واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۲:۲۳ب.ظ)
مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران: ضرورت افزايش راندمان نيروگاه ها با هدف صرفه جويي در مصرف سوخت مدير عامل شرکت مهندسي و توسعه ي گاز ايران گفت: در حال حاضر نيروگاه هاي سيکل ترکيبي 40 درصد و نيروگاه هاي قديمي نيز تا 70 درصد اتلاف انرژي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا غريبي با ذکر مطلب فوق افزود: ما بايد گاز را به گونه اي مصرف کنيم که تبديل به ارزش افزوده شود و مصرف بهينه را نيز در نظر بگيريم.
وي اظهار کرد: در شرايطي که بيشتر گاز در نقاط جنوبي کشور توليد مي شود و به دليل سردسير بودن در نقاط شمال و شمال غرب کشور مصرف مي شود، بايد توجه داشته باشيم که اين انرژي تنها صرف تامين گرما براي منازل نشود و در صنايع با ارزش افزوده بالا از جمله پتروشيمي ها و صنايع فولاد مصرف شود.
به گفته وي اين امر تنها در صنعت گاز نبايد تحقق يابد و در زمينه ي فرآورده هاي نفتي نيز بايد به اين سمت حرکت کنيم. غريبي خاطرنشان کرد: متاسفانه برنامه مدوني براي استفاده از انرژي هاي نو در کشور وجود ندارد و اگر هم وجود دارد به اطلاع عموم نرسيده است.
مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه ي گاز ايران تصريح کرد: بحث انرژي هاي نو و فناوري هاي تجديد پذير يکي از مواردي است که هنوز ظرفيت آن در کشور ايجاد نشده و به دليل نداشتن توجيه اقتصادي، بخش خصوصي نيز در آن ورود نکرده است.
غريبي انرژي خورشيدي را به عنوان يکي از انرژي هاي نو برشمرد و گفت: ايران کشوري است که مي تواند از اين انرژي بهره برداري زيادي کند.
وي ادامه داد: بيش از 280 روز در کشور آفتاب وجود دارد و با طرح هاي جامع مي توان از اين انرژي استفاده بهينه کرد.
غريبي با بيان اينکه فعاليت هاي زيادي در خصوص خودکفايي در صنعت گاز انجام شده است گفت: خودکفايي در ساخت توربين، شيرآلات، لوله و اتصالات، کابل هاي برق و مبدل هاي حرارتي تنها بخشي از توانمندي صنعت گاز در حوزه ي خودکفايي است.
وي افزود: در سال هاي گذشته فعاليت هاي مثبتي در اين خصوص انجام و پيشرفت هاي خوبي نيز به دست آمده است. وي ادامه داد: صنعت گاز بايد به جايگاهي دست پيدا کند که براي پايداري و استمرار در آن نيازي به خارج از کشور وجود نداشته باشد.
مدير عامل شرکت مهندسي و توسعه ي گاز ايران تاکيد کرد: در حال حاضر وابستگي هايي در خصوص مواد اوليه وجود دارد که با برنامه ريزي هاي انجام شده اميدوارم در اين بخش نيز به خود کفايي برسيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]