تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815037162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت نمایندگان مجلس با حذف بکارگیری بازنشستگان در سازمان بازرسی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مخالفت نمایندگان مجلس با حذف بکارگیری بازنشستگان در سازمان بازرسی تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بند «و» طرح دائمی شدن قانون اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور مصوب 1387 با حذف بکارگیری بازنشستگان در سازمان بازرسی مخالفت کردند.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان بازرسی کل کشور، رییس سازمان بازرسی نیز در جریان بررسی این بند از قانون سازمان در مجلس شورای اسلامی به نمایندگان گفت: یک ماده از مواد پیشنهادی برای قانون سازمان بازرسی حذف و یک ماده اضافه شد. ماده ای که حذف شد در رابطه با استفاده از بازنشستگان بود که پیشنهاد جدیدی به آن افزوده شد.
«ناصر سراج» با اشاره به ماده افزوده شده به قانون سازمان بازرسی گفت: ماده ای که اضافه شد این است که 290 نماینده مجلس حق دارند از سازمان بازرسی کل کشور تقاضای بازرسی فوق العاده کنند.
وی ادامه داد: اما بحث این است که اگر هر نماینده در سال دو بازرسی فوق العاده به سازمان بازرسی ارجاع دهد، در طول سال 580 مورد بازرسی از سوی مجلس به سازمان ارجاع داده می شود؛ در این صورت بیش از 80 درصد وقت سازمان بازرسی برای پاسخ به نمایندگان صرف خواهد شد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور درمورد بکارگیری بازنشستگان در سازمان بازرسی کل کشور گفت: در سازمان بازرسی کل کشور فقط 180 بازنشسته متخصص مثل خلبان، نظامی و انتظامی دارد که در عید امسال عذر 47 نفر از این تعداد بازنشسته خواسته شد.
سراج افزود: اعتقاد دارم باید از نیروی جوان و متخصص در کار بازرسی و نظارت استفاده شود و به همین خاطر در بکارگیری بازنشستگان حساسیت دارم.
وی با ذکر مثالی ادامه داد: مثلا فرض کنید یک هیات بازرسی در وزارت کشور مستقر می شوند که بین نیروهای مستقر فقط یک نفر متخصص و بازنشسته ماموریت می یابد که با توجه به تجربه خود روند بررسی را تسریع می کند.
سراج با تاکید مجدد بر اینکه در موارد ضروری از نیروهای بازنشسته در سازمان بازرسی کل کشور استفاده می شود، گفت: با توجه به تعداد بسیار سازمان هایی که باید سازمان بازرسی بر آنها نظارت و بازرسی داشته باشد، طبق روال کنونی هر 18 سال نوبت یکی از سازمان ها می شود که وارد این سازمان شویم.
به گفته وی، اگر سازمان بازرسی اجازه بکارگیری استفاده از بازنشستگان را پیدا نکند، هر 47 سال باید یکی از این سازمان ها را بازرسی کند.
سراج با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «اقتصاد و فرهنگ» و ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از اسفند سال گذشته، افزود: سازمان بازرسی کل کشور نیز تلاش دارد از طریق مبارزه با فساد به شکوفایی اقتصاد کمک کند. اما آیا با این شرایط، سازمان می تواند در مبارزه با فساد آن طور که باید عمل کند؟
سراج با اشاره به سفری که اخیرا برای شرکت در یک کنفرانس بین المللی به یکی از کشورهای همسایه داشت، افزود: در این کشور 35 وزارتخانه وجود دارد که به هر وزارتخانه یک بازرس کل اختصاص داده شد؛ یعنی 35 بازرس کل دارند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: از بازرس کل وزارت آن کشور پرسیدم که برای نظارت و بازرسی از چه میزان نیرو استفاده می کنند که گفته شد فقط در وزارت کشور سازمان بازرسی شان شش هزار نیرو دارد.
به گفته سراج، این بازرسان هشت هزار دلار حقوق دارند و به محض ورود به سازمان بازرسی 4500 دلار دریافت می کنند؛ درحالیکه، بندی از قانون سازمان که مربوط به اختصاص 300 الی 400 هزار تومان اضافه کار به طور متوسط به هر نیروی سازمان بود، مورد مخالفت مجلس قرار گرفت.
رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مخالفت کتبی فرماندهی کل قوا در استفاده از نیروهای غیرنظامی در این حوزه ها گفت: هر بازرسی به طور متوسط دو تا سه ماه به طول انجامیده و هر بازرس به طور میانگین دو بازرسی برنامه ای می تواند در طول سال انجام دهد.
وی افزود: در کل کشور از نیروی خدمات تا بازرس کل، حدود 1800 نفر نیرو دارم. اگر وارد جزییات شویم حدود یک میلیون سازمان هستند که باید بازرسی شوند. آیا با حدود دو هزار نیرو امکان بازرسی و پاسخگویی به نمایندگان محترم را داریم؟
سراج ادامه داد: در عین حال باید در برخی موارد در کمیسیون اصل 90 حضور پیدا کرده و یا در خصوص تحقیق و تفحص مجلس کمک کنیم.
در نهایت با رای گیری نمایندگان، پیشنهاد حذف بند «و» که مربوط به بکارگیری بازنشستگان در سازمان بازرسی بود رای نیاورد.
اجتمام(1) ** 9317 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن