقلانه سرمایه هایشان را به کار گیرند و از محل کسب و کار درآمدهایی بدست آید و دولت بر این درآمدها متکی باشد.
وی گفت: دولت و مردم مکمل هم و به عبارتی لازم و ملزوم هم هستند، وقتی مردم و بنگاه ها توانمند باشند در آن صورت دولت می تواند از بنگاه ها و مردم مرفه مالیات دریافت کند و توانمند شود. دولتی توانمند است که بر مردم و بنگاه های قدرتمند حکومت می کند.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: بحث دیگری که از اهمیت برخوردار است و جز سر درگمی های اقتصاد ایران به شمار می آید ˈفقدان طرح ملی فقرزداییˈ است.
وی تصریح کرد: اگر این طرح در کشور وجود داشته باشد دیگر اقتصاد کشور دچار سردرگمی نمی شود. ما با افزایش قیمت بنزین و حامل های انرژی می توانیم به اجرای بهینه این طرح کمک کنیم، چرا با وجود این همه فقیر در کشور، طرح ملی فقرزدایی اجرا نمی شود؟ آیا نباید هرچه سریعتر این طرح را به اجرا درآوریم؟
صادقی گفت: اولین موضوع در این طرح، تعیین گروه های هدف می باشد، این طرح گروه های فقیر را شناسایی کرده و نوع توانمندسازی آن ها را نیز مشخص می کند، اقتصاد مقاومتی باید به این طرح توجه کند و آن را در دستور کار خود قرار دهد.
وی تصریح کرد: موضوع دیگر سیستم مالیاتی کشور است، بزرگترین خلا که در نظام مالیاتی ایران وجود دارد مربوط به مالیات های مستقیم است، مشکلی که نظام مالیاتی مخصوصا سیستم مالیات مستقیم دارد ˈمالیات برمجموع درآمدˈ است.
صادقی افزود: سیستم مالیاتی در ایران به صورت اتفاقی صورت می گیرد، یعنی هر جایی که درآمد وجود دارد، دولت مالیات می گیرد اما مجموع درآمد یک فرد در ایران مشخص نیست و باید مجموع درآمد افراد مشخص باشد، تا دولت بتواند براساس مجموع درآمد افراد و سیستم تصاعدی از آنها مالیات دریافت کند.
وی ادامه داد: برای اجرای این مسئله، قانون مردمی را که بالغ هستند و درآمد کسب می کنند موظف می کند که اظهارنامه مالیاتی پر کنند و با جریمه هایی که در این اظهارنامه ها وجود دارد، مردم درآمدهای خود را غیرواقعی اعلام نمی کنند. پس از مدتی این کار نهادینه شده و مردم مالیات خود را پرداخت می کنند و هر کس در این سیستم درآمدش بیشتر باشد مالیات بیشتری پرداخت خواهد کرد.
وی افزود: این مسئله می تواند چند معضل را حل کند؛ اول آنکه اعتماد مردم به یکدیگر بیشتر می شود، یکی از مشکلات در اقتصاد ایران این است که مردم به کسی که پول دارد مظنون هستند، زیرا سیستم مالیاتی درست عمل نکرده و کسی که پول بیشتری دارد، مالیات کمتری پرداخت کرده و فرار مالیاتی داشته است و بار خود را بر دوش مردم و ملت قرار داده است ولی وقتی مردم مطمئن شوند کسی که درآمدش بیشتر است مالیات بیشتری پرداخت کرده به راحتی او را درجامعه می پذیرند.
وی گفت: سیستم تصاعدی حتی گاهی تا بیش از50 درصد درآمدهای فرد را به عنوان مالیات دریافت می کند و شکاف بین فقیر و غنی در جامعه بوجود نمی آید و به این ترتیب بدبینی شهروندان نسبت به یکدیگر از بین می رود و درآمدها شفاف می شود.
وی تصریح کرد: وقتی درآمدها شفاف شد، می توانیم قانون پولشویی را اعمال و فساد را از اقتصاد کشور خارج کنیم. پس ما از طریق اصلاح قانون مالیاتی در حوزه مالیات مستقیم می توانیم درآمد و ثروت را شفاف کنیم که با ایجاد شفافیت در درآمد و ثروت، بخش قابل توجهی از اقتصاد زیرزمینی به روی زمین می آید و قانون پولشویی اعمال می شود و می توانیم با فساد مبارزه کنیم. مسئله دیگر مالیات های غیرمستقیم است که باید مالیات بر ارزش افزوده را سر و سامان دهیم و ˈاقتصاد را از حالت غیررسمی و زیرزمینیˈ خارج کنیم.
این کارشناس اقتصادی افزود: اقتصاد غیررسمی یک بحث مهم است که اقتصاد ایران بویژه در بخش بازرگانی و قاچاق کالا از این مسئله رنج می برد، به عبارتی ما می توانیم بگوییم که بالای 90 درصد اقتصاد ایران غیررسمی است.
صادقی افزود: وقتی درآمد و ثروت شفاف نیست کل اقتصاد کشور زیرزمینی می شود، ما در اقتصاد هم اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی داریم، در مورد اشخاص حقیقی اگر سیستم مالیاتی به صورت کارا عمل نکند این بخش زیرزمینی می شود.
وی ادامه داد: اشخاص حقوقی چون مالک اشخاص حقیقی می باشند و اشخاص حقیقی چون نمی خواهند درآمدهای شان ظاهر شود، حساب هایشان را هم شفاف نمی کنند و بیشتر حساب ها به صورت علی الراس و تشخیص های موردی است که ممیز انجام می دهد، در آن صورت کل اقتصاد زیرزمینی می شود لذا اگر بتوانیم در این حوزه اصلاحات انجام دهیم اقتصاد را از حالت بیمار به سالم تبدیل کرده و می توان به سمت توسعه حرکت کرد.
صادقی افزود: بخش دفاعی باید ارتباط خود را با اقتصاد بهبود بخشد و اصلاحات انجام دهد این بخش باید در تولید تجهیزات متخصص باشد، یعنی در مقیاس قابل رقابت با جهان کالای نظامی تولید کند و در جهان به فروش رساند و هرچه تولید می کند، حساب و کتاب آن مشخص باشد.
وی افزود: بخش دفاعی باید ارتباط خوبی با واحدهای اقتصادی برقرار کند یعنی از ظرفیت های اقتصادی استفاده کند، اقتصاد مقاومتی باید تعادل خوبی بین دفاع و بخش سیاست و اقتصاد برقرار کند، بخش دفاعی باید ملاحظات اقتصادی و فقر عمومی را در نظر بگیرد زیرا بدون دفاع و امنیت نمی توان زمینه تحقق توسعه اقتصادی را فراهم آورد.
صادقی گفت: امنیت با ارزش ترین کالا در اقتصاد است و باید برای بدست آوردن امنیت پول خود را بهینه خرج کنیم. بخش دفاع باید با بخش های دیگر ارتباط منطقی و معقول برقرار کند و ملاحظات اقتصاد و سیاست را درک کند تا از آشفتگی جلوگیری شود. اگر اقتصاد یک کشور ضعیف باشد بخش دفاعی هم ضعیف خواهد شد، این ارتباط دو طرفه است یعنی اقتصاد و دفاع لازم و ملزوم یکدیگر می باشند.
این استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: راهبردهای توسعه بخش دیگری از اقتصاد مقاومتی است ومشکل اقتصاد مقاومتی این است که نمی توانیم یک مدینه فاضله تصور کنیم و تمام استراتژی هایی که به نظر خوب می آید را در یک بند جمع کنیم، در واقع بندهای مختلف اقتصاد مقاومتی هر کدام به یک استراتژی اشاره می کند. اینجا سوال پیش می آید که آیا راهبردهای مختلف که در بندها وجود دارد هم زمان قابل دستیابی است یا خیر؟ اگر قابل دستیابی نیست اولویت بندی آن چگونه می باشد. نگرانی این است که هماهنگی این ابلاغیه با بقیه اسناد چگونه است.
