تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819111863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عمده دلیل انحراف فرزندان چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عمده دلیل انحراف فرزندان چیست؟
یک عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: برای کسب مال حلال قبل از شروع هر کاری احکام آن را فرا بگیریم
کد خبر: ۳۹۸۱۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۷ - 06 May 2014


یک عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: برای کسب مال حلال قبل از شروع هر کاری احکام آن را فرا بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پیروزمند در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که « یکی از عوامل مهمی که باعث برکت در زندگی می‌شود حلال بودن مال است» اظهار کرد: حرام خواری آثار نامطلوبی در زندگی انسان‌ها دارد و باعث می‌شود معنویت انسان‌ها به خطر بیافتد. با حرام خوردن نسل انسان‌ها دچار مشکلات زیادی می‌شوند و رزق و برکت در زندگی از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: نیمی از حلال بودن مال، به مرد خانواده مربوط می‌شود چراکه وظیفه کسب درآمد برعهده مرد است، پس مردان جامعه ما باید متوجه این امر باشند که از هر راهی کسب درآمد نکنند. گاهی در زندگی به این امر فکر می‌کنیم که چرا فرزندان ما دچار مشکلات انحرافی می‌شوند شاید بیشتر مشکلات به لقمه‌ای که بر دهان فرزندانمان می‌گذاریم بر می‌گردد و کسب حرام باعث می‌شود انسان‌ها راه هدایت را از دست بدهند.

پیروزمند یادآور شد: اینکه ما بخواهیم چگونه کسب حلال کنیم راه‌های زیادی دارد یکی از آن راه‌ها این است که واجبات را رعایت و از محرمات پرهیز کنیم. یکی از رفتارهای پیشکسوتان ما در اقتصاد این بود که برای شروع کردن هر فعالیت اقتصادی قبل از آن احکامش را فرا می‌گرفتند تا در کارشان دچار غفلت و حق‌الناس نشوند.

وی افزود: خوردن لقمه حرام به دلیل آن در اسلام نکوهیده است که با خوردن مال حرام حق‌الناس بر گردن ما می‌افتد و تا مردم راضی نشوند آن حق از گردن ما برداشته نمی‌شود.

این عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم یادآور شد: خوشبختانه ما در مسائل فقهی اقتصاد منابع زیادی داریم، افراد جامعه ما با مراجعه به آنها می‌توانند احکام را فرا گیرند و رفتار خود را براساس آن قرار دهند. هیچگاه برای کسب درآمد خلاف دین عمل نکنیم و خود را با مسائل روز سرگرم نکنیم که از هر راهی کسب درآمد کنیم چرا که به ضرر خودمان تمام می‌شود.

پیروزمند گفت: اگر افراد کارمند یک اداره یا مکانی هستند باید طبق موازین آن مکان کار کنند و در زمان حضوردر اداره هیچ کار دیگری را انجام ندهند چرا که اگر خارج از حوزه کار خود فعالیت کنند باعث می‌شود که مالشان شبه‌دار شود.

وی افزود: جامعه ما به پشتوانه مبانی فقهی مشکلی در فهمیدن حلال و حرام مال ندارد، این مسئولان جامعه هستند که باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که مردم به سمت مال حرام نروند و درصدد آن نباشند تا از هر راهی کسب درآمد کنند.

عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم در پایان گفت: اگر ما این حدیث ائمه که گفته‌اند روزی هر کسی مقدر شده است را باور داشته باشیم دیگر تلاش نمی‌کنیم که از راه‌های حرام کسب درآمد کنیم. متاسفانه در جامعه ما به گونه‌ای شده که افراد فکر می‌کنند فقط باید مسائل را دور بزنند تا به پیشرفت برسند ولی در دین اسلام اینچنین مسئله‌ای نیست که بخواهیم از هر راهی کسب درآمد کنیم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن