واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
حجت الاسلام نعمت اللهی مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین: افکار شهید مطهری سرچشمه معارف اسلامی در دنیای کنونی است قزوین - ایرنا- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: افکار و اندیشه های استاد شهید مرتضی مطهری سرچشمه معارف ناب اسلامی در دنیای کنونی است.
حجت الاسلام والمسلمین ˈعلی نعمت اللهیˈ روز جمعه همزمان با روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شهید مطهری اندیشه های ناب دینی را به زبان روز بیان می کرد و کتابها و سخنرانی های وی پاسخگوی مباحث روز خود بود.
وی اظهارکرد: در دوره ای که دین در معرض تهاجم تفکرات مکاتب الحادی و انواع ایسم ها بود، استاد مطهری با تبیین مبانی دین اسلام، توانست به بخش اعظمی از تئوری ها و شبهات پاسخ داده و دغدغه های فکری و سووالات نسل جوان را جوابگو باشد.
حجت الاسلام نعمت اللهی اضافه کرد: در واقع هنر استاد مرتضی مطهری در کتاب ها، آثار و گفتارش، ارایه روش خلاقانه ای است برای پاسخگویی به شبهات دینی، مسائل تربیتی و اجتماعی است که همین امر موجب ماندگاری نام و آثار ایشان شده است.
وی افزود: یکی از ویژگی های شهید مطهری این است که استاد در نقطه تلاقی روشنفکری و دینمداری ایستاده و حلقه ای میان سنت و مدرنیسم و الگویی مناسب برای ارزش های فکری و باورهای دینی ایجاد کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: امروزه اگرچه نسل ما از عصر استاد شهید مطهری فاصله گرفته است، اما همچنان مطهری به عنوان یک الگوی فکری برای نسل جوان امروز است تا از باورهای دینی و اعتقادی خویش با استعانت از اندیشه ناب استاد مطهری دفاع کنند.
این مسوول اضافه کرد: آنهایی که دل در گرو گسترش اندیشه های ناب اسلامی هستند باید با مطالعه آثار استاد شهید مطهری و با در گام نهادن در مسیر ترویج تعالیم اسلامی خدمتی به دین و پویایی آن بکنند.
حجت الاسلام نعمت اللهی اظهارداشت: شهید مطهری با درک شرایط زمانی به بررسی آسیب های اجتماعی، فرهنگی و مذهبی در جامعه پرداخت و توانست راهکارهای مناسبی برای رفع این مشکلات ارایه کند.
وی با اشاره به نقش شهید مطهری در ارایه الگوهای اصیل و سازنده اسلامی در محافل علمی و آموزشی، بیان داشت: استاد مطهری اسوه و الگویی مناسب و ارزشمند برای جامعه و معلمان است.
حجت الاسلام نعمت اللهی با اشاره به جایگاه و منزلت معلم افزود: شغل و حرفه معلمی عشق و ایثار است و معلم همواره با عشق، تعلیم می دهد، کما اینکه امام (ره) شریف ترین و پر مسوولیت ترین شغل را معلمی می دانست .
وی اظهارداشت: ویژگی یک معلم خوب صداقت در گفتار و عمل است که در تربیت جامعه بسیار حایز اهمیت می باشد و امیدواریم در همه امور معلمین با تاسی از ارزشهای دینی، نقش سازنده خود را در امر تعلیم و تربیت مورد توجه قرار دهند.
7389/ 614
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]