صادقی در پایان افزود: ما نباید از این سند استفاده ابزاری داشته باشیم و وسیله ای برای تهدید تولید نباشد. این ابلاغیه می تواند مفید یا مشکل ساز باشد اگر استفاده جناحی از آن سند صورت گیرد دردسرهای بزرگی برای ایران ایجاد می کند ولی اگر از این سند مراقبت شود و به صورت شتابزده عمل نشود، می تواند برای کشور مثمرثمر باشد.
اقتصام(4)م.پ**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]
صفحات پیشنهادی
فرماندار بستان آباد: تعهد، تخصص و رضایتمندی مردم زمینه ساز توسعه اقتصاد مقاومتی است
فرماندار بستان آباد تعهد تخصص و رضایتمندی مردم زمینه ساز توسعه اقتصاد مقاومتی است تبریز- ایرنا - فرماندار شهرستان بستان آباد گفت تعهد تخصص و رضایتمندی مردم زمینه ساز توسعه اقتصاد مقاومتی است یدالله قاری زاده روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه داروسازی شهید قاضی طباطباییآلمان با اتخاذ سیاست مستقل زمینه توسعه روابط بین دو کشور را فراهم آورد
مطهری در دیدار سفیر آلمان آلمان با اتخاذ سیاست مستقل زمینه توسعه روابط بین دو کشور را فراهم آورد تهران - ایرنا - علی مطهری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه با میشائیل فون اشترنبرگ سفیر آلمان دیدار و ابراز امیدواری کرد آلمان با اتخاذ سیاست مستقل زمینه توسعه ورایزنان بازرگانی نقش موثری در توسعه تجاری و اقتصادی کشور دارند
رایزنان بازرگانی نقش موثری در توسعه تجاری و اقتصادی کشور دارند تهران - ایرنا - معاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به نقش موثر رایزنان اقتصادی درتوسعه تجاری و اقتصادی کشور تصریح کرد برای ارتقای جایگاه و حضور رایزنان بازرگانی در کشورهای مختلف باید بیشدولت مکلف به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است
نماینده مجلس دولت مکلف به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است مشهد – ایرنا – نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت دولت مکلف به اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از طریق طرحهای واکنش هوشمند فعال و سریع در برابر مخاطرات و اختلال های داخلی و خارجی است به گزارش ایرنا احمدتوسعه کمی و کیفی تولید راهبرد مهم اقتصاد مقاومتی مناطق آزاد است
یک مقام مسئول توسعه کمی و کیفی تولید راهبرد مهم اقتصاد مقاومتی مناطق آزاد است تهران - ایرنا - معاون اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد با اشاره به راهبردهای تعریف شده در منشور اقتصاد مقاومتی برای مناطق آزاد گفت این راهبردهای عملیاتی چهار هدف را دنبال می کاستاندار خراسان جنوبی: کارگران نقش ارزنده ای در توسعه اقتصادی کشور دارند
استاندار خراسان جنوبی کارگران نقش ارزنده ای در توسعه اقتصادی کشور دارند بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی از کارگران به عنوان انسانهای نستوه و خستگی ناپذیـری یاد کرد که با تکیه بر خودباوری ملی و تلاش بی وقفه نقش ارزنده ای در آبادانی ایران اسلامی و توسعه اقتصادی کشور ایفا میاجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی گامی مهم در ثبات اقتصادی
یک نماینده مجلس مطرح کرد اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی گامی مهم در ثبات اقتصادی نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دولت با ثبات در قوانین و مقررات اقتصادی میتواند ثبات اقتصادی برای کشور به ارمغان آورد روحالله بیگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت دواقتصاد مقاومتی کشور را در برابر تهدیدات بیمه می کند
اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر تهدیدات بیمه می کند همدان- ایرنا - مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی همدان گفت عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی بهترین راهبرد برای رویاوریی با دشمنان نظام و بیمه کردن کشور در برابر تهدیدات است به گزارش ایرنا مسعود اقلامی در سخنرانی پیش از خطبه این هفتتزریق اعتبار مورد نیاز می تواند مهمترین گام در توسعه مراتع در کشور باشد
