تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870149815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح تحول نظام سلامت، سهم پرداختی از جیب مردم را کاهش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: طرح تحول نظام سلامت، سهم پرداختی از جیب مردم را کاهش می دهد اهواز - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به طرح تحول نظام سلامت به عنوان طرحی کلان گفت: با اجرای این طرح، سهم پرداختی از جیب مردم به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا می کند.


به گزارش یک شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر ˈاسماعیل ایدنیˈ در همایش معرفی طرح تحول نظام سلامت در تالار شهدای دانشگاه اظهارداشت: با اجرا شدن این طرح، دیگر نسخه ای از درون بیمارستان ها به بیرون فرستاده نخواهد شد و تمام تجهیزات مختلف مورد نیاز بیماران و داروها و لوازم، در درون بیمارستان ها و توسط وزارت بهداشت و درمان تامین می شود.
وی افزود: منابع مالی طرح تحول نظام سلامت، تا شش ماه تامین شده است تا تضمینی برای یک شروع موفق و پایدار برای این طرح باشد.
ایدنی با اشاره به اینکه سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب،آرمان تمام کسانی است که در حوزه بهداشت و درمان فعالیت می کنند تصریح کرد: با ابلاغ سیاست های کلان سلامت توسط رهبر معظم انقلاب نگاه جدیدی در حوزه بهداشت و درمان و حوزه سلامت ایجاد شده است و یک فرصت طلایی برای افرادی است که در این حوزه کار مدیریتی انجام می دهند .
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: بنابراین اکنون زمان بسیار مناسبی برای اجرای طرح تحول نظام سلامت می باشد، به علاوه این که دولت مشوق های بسیار مناسبی جهت اجرای این طرح در نظر گرفته است.
وی با اشاره به این که بهداشت از اولویت های اصلی دولت است گفت: در سفر هیات دولت به استان خوزستان تنها رسالت ما ارائه چهره ای حقیقی از واقعیت بهداشت و درمان استان بود.
ایدنی افزود: در نتیجه موفق شدیم 176 میلیارد تومان بودجه برای دانشگاه تامین کنیم، در صورتی که قبل از سفر 15 میلیارد تومان جهت تخصیص به حوزه بهداشت و درمان استان خوزستان تصویب شده بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز تصریح کرد: سالانه هشت درصد جمعیت کشور به خاطر هزینه های بهداشتی و درمانی بیماری های مزمن و خانمان سوز مانند سرطان ها به زیر خط فقر می روند.
وی گفت: طبق برنامه پنج ساله چهارم، سهم مردم در پرداخت هزینه های بهداشتی درمانی باید 30 درصد باشد اما اکنون، در اواسط برنامه پنج ساله پنجم، طبق آمارها بین 55 تا 65 درصد است.
ایدنی افزود: این موضوع باعث می شود سالانه حدود هشت درصد از جمعیت کشور به علت هزینه های درمان به زیر خط فقر بروند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افزایش بودجه نظام سلامت کشور اظهارداشت: امسال با نظر مساعد نمایندگان مجلس، بودجه بهداشت و درمان به طور قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به این که 80 درصد علل مرگ و میر در کشور قابل پیشگیری هستند تصریح کرد: اگر آموزش های لازم در زمینه مسائل بهداشتی به مردم داده شود می توان میزان عمر تلف شده در کشور را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد تا در نهایت امید به زندگی که یکی از اهداف اصلی نظام سلامت است ارتقا یابد.
7157/641
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن