واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نشست علمی نقش علما در وحدت اسلامی در قم برگزار شد قم - ایرنا - نشست علمی نقش علما در وحدت اسلامی چهارشنبه شب با حضور جمعی از طلاب، فضلا و اندیشمندان ایرانی و خارجی در سالن اجتماعات مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در این مراسم، مفتی اعظم رومانی در سخنانی هدف از سفر خود و هیات همراه به ایران را برقراری ارتباط قوی و صمیمانه با ملت مسلمان ایران عنوان کرد.
ˈشیخ یوسف مرادˈ با اشاره به فرمایش خداوند متعال در سوره شریف حجرات در خصوص برادری مسلمانان با یکدیگر خاطرنشان کرد: ما با تاسی و الگو پذیری از این آیه و همچنین ملاک قراردادن آن برای وحدت به ایران و شهر مقدس قم سفر کردیم.
وی با اشاره به حضور 70 هزار مسلمان در کشور 21 میلیون نفری رومانی افزود: تمامی مسلمانان این کشور همواره تلاش می کنند به فرموده خدا در قرآن در مورد اتحاد و همبستگی با چنگ زدن به ریسمان الهی عمل کنند.
وی افزود: اگر واقعا به آیات الهی توجه کافی و لازم را داشته باشیم، خداوند به ما قدرت و توانایی مضاعفی را ارزانی می کند.
یوسف مراد همچنین خاطرنشان کرد: توجه به آیات الهی برای درک مفاهیم آن به صمیمت و اخلاص فراوانی نیازمند است، چراکه صمیمت و اخلاص موجب می شود تا مسلمانان به یکدیگر باور و اعتقاد داشته باشند.
وی یادآورشد: پیامبر گرامی اسلام(ص) ضمن سفارش مسلمانان به برادری و دوستی، دین اسلامی را دین صمیمیت و محبت معرفی کرده است لذا باید همه مسلمانان، دوستی نسبت به یکدیگر را در مقام عمل نشان دهند.
وی همچنین با ابراز تاسف از بروز برخی اختلافات و دشمنی ها میان کشورهای اسلامی تصریح کرد: به رغم دستور موکد اسلام در خصوص لزوم دوستی بین مسلمانان متاسفانه کشورهای اسلامی با یکدیگر صمیمی نیستند.
وی با اشاره به نقش دشمنان اسلام در ایجاد تفرقه و دو دستگی بین مسلمانان، اظهار کرد: تمامی مسلمانان باید با حفظ انسجام و اتحاد خود اجازه دخالت دشمنان در امور مربوط به کشورهای اسلامی را ندهند.
مفتی اعظم رومانی با اشاره به وحدت و مودت موجود میان مسلمانان در رومانی حتی با مسیحیان و سایر ادیان دیگر تصریح کرد: به رغم تعداد کم مسلمانان در این کشور و قرار داشتن آنها در اقلیت در کمال آزادی به تبلیغ دین خود می پردازند و دولت رومانی نیز تمام امکانات را برای آنها فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه اسلام از سال 1264 میلادی به وسیله یکی از علویان وارد رومانی شد، افزود: امروزه نیز به لطف دموکراسی موجود در کشور رومانی و قوانین تعیین شده از سوی دولت تمامی مسلمانان از آزادی دین و مذهب برخوردارند و مدارس علوم اسلامی در این کشور فعال می باشد.
یوسف مراد با بیان اینکه حتی در دوران زمامداری رژیم کمونیستی در این کشور مدارس علوم دینی به فعالیت خود ادامه می داد افزود: پس از سقوط این رژیم مدارس علوم دینی در این کشور توسعه بیشتری پیدا کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در رومانی به هیچ وجه بحث شیعه و سنی مطرح نیست و تنها اعتقاد و ایمان به خداوند یکتا ملاک و معیار برتری مسلمانان نسبت به یکدیگر است.
وی همچنین با اشاره به تلاش وهابیت برای تفرقه افکنی بین مسلمانان در منطقه بالکان افزود: برای آگاهی مسلمانان از حرکات وهابیت، علمای رومانی و بالکان هر شش ماه یک بار جلساتی را بر گزار می کنند، چراکه اگر همه یکی باشیم دشمنان اسلام هیچ خطری را متوجه اسلام نمی کنند.ک/3
7403 / 553/ 3404
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]