تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830789598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه کار کنيم كه جاي خداوند در علوم خالي نباشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۲ب.ظ)
دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش: چه کار کنيم كه جاي خداوند در علوم خالي نباشد در نشستي با حضور فعالان حوزه فرهنگ، سند تحول آموزش و پرورش تحليل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت‌الاسلام و‌المسلمين محي‌الدين محمديان دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش در نشست بزم انديشه، اظهار داشت: سند تحول بنيادين آموزش و پرورش همسو با برنامه چشم انداز 1404 طراحي شده و قرار است موجب تغييرات و تحولات وسيعي در آموزش وپرورش و نظام تعليم وتربيت کشور شود.
دبير كل شوراي عالي آموزش و پرورش در اين نشست علمي که در موسسه پژوهش هاي آستان قدس رضوي برگزار مي شد، افزود: در سند تحول بنيادين راهکارها و اهداف کلان نظام آموزش و پرورش مشخص شده است و بر اساس اين سند، ما چند زير نظام داريم که اين زير نظام ها پيکره واحد تعليم و تربيت را مي‌سازند.
به گفته معاون وزير آموزش و پرورش، برنامه درسي ملي هدف کلاني را پيگيري مي‌کند که در سند تحول و نظريه اسلامي تعليم و تربيت مطرح شده است و آن هدف، دستيابي به مراتبي از حيات طيبه است. رسيدن به حيات طيبه نخستين چرخش ما از نظام تعليم و تربيت گذشته است. تعليم و تربيت گذشته، مبتني بر نظريه غيراسلامي بود.
اين مقام بلندمرتبه در وزارت آموزش و پرورش افزود: در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش مي‌خواهيم بر اين اساس برنامه درسي يک رويکرد خاصي را دنبال کنيم و آن شکوفايي فطرت است.
عضو شوراي فرهنگ عمومي كشور گفت: در رويکرد تازه، فطرت را در پنج حوزه تفکر، ايمان، علم، عمل و اخلاق دسته بندي کرديم تا براي آموزش استفاده شود. اين عناصر را در چهار عرصه ارتباط با خود، ارتباط با ديگران، ارتباط با آفرينش و ارتباط با خدا عرضه کرديم. اين ها چرخش هاي ما از نظام تعليم و تربيت موجود به نظام تربيتي اسلامي است. طبيعي است که توليد محتوا هم با رعايت اين رويکرد ها صورت مي گيرد و به دانش‌آموزان ارايه مي‌شود.
رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي ابراز داشت: در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش 11 حوزه، قرآن و معارف اسلامي، زبان و ادبيات فارسي، رياضيات، علوم تجربي، علوم انساني و مطالعات اجتماعي، فرهنگ و هنر، بهداشت و سلامت، تربيت بدني، کار و فناوري، آداب و مهارت‌هاي زندگي و خانواده و زبان‌هاي خارجي براي بحث تفکر و عقلانيت تقسيم بندي شده است.
وي با تأکيد بر نظريه اسلامي تعليم و تربيت و جاري بودن روح آن در کتاب‌هاي درسي خاطرنشان کرد: سال‌هاي اول، دوم وسوم را مطابق با برنامه درسي ملي تنظيم كرده‌ايم و سال‌هاي ديگر را همسو با برنامه‌ درسي ملي تنظيم شده است.
وي با انتقاد از اينكه در کتاب‌هاي درسي ما «فاعل حقيقي» از چرخه حيات و طبيعت غايب است، ابراز داشت: سؤال اصلي ما در طراحي نظام تعليم و تربيت اسلامي اين است که چه کار کنيم كه جاي خداوند در علوم خالي نباشد، از اين رو متون آموزشي طوري تنظيم شده است كه در هر گزاره آموزشي به سه سؤال «چيست»، «چرا» و «چگونه» پاسخ دهد.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي تأكيد كرد: اعتقاد دارم كه اگر با مراقبت‌هاي ويژه صاحب نظران و معلمان مطابق با سند تحول پيش رويم آنچه را كه در آينده به دست مي‌آوريم به مراتب بهتر از گذشته است.
محمديان با بيان اينكه پرداختن به مقوله حجاب و حياء از نمات دقيق در سند تحول است، گفت: حيم مدرسه مانند مسجد پاك و مقدس است و هيچ معلمي دانش آموزان را دعوت به بي‌حيايي و بي‌حجابي نمي‌كند و اگر ديده مي‌شود كه مشكلاتي در بين دانش‌آموزان بعضا ديده مي‌شود مربوط به نظام آموزشي نمي‌باشد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن