واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۴۱ب.ظ)
دانايي خبر داد: توليد 140 دقيقه فيلم مستند و انيميشن در حوزه هنري استان سمنان رئيس حوزه هنري استان سمنان از توليد ۱۴۰ دقيقه فيلم مستند و انيميشن طي سال ۹۲ در اين نهاد خبر داد و گفت: استان سمنان يكي از ۱۴ استاني است كه حوزه هنري آنها فاقد سينماست.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد عباس دانايي صبح دوشنبه ضمن اشاره به توليد 140 دقيقه انيميشن در اين نهاد افزود: استان سمنان يكي از ۱۴ استاني است كه حوزه هنري آنها فاقد سينماست و به همين دليل ما بيشتر روي آثار مستند و انيميشن تمركز كرده ايم تا آثار كوتاه داستاني.
وي با يادآوري اينکه طي سال گذشته از سه فيلم مستند و سه فيلم انيميشن توليد شده در حوزه هنري استان سمنان رونمايي شد تصريح کرد: اين امر براي استعدادهاي جوان در استان ما انگيزه بزرگي به حساب ميآيد و در تلاشيم در سال ۹۳ نيز اين اقدامات را ادامه دهيم.
رئيس حوزه هنري استان سمنان با تاکيد بر اينکه انيميشن ها را با مدت زمان ۱۵ دقيقه توليد مي كنيم و تا امروز موفقيت هاي زيادي به دست آورده ايم تصريح کرد: براي نمونه انيميشن «سلامي براي روح الله» كه درباره نحوه رفتار و سبك زندگي امام خميني (ره) در نوفل لوشاتو مي پردازد و در چهارمين جشنواره عمار به مقام معظم رهبري تقديم شد، چندي پيش در سمينار مديران حوزه هاي هنري كل كشور به نمايش در آمد و هديه ويژه مقام معظم رهبري نيز تقديم کارگردان فيلم شد.
دانائي توضيح داد: در حال حاضر انيميشني سه بعدي به نام «تدبير» در دست توليد است و توسط امير طوسي كارگرداني مي شود.
وي افزود: اين انيميشن مانند ديگر آثار ما محتوايي ديني و ارزشي دارد و به مقوله کار و تلاش مي پردازد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه حوزه هنري استان سمنان يکي از فعال ترين حوزه هاي هنري كشور در زمينه توليد انيميشن است گفت: ما در تلاش هستيم كه اين فيلم ها براي سازندگانشان درآمدزايي هم داشته باشد.
دانايي تصريح کرد: با هنرمندان جوان براي توليد انيميشن قرارداد مي بنديم و در تلاشيم با صدا و سيماي مرکز سمنان نيز براي واگذاري آثار مذاكره و چرخه توليد آثار را فعالتر و سريعتر کنيم.
وي افزود: در سال گذشته ۱۴۰ دقيقه فيلم توليد كرديم كه ۱۰۸ دقيقه آن مربوط به آثار مستند و ۳۲ دقيقه آن مربوط به فيلم هاي انيميشن است.
رئيس حوزه هنري استان سمنان يادآور شد: مستند «ما ۳۰ نفر بوديم» از درخشان ترين آثار ما در اين عرصه است كه داستان ۳۰ رزمنده غواص را روايت ميكند كه چهار نفر از آنان اهل اين استان بودند.
دانايي در خاتمه افزود: در فيلم مستند «پروانگي» نيز به زندگي شهيد مهدي رجب بيگي پرداخته ايم كه دامغاني بود و از فعال ترين دانشجويان دوران خود محسوب مي شد، وي يكي از كساني بود كه در تسخير لانه جاسوسي سهم بسزايي داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]