واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک مقام مسئول؛ توسعه کمی و کیفی تولید راهبرد مهم اقتصاد مقاومتی مناطق آزاد است تهران - ایرنا - معاون اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد با اشاره به راهبردهای تعریف شده در منشور اقتصاد مقاومتی برای مناطق آزاد گفت: این راهبردهای عملیاتی، چهار هدف را دنبال می کنند که نخستین و مهمترین آن، توسعه و تقویت کمی و کیفی تولید است.
محمد معزالدین روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، سیاستگذاری های دولت در راستای حمایت از تولید ملی را بسیار محوری دانست و بر فرهنگ سازی نهادهای مختلف برای ایجاد گرایش عمومی به سمت کالاها و تولیدات داخلی تاکید کرد.
وی با تاکید بر اعمال سیاست های روشن تر نسبت به حمایت از تولید داخلی با تکیه بر واقعیات اقتصادی از سوی دولت، گفت: فعالان بخش خصوصی نیز با احساس مسوولیت مضاعف می توانند از ابتکارات و نوآوری های جدید برای گسترش کمی و کیفی تولیدات خود بهره ببرند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای هماهنگی مناطق آزاد، با اشاره به راهکارهای توسعه تقویت کمی تولید در مناطق آزاد کشور گفت: توسعه زیرساخت های مورد نیاز مناطق، گسترش استانداردهای تولید، کمک به افزایش بازدهی سرمایه گذاری تولیدی و صنعتی، اتخاذ تدابیر ویژه برای استقرار سرمایه گذاری های دانش بنیان، تخصیص بخشی از صرفه های ناشی از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها به حوزه تولید در مناطق آزاد، کمک به گسترش بازارهای صادراتی و همکاری موثر بین مناطق و سازمان سرمایه گذاری خارجی ایران جهت بازاریابی فرصت ها و پروژه های سرمایه گذاری در بازارهای سرمایه خارج از کشور را از بخشی از راهکارهای توسعه کمی تولید در مناطق آزاد عنوان کرد.
وی؛ انتقال فناوری های پیشرفته، توسعه صادرات کالا و خدمات و تامین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج را اولویت های بعدی راهبردهای مناطق آزاد در منشور اقتصاد مقاومتی برشمرد.
این مقام دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد با اشاره به جهت گیری مناطق آزاد در راستای تحقق رهنمودهای منشور اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: در این راستا یکسری شاخص ها را مشخص کردیم که مهمترین آن افزایش تعداد شاغلان است.
وی؛ جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی، افزایش تولید کالا و خدمات با تسهیل در تامین زنجیره ارزش و بازاریابی و صادرات محصولات، افزایش صادرات و نیز توسعه صنعت را از دیگر اولویت های جهت گیری های مناطق آزاد در منشور اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای هماهنگی مناطق آزاد، با اشاره به نامناسب بودن برخی شاخص های داخلی برای جذب سرمایه گذار، گفت: دولتی بودن اقتصاد و ضعف بخش خصوصی، اقتصاد ایران را آسیب پذیر و سرمایه گذاری در کشور را برای سرمایه گذار خارجی مشکل کرده است.
وی با اشاره به اینکه در بعد خارجی نیز محدودیت های جهانی و تحریم ها، رقبای ما را در منطقه فعال تر کرده است، افزود: تحریم ها بعنوان یک حرکت جهانی دست ما را بسته و در مقابل دست رقبا را باز گذاشته است.
معزالدین با بیان اینکه در جذب سرمایه گذاری خارجی با چالش های اقتصادی، فرهنگی سیاسی مواجه هستیم، افزود: سوء تدبیرهای داخلی نیز مزید بر علت شده تا در زمینه جذب سرمایه گذار ناموفق باشیم.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای هماهنگی مناطق آزاد، با تاکید بر لزوم مدیریت منابع مالی این مناطق و آسیب شناسی رفتارهای پولی و بانکی آن، گفت: ایجاد مراکز مالی و شناسایی مشکلات در مناطق آزاد، یکی از روش های قابل اجرا برای تحول در این مناطق است.
اقتصام (4)1070**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]