محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842547135
شهری به بلندای یک تمدن سیری در تمدن اصفهان/ از آرمانشهر شیخ بهایی تا اصفهان مدرن امروز
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شهری به بلندای یک تمدن
سیری در تمدن اصفهان/ از آرمانشهر شیخ بهایی تا اصفهان مدرن امروز
بازشناسی تمدن دیرینه سال دیار سپاهان فرصتی است تا درک کنیم آرمانشهر زمان شیخ بهایی چگونه شهری بوده و این تمدن عظیم در گذر زمان با چه تهدیدهایی در عصر امروز روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، هفته اصفهان هر ساله فرصتی نیکو برای بازشناسی فرهنگ دیرینه سال این شهر تمدن ساز است تا هر نصف جهان دوست و صاحب خردی ساعتی را با خود خلوت کند و در این اندیشه سیر کند که در تمدن اصفهان چه داریم و چه داشتهایم؟ یا چه باید داشته باشیم؟ چگونه میتوانیم این فرهنگ گرانسنگ و تمدن جهانی دیار سپاهان را در وانفسای دنیای تکنولوژی حفظ کنیم و در بحبوحه هجوم فرهنگ های متضاد و رنگارنگ پاسدار این تمدن انسانساز باشیم. گذشته و حال و آینده اصفهان را میتوان چنین تصور کرد؛ در پشت سر چند قرن بالندگی و سرافرازی وجود دارد که چونان قطاری از تمدن در سراشیب طاقتفرسای سنت به سمت مدرنیته به حرکت درآمده و در این مسیر بارها توفان حادثه بر واگن های این بار گران تاخته و پیوسته سرنشینان این قطار نخبه بر و بار وزین و پر ارزشش، در معرض هجوم راهزنان فرهنگی و طمعکاران دوست نما و دشمنان بزککرده در حجاب رفاقت قرارگرفته است. حالا میتواند این قطار سرنوشت با سوتی ملایم از بزنگاه حادثه عبور کند و با نیرومحرکهای از ابتکار و خلاقیت و خرد جمعی، دوباره با گذراندن دست اندازهای فرصت های سوخته به مسیر هموار اعتلای فرهنگی برسد و تمدنی دیگر از صفحات تاریخ تمدن جهان به نام تمدن عصر جمهوری اسلامی را رقم بزند و اگر این فرصت ها را با مدیریت کارآمد فرهنگی درک نکرده و قدر نشناسیم، در قرن های آینده مدیون انسانهایی هستیم که به تمدن رو به زوال عصر طلایی شیخ بهایی تنها در کتابهای تاریخ با حسرت مینگرند. و این سرمایه از ماست وبرماست که از آن حمایت کنیم و حتی جان برای حراست از این سرمایه معنوی و فرهنگی در طبق اخلاص بگذاریم.
*تمدن بزرگ اصفهان حاصل چهره فرا دانشی شیخ بهایی است در این راستا، استاد مدیریت راهبردی دانشگاههای اصفهان بر این باور است که اگر اصفهان امروز با تمدن والا و فرهنگی بینظیر به دست ما رسیده، همه اینها حاصل تلاش و مجاهدت شخصیت های بزرگی مثل شیخ بهایی است که عالمی جامع با درایت بر چندین شاخه علوم بوده و شخصیت فرا دانشی شیخ بهایی موجب بروز تمدن چندوجهی اصفهان از عصر صفوی تا به حال شده است. محمود یقینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اصفهان، گفت: این شهر از قدیم یکی از اصلیترین اضلاع توسعه مشرق زمین بوده و این رخداد مهم با علم چند لایه شیخ بهایی و هنر فراگیر نخبگان، در چهره این شهر و قلب تمدن آن تجسم یافته است. وی تصریح کرد: اگر زمانی دانشمندان و بزرگانی همچون شیخ بهایی بروز و ظهور یافتند و چنین تمدن ساز شدند، دیگر دلیلش اهمیت دادن کارگزاران دولتی به استفاده از این نخبگان علمی و دینی در اداره کشور و مشاوره گرفتن و تکریم آنها بوده است. این استاد دانشگاه با انتقاد از شرایط موجود، افزود: امروزه با رفتار نادرست در برخی عرصههای فرهنگی روبه رو هستیم که گاهی باید خدمتگزاران دانشمند و هنرمند، برای کمک به شهر اصفهان حتی باید به افراد بیمایه و مدیرانی کار نابلد التماس کنند و گاهی طرح های خردمندانه برای توسعه فرهنگی اصفهان در گیرودار بوروکراسی اداری و سلیقههای نادرست قربانی میشود. وی با طرح این پرسش که آیا در قدیم هم چنان بود که بازیگران و ورزشکاران و... بیش از هنرمندان و عالمان تکریم شوند؟ اذعان کرد: یکی از دلایل عدم پیشرفت فرهنگی و تمدنی اصفهان به موازات دوران صفوی را باید در همین قدر نشناختن ها پیدا کرد. یقینی تاکید کرد: تکریم نخبگان علمی و هنری نمونهای از حراست از نرمافزارهای فرهنگی است که در زمان حال دچار مخاطره بوده و برای تعالی آن باید به بازشناسی این نخبهها پرداخت. وی با اشاره به این مقدمه که در تاریخ ادیان، نشان از بروز برخی ادیان توحیدی در اصفهان، قبل از فتح شهر به دست سردار مسلمان «عبدالله ابن بُریل خزاعی» دارد اظهار کرد: چنین ریشه دواندن مکتب شیعه در روح و جان اصفهانی ها خود دلیل فرهنگ پذیری و تمدن پذیری والای مردم این بزرگ شهر فرهنگی جهان اسلام است، به طوری که بعدها شاهد ظهور بزرگانی همچون علامه محمدباقر مجلسی و انفجار طلایی دوران روایت گری شیعه در اصفهان هستیم که پدر علامه مجلسی خود شاگرد شیخ بهایی بود.
*استعمار همیشه از روزنه فرهنگ و آموزش وارد میشود به گزارش خبرگزاری فارس، این پژوهشگر فرهنگی ادامه داد: فرهنگ تولیدکننده تمدن است و ما اکنون هم پس از قرن ها هنوز نشانههای ارزشمند فعالیت های فرهنگی عصر صفویه را در تمدن اصفهان میبینیم و معماری که قلب آن دانشمندان هستند، بخشی از ظهور این تمدن بزرگ بشری در اصفهان است که مایه مباهات همه ایرانیان شده است. یقینی بیان کرد: با بروز تمدن اصفهان به همه جهان کمکم نظر استعمار طلبان به ایران وبه خصوص مرکز ثقل فرهنگی آن اصفهان جلب شد و با توجه به اینکه غرب بدون حساب کار نمیکند، ابتدا زیربنای فرهنگ یعنی بحث آموزش در اصفهان را نشانه گرفت. وی یادآور شد: با توجه به اینکه غرب در عراق و افغانستان هم روش رخنه به کتابهای درسی و مراکز آموزشی را در دوران معاصر پیش گرفت، روشن است که تأسیس مدارس استعماری در ایران هم نقشه از پیش تعیینشده استعمار در عصر فرهنگی گذشته بوده است. این کارشناس مدیریت راهبردی فرهنگی در ادامه بیان کرد: تأسیس مدرسه «ارامنه دوشیزگان» که از مقطع مهد و مکتب تا دبیرستان را آموزش میداد، در دورانی که اگر فردی دیپلم داشت، قطعاً به مدارج عالی میرسید، خود نشان از تفکر سازمانیافته استعمار برای تاختن به تمدن اسلامی اصفهان داشت. وی تصریح کرد: این مدرسه که 50 سال با تفکر خانم «آیرین» ارمنی اداره میشد، از سال 1279 تا حوالی ملی شدن صنعت نفت نقش زیربنایی در تربیت نسلی از مادران در اصفهان داشت ولی بیداری روحانیت و عنصر دین در اسلام سبب ناکار ساز شدن این جریان در اصفهان بود یقینی معتقد است: جریان اصیل و بالنده شیعه و قدرت روحانیت در اصفهان نگذاشت، قدرت های استعماری از طریق این مدرسه که بعدها «بهشت آئین» نامیده شد و دارای تشکیلات عظیمی به شکلی بود که نیمی از پارک هشتبهشت فعلی در حیاط مدرسه قرار داشت، نفوذ و سیطره فرهنگی بر روی بنیان خانواده اصفهانی داشته باشد. وی بر این باور است که در اعصار مختلف استعمار با فرقه سازی سعی در تأثیر و مدیریت فرهنگی بر تمدن اسلامی و ایرانی ما داشته که بکار گیری 18 وزیر بهایی در عصر نخستوزیری هویدا نمونهای از این تلاشهاست که البته در خصوص اصفهان با بیداری جریان تشیع در این شهر همیشه با شکست روبرو شده است. این استاد دانشگاه افزود: فرقه سازی استعمار و دستگاه معاند فرهنگ اسلامی در غرب همیشه با رصد دقیق از محافل خاورمیانه در صدد تسخیر لایههای قدرت از طریق نفوذ فرهنگی بوده است.
