واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بیش از 11 هزار نفر در استان کرمان نحوه حفظ قرآن را فرا گرفتند کرمان - ایرنا - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان، گفت: با مشارکت 267 مربی سال گذشته 11 هزار و 785 نفر در زمینه حفظ قرآن کریم با جزء های مختلف آموزش دیدند.
حجت الاسلام محمد قاسمی زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آزمون پایان دوره هم برگزار شد و در پایان سال گذشته بیش از شش هزار نفر در آزمون شرکت کردند.
وی بیان کرد: کسانی که در آزمون کتبی و شفاهی شرکت کرده اند سرجمع نمره ای را کسب می کنند که این نمره موجب می شود کارنامه یا پایان دوره حفظ برای آنان صادر شود.
وی گفت: طرح تربیت حافظان قرآن کریم سومین سال است که اجرا می شود و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه فرمودند باید 10 میلیون حافظ و 10 میلیون قاری قرآن در سراسر کشور داشته باشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان، افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش حافظان قرآن ورود کرده و سال 91 نیز 75 مربی برای تربیت پنج هزار و 781 حافظ قرآن بکار گرفته شدند.
وی اظهار کرد: وقتی می گوییم حافظ قرآن تصور نشود فرد 30 جزء قرآن را حفظ کرده بلکه یک جزء قرآن را هم که حفظ کرده باشد حافظ است.
حجت الاسلام قاسمی زاده گفت: سازمان اوقاف طی یک برنامه ریزی زمان بندی برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور قدم برداشته و جالب است بعضی افراد که شروع کرده اند به جای یک، سه یا پنج جزء، 15 جزء را حفظ کرده اند که مطلوب تر اما مبنا حفظ قرآن است که با جزء های مختلف انجام می شود.
وی ادامه داد: اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمان در مورد طرح تربیت حافظان قرآن کریم سه کار اساسی را انجام داد؛ اول این که مبنای اصلی ما برگزاری دوره های حفظ قرآن کریم در بقاع متبرکه و اماکن زیر پوشش اوقاف است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان بیان کرد: دوم این که مربیان ما باید دوره ببینند تا کار شروع شود لذا اعزام مربیان طرح تربیت حافظان قرآن براساس سهمیه بندی به قم انجام می شود.
وی گفت: دوره اول در رمضان 91 تعداد 62 نفر، دوره دوم مرداد 92 تعداد 42 نفر و دوره سوم دی ماه 92 تعداد 31 نفر مربی برای گذراندن دوره های لازم اعزام شدند.
حجت الاسلام قاسمی زاده افزود: اعتبارات چندانی برای این کار نداریم و مربیان طرح، حق الزحمه رسمی نمی گیرند لذا اغلب آنان را در یک دوره پنج روزه به مشهد مقدس اعزام کردیم.
وی بیان کرد: کلاس ها برقرار است و کار انجام می شود بویژه در آستانه ماه رمضان، فصل تابستان و اوقاف فراغت، خانواده ها همکاری کنند و فرزندانشان را به این سمت سوق دهند.
وی ادامه داد: اشکالی که در استان وجود دارد این است که فقط چهار شهرستان از بین 11 شهرستان جنوب و جنوب شرق استان اداره اوقاف دارند و شامل جیرفت و کهنوج در جنوب و بم و ریگان در جنوب شرق می شوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان تصریح کرد: در شهرستان هایی که اداره نداریم نتوانستیم در حوزه طرح تربیت حافظان قرآن کریم به طور کامل ورود کنیم و اگر در این شهرستان ها اداره داشتیم جمعیت ثبت نام کننده از حدود 11 هزار نفر به 20 هزار نفر می رسید.
وی گفت: تاسیس اداره در این شهرستان ها مصوب شده و چارت سازمان ما آمادگی دارد اما نیاز به ساخت و ساز اداری، نیروی انسانی و حقوق و مزایا دارد و جایی که خدمات می دهد باید براساس ضوابط و مقررات باشد و پشتوانه می خواهد.
حجت الاسلام قاسمی زاده اظهار کرد: نیازها را مکتوب به استاندار کرمان داده ایم و امیدواریم هرچه برایشان مقدور باشد مساعدت کنند.
وی افزود: از سال 86 تاکنون پنج اداره جیرفت، کهنوج، ریگان، انار و دفتر نمایندگی فهرج ایجاد شده است و اگر حمایت های اصلی صورت گیرد چهار تا پنج اداره دیگر را می توانیم راه اندازی کنیم.ک/3
8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]