تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814689411




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

15 قطعه پرنده شاه بوف در سیستان و بلوچستان مشاهده شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

15 قطعه پرنده شاه بوف در سیستان و بلوچستان مشاهده شد زاهدان- ایرنا- سیستان و بلوچستان بویژه شهرستان سراوان با توجه به داشتن آب و هوا و شرایط مناسب برای زیست پرنده شاه بوف به عنوان یکی از مهمترین زیستگاههای این نوع پرنده در ایران بحساب می آید و تاکنون 15 قطعه از این پرنده به صورت پراکنده در مناطق مختلف استان مشاهده شده است.


ˈخسرو افسریˈ مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شاه بوف از راسته جغدسانان و تیره جغدیان است گفت: هشت گونه از 11 گونه پرنده موجود از خانواده جغدها در ایران، در مناطق مختلف این استان به صورت پراکنده زیست می کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پرنده شاه بوف از گونه های حمایت شده سیستان و بلوچستان محسوب می شود و گوشت آن مصرف خوراکی ندارد، از شکار شدن توسط شکارچیان استان در امان است.
وی گفت: این پرنده به عنوان بزرگترین جغد خاورمیانه با داشتن سینه زرد مایل به قهوه ای با رگه های پهن، 60 تا 75 سانتیمتر طول است و فاصله بین دو سر بال آن به 160 تا 188 سانتیمتر می رسد و هنگام استراحت به صورت آویخته دیده می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: مناطق جنگلی، کوهستانی و صخره ای، چاه ها و غارها بیشترین محل های مشاهده شاه بوف است.
افسری اظهار داشت: خرگوش، خارپشت ها، خفاش ها، حشره خورها، گربه های وحشی و خانگی از مهمترین طعمه های این پرنده شکاری شب پرواز بشمار می روند.
وی افزود: این پرنده در هنگام قلمرو خواهی صدایی شبیه ˈهو - هووˈ دارد که دائم آن را تکرار می کند و در لبه صخره ها، شکاف ها، لانه های متروکه و همچنین سوراخ درختان آشیانه می سازد.
وی گفت: تخم های این پرنده به شکل بیضی و صاف به رنگ سفید و دارای سوراخ های ریز است و جوجه های آن که نیاز به مراقبت والدین دارند در 20 تا 24 هفتگی مستقل می شوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پرنده شاه بوف در بیشتر مناطق استان به جز نیمه شرقی سیستان به صورت محدود قابل مشاهده است. ک/3
7307 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن