واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس:طرح تحول نظام سلامت، تدبیر دولت امید را به تصویر می کشد ارومیه - ایرنا - نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح تحول نظام سلامت، تدبیر بلند دولت تدبیر و امید را به تصویر می کشد.

یوناتن بت کلیا روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح افقی روشن در برابر جامعه گشوده و آینده سلامت و درمان کشور را تضمین می کند و می توان گفت نشانه درایت بالای دولت است.
وی اظهار کرد: توزیع عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایت از اقشار ضعیف جامعه هدف بزرگ اجرای این طرح است.
بت کلیا ادامه داد: اجرای این طرح در حقیقت گام نخست دولت برای عملی کردن سیاستهای کلی سلامت است و بدون شک نتایج ارزشمندی به دنبال دارد.
این نماینده مجلس در خانه ملت ادامه داد: حوزه سلامت نیروی تازه ای گرفته و بی شک می تواند خلاءهای سالهای گذشته را جبران کند.
بت کلیا با اشاره به اهداف و برنامه های این طرح گفت: سایه سنگین هزینه های درمان گاهی وقتها خانواده ها را با مشکلات متعددی مواجه می ساخت چنانچه با فروش وسایل زندگی نیز نمی توانستند هزینه درمان خود را تهیه کنند.
وی افزود: مورد حمایت قرار گرفتن خانواده های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد و حمایت مضاعف از آنان نشانگر تلاش دولت برای برقراری عدالت اجتماعی و فقرزدایی است.
عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: کمبود دارو و یا قیمت بالای آن معضلی بود که باعث شده بود بیماران به خصوص بیماران صعب العلاج یا امکان دسترسی به داروی مورد نیاز خود را نداشته باشند و یا توان پرداخت هزینه های بالای آن را، که این اقدام دولت ثبات را بر بازار دارو حاکم کرده و آرامش را به بیماران هدیه کرد.
بت کلیا یادآوری کرد: کمبود پزشک عمومی در نقاط محروم بیش از هر چیز مردم این مناطق را سرگردان کرده بود.
وی گفت: اعزام یک هزار و 800 پزشک عمومی به مناطق محروم کمک بسیار موثری به درمان بیماران است و از مبتلا شدن آنها به بیماریهای دیگر جلوگیری می کند.
نماینده آشوریان در مجلس ادامه داد: می توان گفت بیمارانی که چندین سال مشقت های زیادی تحمل کرده اند با اجرای این طرح نه تنها براحتی درمان می شوند بلکه رنج و خستگی سالهای گذشته شان نیز جبران می شود.
بت کلیا افزود: طرح تحول نظام سلامت رنج نداری بیماران را التیام بخشیده و آنها را از سرگردانی در بیمارستانها نجات می دهد.
هم اکنون طرح تحول نظام سلامت در 557 بیمارستان کشور اجرا می شود.
این طرح در راستای اجرای سیاست های کلی سلامت که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است صورت می گیرد.
8135/581/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
16/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]