واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اصلاح الگوی فعالیت بدنی و تغذیه روشهای موثر در کاهش چربی ها قزوین - ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) گفت: اصلاح الگوی فعالیت بدنی و تغذیه در کنترل وزن و چربی سوزی تاثیر بسزایی دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) که روز دوشنبه به ایرنا نمابر شده است، دکتر ˈمرتضی طاهریˈ در همایش فعالیت بدنی، تغذیه و کنترل وزن که به مناسبت هفته آموزش در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار شد، به مصرف کافی آب، استفاده از ویتامین D، اصلاح الگوی فعالیت بدنی و الگوی تغذیه به عنوان عوامل موثر در چربی سوزی تاکید کرد.
وی افزود: حدود 65 درصد مردم در سنین مختلف مبتلا به چاقی هستند که در این عارضه با از بین رفتن بافت های مفید بدن، آب بدن، تحلیل استخوانها و عضله های بدن، سلول های چربی جایگزین بافت مفید بدن شده بطوری که حتی این افزایش چربی در ظاهر افراد نیز ممکن است نمود پیدا نکند.
طاهری، با برشمردن خطرات ناشی از ازدیاد چربی های احشایی در بدن بویژه اندام های قلب، روده، معده، و ریه اظهار کرد: در سال های ابتدایی زندگی انسان بویژه دو سال اول زندگی و حتی 6 ماهگی و نیز دوران بلوغ بیشترین تکثیر سلو ل های چربی و افزایش وزن وجود دارد.
وی، با بیان اینکه مهمترین مقالات علمی نیز بیانگر این هستند که چاقی کودکان و نوجوانان چاقی در بزرگسالی را در پیش دارد، خاطرنشان کرد: بنابراین وراثت و محیط نقش مهمی در این عارضه داشته و باید سبد غذایی و نوع تغذیه در این دوران مورد توجه قرار گیرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) ادامه داد: زمان مناسب برای فعالیت بدنی، تاثیر استرس و گرسنگی بیش از حد در رژیم های غذایی، تاثیر ذهن بر جسم، داشتن زندگی جعبه ای که باعث فراموشی اصالت حرکت و فعالیت در زندگی شده از دیگر عومل موثر در پدیده چاقی و اضافه وزن و ظهور پیامدها و عوارض بعدی این عارضه است.
وی اعلام کرد: قزوین در ردیف سه استان نخست کشور در ابتلا به بیماری دیابت بوده و افزایش وزن مهمترین عامل بروز این بیماری خاموش است.
دکتر ˈعباس صادقیˈ از دیگر اعضای هیات علمی دانشگاه نیز در این همایش عامل دریافت انرژی و عامل هزینه انرژی را به عنوان دو عامل موثر در کنترل وزن دانست که بهم خوردن نسبت این دو عامل خود باعث چاقی یا لاغری می شود.
وی افزود: میزان کالری دریافتی در مواد غذایی مصرفی از نکات قابل توجه در متابولیسم یا هزینه انرژی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.
صادقی، با اشاره به عوارض و اختلالات جسمانی و روانی چاقی و اضافه وزن اظهار کر د: عوامل موثر در کنترل وزن شامل عوامل قابل تغییر مانند عادات روانی، الگوی غذایی و فعالیت بدنی و عوامل غیر قابل تغییر مانند قد، سن، جثه، وراثت و جنس و نژاد هستند که می توان با اصلاح این عوامل وزن متناسب را کنترل کرد.
وی خاطرنشان کرد: دو راه عمده در کاهش چربی بدن ورزش و تغذیه است که اصلاح الگوی تغذیه و الگوی فعالیت های بدنی در این راستا قابل توجه و مهم است.
این عضو گروه تربیت بدنی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از تبلیغات کاهش وزن سریع را گمراه کننده ذکر کرد و افزود: بسیاری از الگوهای کاهش وزن که با ابزارهای گوناگونی چون رژیم درمانی، دارو درمانی و یا استفاده از وسایل خاص یا عمل جراحی صورت می گیرد الگوهای غلطی است که عوارض بسیاری بر سلامتی انسانها دارد.
7388/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]