واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۹:۵۹ق.ظ)
در جلسه مشترک کميسيون گردشگري اتاق ايران و آبادان؛ وضعيت گردشگري آبادان بررسي شد اعضاي کميسيون گردشگري اتاق ايران ضمن سفر به آبادان، در نشست مشتركي با حضور رئيس و اعضاي هيأت نمايندگان اتاق آبادان، اعضاي شوراي شهر و معاون اداري مالي شهرداري آبادان، به بررسي وضعيت گردشگري اين شهر پرداختند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اتاق آبادان، شبنم بهرامي، رئيس کميسيون گردشگري اتاق ايران ، آبادان را به عنوان يک برند معرفي کرد وگفت: بايد از اين برند در جهت توسعه هرچه بيشتر اين شهرستان استفاده كرد و براي سرمايهگذاري و هتل سازي نياز به اعتباري حدود 100تا 300 ميليارد تومان است.
وي واگذاري زمين رايگان براي سرمايهگذاري را به عنوان عامل تشويقي مؤثر دانست و افزود: بهداشت، توسعه فضاي سبز و ارائه امکانات بيشتر به سرمايهگذاران و گردشگران از موارد لازم توسعه شهري است و بايد متوجه بود كه توسعه گردشگري نيازمند همکاري و تعامل تمامي مسؤولان شهرستان است.
غلامرضا اکبريزاده، رئيس اتاق آبادان نيز موانع پيشرفت توسعه شهري را عدم سرماي گذاري بخش دولتي و تغيير مکرر مديران منطقه آزاد دانست و افزود: بايد از مديرعامل منطقه آزاد حمايت کرد.
وي با بيان اينکه سرمايهگذاري نياز به منابع دارد، خواستار تشکيل کميتهاي فعال با همکاري شهرداري، شوراي شهر، اتاق آبادان ، پالايشگاه و منطقه آزاد اروند شد.
صابر، مديرعامل بنياد توسعه کارآفريني بانوان و جوانان نيز به توضيح طرحهايي در خصوص توسعه کسبوکار پرداخت و بيان كرد: پرورش ايدههاي خلاق جوانان آبادان و خرمشهر، نوکارآفريني ويژه زنان ( زنان سرپرست خانواده)، طرحهاي پژوهشي در خصوص مزيتها و فرصتهاي اقتصادي، طرح مؤسسه بهار خرمشهر و طرح آموزشي از جمله اين طرح ها هستند.
وي از تشکيل بازارچهاي محلي و تأسيس غرفههايي در اين بازارچه توسط منطقه آزاداروند که قابليت صادرات را دارد نيز خبر داد.
بهشتي، رئيس شوراي شهر آبادان نيز خواستار اجرايي شدن بحث گردشگري سلامت، احداث درمانگاه در مرز شلمچه، تقويت زيرساختها از جمله هتلها و پارکينگ طبقاتي با همکاري اتاق آبادان، شهرداري و شوراي شهر شد.
حنظل عيداني، عضو شوراي اسلامي شهر آبادان نيز از مزيتهاي نسبي و مطلق منطقه را گردشگري بيان کرد و گفت: از اين مزيتها به خوبي استفاده نشده است و ميتوان بر روي گردشگري سلامت، گردشگري ورزشي و آموزشي کار کرد.
وي يکي از عوامل مهم در جذب سرمايهگذاران را استقرار گمرک، آزاد شدن منطقه به معناي واقعي آن و ايجاد خدمات و اشتغال عنوان كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]