تزریق اعتبار مورد نیاز می تواند مهمترین گام در توسعه مراتع در کشور باشد ارومیه - ایرنا - مدیرکل دفتر فنی مرتع سازمان جنگلها مراتع و آبخیزداری کشور گفت تزریق اعتبار مورد نیاز می تواند مهمترین گام در توسعه مراتع در کشور باشد علی خلیل پور روز سه شنبه در دیدار با مدیرکل منابع طبیعیدانش کشاورزی فارس زمینه مناسبی برای تبادل اطلاعات با کشور چین است
معاون وزیر کشاورزی چین دانش کشاورزی فارس زمینه مناسبی برای تبادل اطلاعات با کشور چین است شیراز-ایرنا- معاون وزیر کشاورزی چین گفت توانمندی فارس در تولید محصولات کشاورزی و همگامی آن با دانش نوین زمینه مناسبی برای تبادل اطلاعات با این کشور را دارد به گزارش ایرنا نیو دون جمعه درواعظی: ایجاد 130 هزار شغل در بخش ارتباطات با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی
واعظی ایجاد 130 هزار شغل در بخش ارتباطات با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت بر اساس اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی در بحث اشتغال این وزارتخانه طرحی تهیه کرده است که طی 2 سال آینده 130 هزار شغل در بخش ارتباطات ایجاد شد به گزارش خبرطرحهای توسعه ای ونزوئلا فرصت خوبی را برای صادرات به این کشور فراهم کرده است
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۱ رایزن بازرگانی ایران در ونزوئلا با اشاره به وجود طرح ها توسعه ای در این کشور این موضوع را فرصت مناسبی برای افزایش صادرات به ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی به این کشور عنوان کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در کرمانشاه ایرج زارایجاد کارگروه اجرایی اقتصاد مقاومتی در شرکت ملی حفاری ایران
ایجاد کارگروه اجرایی اقتصاد مقاومتی در شرکت ملی حفاری ایران اهواز - مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران از ایجاد کار گروه اجرایی اقتصاد مقاومتی در این شرکت خبر داد به گزارش خبرنگار مهندس حمیدرضا گلپایگانی روز دوشنبه گفت اعضای این کار گروه از میان مدیران مسوولان و کارشناسان با تجربهاستاد دانشگاه امام صادق(ع): ساختارهای موجود برای تحقق اقتصادی مقاومتی مناسب نیست
استاد دانشگاه امام صادق ع ساختارهای موجود برای تحقق اقتصادی مقاومتی مناسب نیستاستاد دانشگاه امام صادق علیهالسلام گفت ساختارهای موجود اقتصاد ایران برای تحقق اقتصاد مقاومتی مناسب نیست به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حجتالله عبدالملکی استاد دانشگاه امام صادق ع در نشسکارگران سربازان توسعه اقتصادی کشور هستند
کارگران سربازان توسعه اقتصادی کشور هستند ساوه- ایرنا- دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان های ساوه و زرندیه گفت کارگران سربازان توسعه و پویایی اقتصاد کشور هستند مهدی زمانی نوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر افزود ایران اسلامی با همکااقتصاد مقاومتی زیر ساخت های کشور را تقویت می کند
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اقتصاد مقاومتی زیر ساخت های کشور را تقویت می کند قزوین- ایرنا- قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت باید اقتصاد مقاومتی را طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه های تولیدی علمی و صنعتی عملیاتی کنسفیر ترکیه: توسعه روابط و مناسبات اقتصادی و تجاری با ایران یکی از از اولویت های دولت ترکیه است
سفیر ترکیه توسعه روابط و مناسبات اقتصادی و تجاری با ایران یکی از از اولویت های دولت ترکیه است خرم آباد - ایرنا - سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران گفت ایران یکی از کشورهای مهم و قابل توجه برای بخش دولتی و خصوصی ترکیه در زمینه توسعه همکاری ها و فعالیت های دو جانبه در بخش های مخت-
اقتصادی
پربازدیدترینها