تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خرج کردن در راه طاعت خدا دریغ مکن وگرنه دو برابرش را در راه معصیت او خرج خوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813107150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رادیولوژی دیجیتالی میزان تابش اشعه به بیمار را تا 30 درصد کاهش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

برگزاری سی امین کنگره رادیولوژی ایران؛ رادیولوژی دیجیتالی میزان تابش اشعه به بیمار را تا 30 درصد کاهش می دهد تهران-ایرنا-دبیر اجرایی سی امین کنگره رادیولوژی ایران گفت: یافته های پژوهشی نشان می دهد در رادیولوژی دیجیتال، میزان تابش اشعه به بیمار تا 30 درصد کاهش می یابد.


به گزارش ایرنا از انجمن رادیولوژی ایران،دکتر کورش عبدالهی فرد اظهار داشت:با گذشت 7 سال از ابلاغ آیین نامه وزارت بهداشت، کمتر از نیمی از مراکز رادیولوژی دیجیتالی شده اند که مهم ترین دلیل آن اعتبار ناکافی این مراکز به دلیل پایین بودن تعرفه های تعیین شده برای این مراکز است.
عبدالهی فرد گفت:مراکز رادیولوژی برای تبدیل از آنالوگ به دیجیتال نیازمند هزینه ای بالغ بر 200 میلیون تومان هستند و با تعرفه های جدید تعیین شده نمی توان مراکز رادیولوژی سنتی ( آنالوگ) را به دیجیتال تبدیل کرد.
وی ادامه داد:موسسات تصویر برداری که با سیستم آنالوگ تجهیز شده اند، همگی آمادگی تبدیل شدن به رادیولوژی دیجیتال را دارند تا بتوانند، تصاویر خود را در بستر دیجیتالی به دیگر مراکز منتقل کنند، اما به دلیل هزینه بر بودن این فرایند و نبود حمایت های دولتی از این جریان، تنها مراکز تصویر برداری پر مریض توانسته اند، نسبت به تغییر تکنولوژی تصویر برداری خود اقدام کنند.
دبیر اجرایی سی امین کنگره رادیولوژی ایران اضافه کرد:افزایش کیفیت تصاویر و دقت در تشخیص بیماری ها،امکان انتقال تصاویر به صورت بسته های نرم افزاری به دیگر مطب ها و حتی خارج از کشور از عمده مزایای رادیولوژی دیجیتال است.
به گفته وی کاهش وابستگی به دیگر کشورها به ویژه در شرایط تحریم و کاهش آلودگی های زیست محیطی از دیگر ضرورت های دیجیتالی شدن مراکز تصویر برداری است.
وی با اشاره به اینکه ابزار کار رادیولوژی وابسته به مواد مصرفی وارداتی است که در حال حاضر با ارز آزاد تهیه می شود، افزود : وزارت بهداشت با افزایش ناکافی تعرفه های مراکز رادیولوژی در تبدیل این مراکز به مراکز تصویر برداری دیجیتال تاخیر ایجاد کرده، این درحالیست که با تخصیص ارز مبادله ای از سوی دولت به این مراکز می توان توسعه و تجهیز این مراکز را تسهیل کرد.
عبدالهی پیشنهاد کرد :دولت با استفاده از صندوق های خاص حمایتی، تسهیلات لازم را برای خرید تجهیزات پزشکی فراهم آورد. از طرف دیگر با اعمال معافیت های مالیاتی، معافیت سهم کارفرما از بیمه کارکنان و تخفیف در بخش انرژی، برای مراکز تصویر برداری شرایطی را مهیا سازد تا هم مردم از پایین بودن تعرفه ها بهره ببرند و هم موسسات تصویر برداری قادر به ادامه فعالیت باشند.
وی گفت:سی امین کنگره رادیولوژی ایران با حضور بیش از 2 هزار پزشک متخصص و کارشناس پرتونگاری و نیز جمعی از استادان و میهمانان خارجی 23 تا 26 اردیبهشت ماه در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
دبیر اجرایی سی امین کنگره رادیولوژی ایران افزود:در این کنگره تازه های تشخیصی به ویژه در حوزه سرطان ها، بیماری های زنان، سونوگرافی جنین و مداخلات تشخیصی درمانی در بیماری های سرطانی در رشته رادیولوژی، مسایل صنفی مربوط به موسسات تصویربرداری نیز از سوی متخصصان مورد بحث قرار می گیرد.
سی امین کنگره رادیولوژی ایران از روزهای 23 تا 26 اردیبهشت ماه در هتل المپیک تهران برپا می شود.
علمی (2)**1354**1440
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن