تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شمار قطره هاى آبها و ستارگان آسمان و ذرات گردوغبار پراكنده در هوا وحركت مورچه برسنگ ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826733730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

والدین چگونه به فرزندشان محبت کنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: والدین چگونه به فرزندشان محبت کنند
کد خبر: ۳۹۸۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱ - 05 May 2014


دبیر انجمن علمی روانشناسی بالینی ایران محبت و توجه والدین نسبت به فرزندان را مثبت نامشروط دانست و به کار بردن عباراتی مانند «دیگر مادرت نیستم» را زمینه‌ساز احساس عدم امنیت در فرزندان عنوان کرد.

به گزارش فارس، مهرداد کاظم‌زاده عطوفی اظهار داشت: محبت کردن عبارت است از بیان احساسات و عواطف فردی نسبت به فرد یا گروهی دیگر که این بحث گاهی برای ما مبهم است.

وی افزود: محبت کردن در همه ما وجود دارد اما نکته مهم این است که قبل از آن باید احساسات خود را بشناسیم و وقتی راجع به دوست داشتن فردی صحبت می‌کنیم بدانیم این دوست داشتن دارای چه ثبات و عمقی است.

وی ادامه داد: والدین باید برای دوست داشتن فرزندشان از این شاخص بهره‌مند باشند. بر اساس پیش‌فرض‌ها، والدین به واسطه تعلق تمامیتی که نسبت به فرزندشان دارند آنها را دوست دارند.

وی تصریح کرد: بیشتر اوقات والدین دوست داشتن را با الگوهای رفتاری خاصی اشتباه می‌گیرند.

 دبیر انجمن علمی روانشناسی بالینی ایران اظهار داشت: وقتی می‌خواهیم محبتمان را بروز دهیم باید آن را متوجه فرد مقابل کنیم. در مورد والدین و فرزندان شاخصه‌های رفتاری در این خصوص عبارت است از هر نوع رفتاری که توجه ما را نسبت به فرزندانمان نشان می‌دهد که باید به شکل محبت و توجه مثبت نامشروط باشد.

 وی گفت: توجه مثبت شامل رفتارهای کلامی و غیرکلامی است. واژه‌هایی مانند «دوستت دارم» و «عزیزم» نشان دهنده محبت کلامی است. اگر به فرزندمان بگوییم «خواهش می‌کنم مراقب خودت باش» یا اینکه «من نگران تو هستم و دوست دارم تو همیشه حالت خوب باشد» محبت خود را به صورت کلامی به او منتقل کرده‌ایم.

وی ادامه داد: وقتی فرزندمان دارد درس می‌خواند و ما او را برای شام فرا می‌خوانیم محبت خود را به او ابراز کرده‌ایم و به او نشان می‌دهیم که چقدر برایمان مهم است.

دبیر انجمن روانشناسی بالینی ایران اظهار داشت: به لحاظ رفتاری لمس کردن توأم با نوازش و در آغوش گرفتن رفتارهایی است که همراه با حالت هیجانات مثبت است. در کنار آن رفتارهایی مانند غذا گذاشتن در کیف فرزندمان یا کمک کردن به او در پوشیدن لباس‌هایش می‌تواند محبت ما را به فرزندانمان انتقال دهد.

وی ادامه داد: نکته مهم در این خصوص این است که گاهی والدین دوست داشتن خود را نسبت به فرزندانشان مشروط می‌کنند.

وی افزود: مثلاً وقتی مادری عصبانی می‌شود وبه فرزندش می‌گوید «دیگر دوستت ندارم» یا «دیگر مادرت نیستم» می‌تواند در فرزند ایجاد سوءتفاهم کند.

دبیر انجمن روانشناسی بالینی ایران گفت: جالب است بدانید با وجود اینکه ما این جملات را در عصبانیت بیان می‌کنیم اما فرزندانمان این کلید واژه‌ها را می‌گیرد، آنها را ضبط می‌کند و در شرایط خاص مانند وقتی فرزند جدیدی به دنیا می‌آید این شنیده‌ها فعال می‌شود و در او احساس عدم امنیت و دوست داشتن می‌کند.

کاظم‌زاده عطوفی تصریح کرد: در مراجعات مراکز روانشناختی دیده می‌شود که گاهی فرزندانی که هیچ نشانه‌ای از رفتار پرخاشگرانه در خانه آنها وجود ندارد احساس عدم دوست داشتن از سوی والدینشان را ایجاد می‌کند که این مسئله به همان رفتارها مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: والدین در رفتار با فرزندان باید به دو نکته توجه کنند اول اینکه از به کار بردن واژه‌هایی که نشان دهنده عدم دوست داشتن است بپرهیزند و دوم اینکه دوست داشتن خود را با چیزی معامله نکنند. مثلاً به فرزندشان نگویند اگر این کار را انجام ندهی تو را دوست دارم یا برعکس.

کاظم‌زاده عطوفی افزود: به جای این رفتار باید از محرومیت استفاده کنیم. مثلاً به او بگوییم تو را دوست دارم اما به خاطر این رفتارت یک ساعت با تو صحبت نمی‌کنم.

وی خاطر نشان کرد: روابط عاطفی با فرزندان دارای الگوهای سلامت خاصی است که اگر آن را رعایت نکنیم به فرزندان آسیب می‌رساند و در رشد روانی آنها و سلامت آینده‌شان اختلال ایجاد می‌کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن