واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کردستان گزارش خبري مهر/
جاي خالي مطالبات مردم در نشست دانشجويان با نمايندگان مردم در مجلس/ حاشيه ها پررنگ تر از متن شد
سنندج – خبرگزاري مهر: نشست پرسش و پاسخ دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در حالي با سالار مرادي و سيد احسن علوي دو نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد كه نه تنها مطالبات به حق اين روزهاي مردم كردستان مطرح نشد كه مسائل حاشيه اي بخش زيادي از وقت جلسه را گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر چهارشنبه و به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج نشست پرسش و پاسخ دانشجويان اين مركز آموزش عالي با سالار مرادي و سيد احسن علوي دو نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران برگزار شد. در حالي كه يك ساعتي از زمان اعلام شده براي برگزاري اين برنامه مي گذشت كه دو نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي خود را به سالن برگزاري مراسم رساندند و مراسم با يك ساعت تاخير بالاخره با حضور دانشجويان، رئيس و شماري از اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج آغاز شد. در حالي كه در اطلاع رساني هاي صورت گرفته اعلام شده بود كه نشست پرسش و پاسخ دانشجويان است ولي چهره هاي در لابلايي جمعيت نشسته بودند كه نام و نشاني از دانشجو نداشتند و البته بخش زيادي از سوالات مطرح شده در اين مراسم از سوي همين چهره هاي انگشت شمار هدايت مي شد. در ابتداي اين نشست دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در دفاع از برگزاري اين مراسم عنوان كرد: برگزاري جلسات نقد و بررسي و همچنين به چالش كشيدن عملكرد مديران و مسئولان در حوزه هاي مختلف يكي از رسالت هاي دانشجويان است و به همين دليل ما بايد از همكاري و مساعدت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج تقدير و تشكر كنيم. محمد عباسي ادامه داد: دانشجو همواره ذهن پرسشگري دارد و انتظار مي رود كه در جلسه شاهد طرح سوالاتي در خصوص مطالبات مردم و همچنين نقد فعاليت ها و اقدامات نمايندگان مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي باشيم.
در ادامه اين جلسه عادل صلواتي رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج نيز به بيان گزارشي از فعاليت هاي اين واحد آموزش عالي در استان كردستان پرداخت و افزود: برگزاري نشست هاي پرسش و پاسخ در دانشگاه ها يك امر لازم و ضروري است و انتظار مي رود كه اين روند ادامه داشته باشد. در ادامه مجري برنامه تعويض شد و فردي ديگر سكان هدايت مراسم را بر عهده گرفت و با مطرح كردن دو سوال از نمايندگان مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي سوالات كتبي و شفاهي ساير دانشجويان نيز آغاز شد. سيد احسن علوي و سالار مرادي در ابتدا به دفاع از عملكرد دو ساله خود پرداختند و سپس نوبت به يكي از حاضران در مراسم رسيد كه تا وي سوال خود را مطرح كند كه البته وي بيشتر سخنراني كرد و در نهايت جواب مشخصي هم از سوي دو نماينده حاضر در مجلس شوراي اسلامي دريافت نكرد. سوالات دوم و سوم مجري برنامه نيز به مسائل حاشيه اي بود و از سالار مرادي نماينده سنندج پرسيده شد كه وي چرا شهادت پنج نيروي سپاه بيت المقدس كردستان را محكوم كرده است كه وي در پاسخ به اين سوال عنوان كرد: تحت هر شرايطي كه امنيت استان كردستان مورد تهديد واقع شود اين حركت از نظر ما محكوم است چرا كه يكي از وظايف همه ما به عنوان مردم ساكن در كشور اين است كه در راستاي حفظ امنيت در كشور و استان تلاش كنيم.
يكي ديگر از دانشجويان در خصوص عدم پيگيري شماري از مطالبات مردم از نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي پرسيد كه سيد احسن علوي و سالار مرادي نيز به اين سوال پاسخ گفته و اعلام كردند كه تمامي مسائلي كه به دفاتر ما انتقال داده شود مورد پيگيري قرار مي گيرد و در چهارچوب قانون مسائل و مطالبات مردم نيز پيگيري مي شود. عدم اجرايي شدن وعده هاي مطرح شده از سوي نمايندگان مردم، سوالات حاشيه اي در خصوص به كارگيري افراد نزديك به خانواده نمايندگان در مجلس شوراي اسلامي كه مبتني بر اطلاعات غلط بود از ديگر مسائل مطرح شده از سوي دانشجويان حاضر در اين مراسم بود كه با واكنش نمايندگان مواجه شد و آنها نيز به كارگيري افراد نزديك و فاميل خود در ادارات دولتي را تكذيب كردند. در ادامه هر چند كه هيچ سوالي در خصوص عقب ماندگي هاي كردستان و شاخص هاي پائين توسعه در اين استان مطرح نشد كه خود نمايندگان توضيحاتي نيز در اين خصوص ارائه كردند كه آمارهاي قابل تاملي از جمله تعطيلي 40 درصدي واحدهاي توليدي و صنعتي و يا كاهش 35 تا 40 درصدي اعتبارات عمراني كردستان در سال جاري در بودجه كشور نيز ميان اين آمارها وجود داشت. ماجراي استعفاي نمايندگان مردم كردستان در مجلس شوراي اسلامي در اعتراض به كاهش بودجه اين استان نيز ديگر پرسش مطرح شده بود كه سيد احسن علوي در پاسخ به اين سوال عنوان كرد اين استعفا تنها يك اعتراض بود كه البته اين اعتراض نيز موثر واقع شد و رايزني هاي خوبي با معاونين رئيس جمهور صورت گرفت.
سالاي مرادي نيز در واكنش به اين سوال عنوان كرد: استعفاي نماينده يك امر ساده و سهلي نيست، وقتي كه نماينده مشروعيت و جايگاه خود را از طريق راي مردم به دست مي آورد به همين سادگي نمي تواند از زير مسئوليت شانه خالي كرده و استعفا بدهد ولي به هر حال اين حركت نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي در اعتراض به بودجه صورت گرفت. داستان به كارگيري مديران بومي و حمايت از آنها در استان، موضوع دانشجويان ستاره دار، سرنوشت آزمون استخدامي ادارات و سازمان هاي دولتي استان كردستان و مسائلي از اين دست از جمله ديگر مواردي بود كه از سوي دانشجويان مورد سوال واقع شد و با پاسخ نمايندگان مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي مواجه شد.
۱۳۹۳/۲/۱۱ - ۱۰:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]