*پیوست فرهنگی لازمه همه طرح های عمرانی و معماری کشور است این کارشناس مدیریت فرهنگی گفت: اصفهان با داشتن ظرفیت های بالای روحانیت و عاشورا و مهدویت همیشه توانسته از کمند فتنههای استعمارگران رهایی یابد و در عصر معاصر هم با جنگ نرم و جبهه وسیع جنگ الکترونیک، اصفهان باید به ابزار روز مجهز باشد و داشتههای فرهنگی و تمدنی خود را با این ابزار حفظ کند. وی خاطرنشان کرد: وجود مراسم های بزرگ عزاداری و روضههای آبرومندی که در قدیم بسیار پر رنگ بوده باید حفظ و صیانت شود. امروز هم این ابزار با روشهای نو سبب ایجاد علاقه برای طیف جوان شده و ریشههای انقلاب ما با این مؤلفهها در خاک جهان گسترده شود. یقینی معتقد است که اگر پیوست های فرهنگی با رعایت معماری اسلامی و ایرانی را فراموش کنیم، اصفهان هم دچار مشکلات شهر مقدس مشهد میشود که ناخواسته بر اثر عدم رعایت این پیوست های فرهنگی شاهد به وجود آمدن زیرساخت های تفریحی فراوانی هستیم که باعث سایه سنگین تفریحات مختلف بر حریم مقدس رضوی شده است. وی اضافه کرد: در شهر مشهد افزایش برخی سازهها و مکانهایی که پیوست فرهنگی مناسب ندارند، سبب کم رنگی فرهنگ زیارت و پر رنگ شدن جاذبههای تفریحی دیگر شده است. این پژوهشگر متذکر شد: در برخی موارد شاهد ساخت طرح های عظیمی هستیم که توجیه فرهنگی اسلامی نداشته و حتی مسجد در این طرح ها جایگاهی ندارد که این ضرورت توجه به پیوست فرهنگی به ساخت سازههای تجاری و اقتصادی را میرساند. *تمدن اصفهان جز با همپوشانی و تفکر سیستماتیک حفظ نمیشود به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، این استاد دانشگاه تاکید کرد: اگر مراکز فرهنگی و علمی و دینی باهم همپوشانی داشته باشند و با تفکر سیستماتیک و راهبردی به دور از تنگنظری و زاویه دید محدود کار کنند، شاهد بروز عرصههای جدید تمدنی در اصفهان خواهیم بود. وی افزود: امام خمینی (ره) ونیز شخصیتهایی مثل شیخ بهایی حاصل قرن ها تلاش فرهنگی و تمدنی تشیع است که باید به خوبی از این سرمایههای جهانشمول که علامه دهر بودند و چندین علم محوری را باهم و مجموع استاد بودند، بهره گرفت. یقینی تصریح کرد: تأمل و تفکر در افتخارات اصفهان و عقبه فرهنگی آن باید باعث هویتسازی در نوجوانان و جوانان ما شود و از طریق افتخار به این تمدن، جوانان ما ارتقای هویتی پیدا کنند. وی خاطرنشان کرد: باید چنان عرصههای این تمدن بازشناسی شود که کودکان ما به اصفهانی بودن افتخار کنند و در این راه چشیدن و لمس افتخارات دفاع مقدس اصفهان و ظرفیت های انقلابی این شهر باید به عنوان سر فصل های این انتقال تمدنی استفاده شود. این استاد دانشگاه با اشاره به بمباران فضاهای مجازی توسط فرهنگ غرب که اکنون جوانان ما را حیران کرده است، گفت: ما در این عرصه باید با برنامههای سازنده نگذاریم که جوانان ما از میراث اصلی انقلاب و آموزههای تمدنی ایرانی و اسلامی منحرف شوند.نسل ما باید با افزایش برنامهها و دل مشغولی های بالنده پنجرههای منحرف بازشده سوی فرهنگ استعمار را ببندند. یقینی یادآور شد: در راه تعالی این فرهنگ و تمدن باید از خود بپرسیم که تاکنون چند فیلم درباره شخصیتهایی مثل رجایی یا شهید بهشتی و «خرازی» ساختیم و این ها نقاط ضعفی است که دشمن از طریق آن رخنه کرده و برای کمبودهای جوانان ما در نداشتن الگو های مناسب نسخهپیچی میکند.
*«خرازی» متعلق به همه ایران و تمدن اصفهان میراث جهان اسلام است وی با اشاره به اینکه باید فضای فرهنگی مدیریت شود و جوهره مدیریت برنامهریزی است، اذعان کرد: رسیدن به برنامه خوب هم هدفگذاری میخواهد که با شناخت امروز و گذشته و آینده به دست میآید. این کارشناس فرهنگی تاکید کرد: اصول و مبانی نگرش فرهنگی باید دگرگون شود و آموزههای فرهنگی در همه امور پیوست شود تا تمدن دیروز اصفهان بهروزهای متعالی آینده گره بخورد. وی معتقد است که «خرازی» ها متعلق به همه ایران و همه جهان اسلام هستند و اگر صحبت از تکریم تمدن اصفهان میکنیم به خاطر این اصل است که فرهنگ و تمدن اصفهان میراثی ارزنده برای جهان اسلام و نمونه بارزی از داشتههای فرهنگی جهان تشیع است. یقینی ادامه داد: اگر برای بازشناسی تمدن اصفهان کم بگذاریم برای اسلام و میراث دینی خود کم گذاشتیم و این عشق نباید با دوست داشتن خاک و شهر و دیگر احساسات سنجیده شود. وی در پایان خاطرنشان کرد: در این راه دستگاههای تمدن ساز باید با دقت و ظرافت در مأموریت های مشترک، تفکر سیستماتیک و همپوشانی داشته باشند تا از میراث تمدنی اصفهان حراست شود و با بهرهگیری از نیروی انسانی توانمند و پیوست های فرهنگی در همه سطوح این مسیر تعالی در حد بزرگی تمدن اصفهان با همه ظرفیت دنبال شود. *تکریم هنرمندان و عالمان موجب حراست از تمدن اصفهان است در ادامه همین بحث مخاطرات فرهنگی اصفهان در عرصه تمدن بزرگ میراث شیخ بهایی را از منظر دیدگاه مدیریت شهری اصفهان نیز به نظاره نشستیم: معاون فرهنگی اجتماعی شهردار اصفهان گفت: اصفهان از قدیم رنگ غالب آن و پس زمینه اصلی اش رنگ فرهنگی بوده است و اگر به تاریخ مراجعه کنیم به جز سلسلههای اولیه در همه ادوار اصفهان مهد تمدن و کانون فرهنگی ایرانزمین بوده و در همه قرون رگههای فرهنگی در این شهر نمودار است. علی قاسمزاده در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان تصریح کرد: از دوره سلاجقه و صفویان به بعد هم این فرهنگ پذیری که خاصیت مثبت مردم اصفهان است بیشتر بروز و ظهور پیدا کرد و عموم مردمان فرهنگ دوست در کنار عالمان و هنرمندان ظرفیت و وزن سنگینی برای اصفهان از بعد فرهنگی ساختند که اکنون وظیفه سنگین تر ما حراست از آن اندوختههای فرهنگی اسلامی و هنر ایرانی است. وی افزود: اصفهان همیشه مهد تمدن سازی و مرکز تعامل و تبادل فرهنگی ایران و حتی دنیای قدیم بوده و این ظرفیت مثبت عمده سرمایهای است که باید توسط دوست داران اصفهان و مردم و مدیران دیده شود. این مسئول فرهنگی ادامه داد: این دو گروه یعنی علما و دانشمندان چه در حوزوی و دانشگاهی ونیز هنرمندانی که اصالت فرهنگی کشور را با هنر خود به اثبات رساندند، این گروهها باید در شهر دیده شوند و مورد مشورت قرار گیرند و احترام و شأن آن ها همواره توسط همه اقشار حفظ شود. وی با بیان اینکه اگر این نخبگان مورد تکریم و احترام کارگزاران دولتی قرار گیرند به تدریج غبار از چهره فرهنگ اصفهان زدوده میشود تاکید کرد: اگر در این مسیر درست حرکت کنیم، دوباره تمدنی جدید از دل اصفهان ظهور میکند که تمدن عصر جمهوری اسلامی است. قاسمزاده مطالب قبلی را خاصیت نرمافزاری فرهنگی اصفهان دانست و بیان کرد: در بُعد سختافزاری فرهنگ و در عرصه جغرافیای فرهنگی اکنون اصفهان با مشکلات زیستمحیطی دست و پنجه نرم میکند. وی یادآور شد: در عرصه تمدن های بزرگ دنیا مشاهده میکنیم که هر کجا رودی جریان داشته در کنارش تمدنی عظیم شکلگرفته و نمونه بارز آن هم در برههای از تاریخ در مرکز ایران بر اثر وجود زایندهرود پدید آمده و زنده رود خود باعث زایش فرهنگ و تمدن شده است.
*احیای زایندهرود و مرمت میراث فرهنگی دو اصل حراست از تمدن اصفهان وی معتقد است که در حال حاضر این ظرفیت تمدن ساز با مشکل روبرو شده و اگر بخواهد زایندهرود در اکثر ماههای سال خشک و خاموش باشد، تمدن اصفهان در معرض مخاطره شدید واقع میشود. این مسئول تاکید کرد: این تهدید اول فرهنگی برای اصفهان و باید آب به زایندهرود برگردد تا نشاط و حیات و پویایی شهر تداوم یابد و نباید این تهدید مهلک را که چند سالی است بر سر فرهنگ اصفهان سایه افکنده به شوخی بگیریم. وی بر این باور است که نمادها و نشانههای هویتی و میراث گذشتگان تابلوهایی شناساندن مسیر تمدن و جلوهای از اندیشه در قالب هنر است که نباید به شکل خشت و گل و کاشی و آجر دیده شود و این میراث زنده هستند و مِثل موجودات به مراقبت و پویایی نیاز دارند. یقینی ادامه داد: از دو جهت باید در حفظ میراث و خنثی کردن تهدید ها علیه میراث کوشا باشیم که یکی حفاظت و حراست از میراث فرهنگی است که سازمان میراث موظف و مکلف به این امر هست و انتظار می رود، دولتمردان در این بخش بسیار کوشاتر و کارآمدتر عمل کنند. وی با اشاره به اینکه دولت باید مهربانانهتر به میراث فرهنگی نگاه کند و ابنیه تاریخی را از این حالت رکود و پژمردگی فرهنگی و غریبی در بیاورد، وضع میراث و ابنیه تاریخی اصفهان را بسیار نگرانکننده توصیف کرد. معاون فرهنگی در ادامه اظهار کرد: برخی از ابنیه که در مسیر فعالیت شهرداری قرار دارند حتی خارج از وظیفه ذاتی غباری از آنها گرفتهشده و در حدی مرمت شدند ولی بخش اصلی حراست از جلوههای فرهنگی در قسمت میراث مربوط به جلوگیری از ساختوساز های غیرمجاز و مرتفع سازی در حریم تاریخی و در محورهای فرهنگی و میراثی است. وی افزود: مدیریت این بخش بازدارنده در شهرداری باید فرهنگ محور باشد و اگر با برنامه پیش نرود خیلی زود ابنیه تاریخی در معرض آسیب های جلوهای و نمایی و تخریب بافت های ارزشمند میراثی قرار میگیرد. یقینی اصفهان تاکید کرد: باید میراث تاریخی شهر اصفهان را از هجوم دوم یعنی ساختوساز غیراصولی و مخرب در حریم تاریخی نجات دهیم و باید اصفهان را به عنوان پایگاه تاریخی حفظ کنیم و نگذاریم ابنیه تاریخی در لابهلای ساختوسازهای بلند و حجیم گم شود. وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه شهرسازی باید مراقبت بیشتری شود تا در محلات و بافت های قدیمی رنگ غالب هویتی اصفهان که رنگ فرهنگی و میراثی است حفظ شود. به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، اکنون ما میمانیم و دل اصفهان دوستی که برای اعتلای فرهنگ و تمدن دیار سپاهان میتپد، چشمی به تلاش دوست داران اصفهان داریم و نگاهی هم به مدیران عرصه فرهنگ اصفهان، ولی آنچه در این میان میتواند تأثیرگذار باشد، همانا هم افزایی و هم پوشانی در تکمیل کم و کاستی ها در سطوح مدیریت فرهنگی است. ای کاش مدیران ما و موظفان فرهنگی طوری عمل کنند که فرزندان ما زمانی که کتاب های تاریخ را باز میکنند تنها حسرتی از میراث شیخ بهایی باقی نمانده باشد، بلکه با افتخار صفحات تمدنی عصر جمهوری اسلامی در اصفهان را ورق بزنند و بر اصفهانی بودن خود ببالند. گزارش از مهدی رفائی انتهای پیام/63001/خ40
93/02/09 - 10:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
شهری به بلندای یک تمدن اصفهان تبلور دسترنج و ایدههای شیخ بهایی است
شهری به بلندای یک تمدناصفهان تبلور دسترنج و ایدههای شیخ بهایی استشهردار منطقه ۱۴ اصفهان گفت تبلور دسترنج و ایدههای شیخ بهایی در شهر اصفهان مشاهده میشود ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- محمدباقر کلاهدوزان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهانشهری به بلندای یک تمدن بازمانده نسل شیخ بهایی: مدنیت اصفهان پس از اسلام شکل گرفت
شهری به بلندای یک تمدنبازمانده نسل شیخ بهایی مدنیت اصفهان پس از اسلام شکل گرفتاز نوادگان مرحوم شیخ بهایی تشکیل مدنیت اصفهان را مربوط به دوران پس از اسلام دانست به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان عبدالله جبلعاملی تشکیل مدنیت اصفهان را مربوط به دوران پس از اسلام دانست و گفت اصفهشهری به بلندای یک تمدن فولادگر: هفته اصفهان فرصتی برای بررسی هویت اصفهان است
شهری به بلندای یک تمدنفولادگر هفته اصفهان فرصتی برای بررسی هویت اصفهان استعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت هفته اصفهان و نکوداشت این هفته فرصت بسیار خوبی برای بررسی هویت و جایگاه ویژه اصفهان است ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- وحید فولادگر امروز در گفتشهری به بلندای یک تمدن نصراصفهانی: هفته اصفهان بیدارباشی برای حفظ و حراست از اصفهان باشد
شهری به بلندای یک تمدننصراصفهانی هفته اصفهان بیدارباشی برای حفظ و حراست از اصفهان باشدعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت هفته اصفهان باید بیدارباشی برای حفظ و حراست از اصفهان باشد و اگر این هفته بیدارباشی برای مردم و مسئولان نباشد بدون شک برای حفظ و حراست از اصفهان و داشتههاشهری به بلندای یک تمدن قربانی: هفته نکوداشت اصفهان فرصتی برای معرفی قلب ایران است
شهری به بلندای یک تمدنقربانی هفته نکوداشت اصفهان فرصتی برای معرفی قلب ایران استعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت شهر اصفهان در مرکز و قلب کشور قرار دارد و هفته نکوداشت اصفهان فرصتی برای معرفی قلب ایران و ویژگیها و ظرفیتهای موجود در این شهر به تمام دنیا است ابوالفضل قربانی امروشهری به بلندای یک تمدن سفیر گرجستان در ایران: اصفهان یک ثروت بزرگ بینالمللی است
شهری به بلندای یک تمدنسفیر گرجستان در ایران اصفهان یک ثروت بزرگ بینالمللی استسفیر کشور گرجستان در ایران اصفهان را یک ثروت بینالمللی دانست که نه تنها به ایران بلکه به تمام دنیا تعلق دارد یوسف جوزف چوخوش ویلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در حاشیه دیدار 40 نفر از سفرای کشورهای خارشهری به بلندای یک تمدن برکت: تقویت هویت شهروندی از اهداف نکوداشت هفته اصفهان است
شهری به بلندای یک تمدنبرکت تقویت هویت شهروندی از اهداف نکوداشت هفته اصفهان استشهردار منطقه 11 اصفهان گفت تقویت هویت شهر و شهروندی از مهمترین اهداف نکوداشت هفته اصفهان تلقی میشود ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- محمدرضا برکت امروز در گفتوگو با خبرنگشهری به بلندای یک تمدن جانثاری: نظرات خلاقانه مردم در هفته نکوداشت اصفهان استفاده میشود
شهری به بلندای یک تمدنجانثاری نظرات خلاقانه مردم در هفته نکوداشت اصفهان استفاده میشودعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت نظرات خلاقانه مردم سال آینده در هفته گرامیداشت هفته اصفهان استفاده میشود عبدالرسول جاننثاری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد هفته نکوداشت اصفهاشهری به بلندای یک تمدن سلطانیزاده: روزانه 3 هزار دانشآموز اصفهانی از میدان امام بازدید میکنند
شهری به بلندای یک تمدنسلطانیزاده روزانه 3 هزار دانشآموز اصفهانی از میدان امام بازدید میکننددبیر ستاد هفته نکوداشت اصفهان گفت در هفته نکوداشت اصفهان روزانه 3هزار دانشآموزان از مدارس شهر اصفهان از میدان امام ره بازدید میکنند ● گزارش تصويري مرتبط---------------------شهری به بلندای یک تمدن اصفهان مروارید شرق است
شهری به بلندای یک تمدناصفهان مروارید شرق استعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت اصفهان مروارید شرق است و بسیاری از گردشگران به این موضوع واقف هستند ● گزارش تصويري مرتبط------------------------------- فتحالله معین امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکهشهری به بلندای یک تمدن شریعتی: هویت اصفهان با عزم ملی و مدیریت جهادی حفظ شود
شهری به بلندای یک تمدنشریعتی هویت اصفهان با عزم ملی و مدیریت جهادی حفظ شودنایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت مدنیت هویت و برند شهر اصفهان باید با عزم ملی و مدیریت جهادی حفظ شود و مسئولان امر باید در راستای این موضوع برنامهریزی لازم را انجام بدهند ● گزارش تصويري مرتبشهری به بلندای یک تمدن عاملی: نخبهپروری از ویژگیهای شاخص اصفهان است
شهری به بلندای یک تمدنعاملی نخبهپروری از ویژگیهای شاخص اصفهان استعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت مدیرپروری و نخبهپروری از ویژگیهای شاخص و بارز اصفهان تلقی میشود احمد عاملی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه اصفهان یکی از بارزترین مصادیق تمدن کشهری به بلندای یک تمدن تصویر میراث فرهنگی اصفهان در قالب عکاسان حرفهای جهان
شهری به بلندای یک تمدنتصویر میراث فرهنگی اصفهان در قالب عکاسان حرفهای جهانمعاون هماهنگی امور مناطق و سازمانهای شهرداری اصفهان گفت عکاسان حرفهای شهرهای خواهرخوانده در هفته اصفهان میراث فرهنگی و معنوی شهر را به تصویر میکشند ● گزارش تصويري مرتبط--------------------------شهری به بلندای یک تمدن سفیر قرقیزستان در ایران: اصفهان شهر نیاکان مردم فارس است
شهری به بلندای یک تمدنسفیر قرقیزستان در ایران اصفهان شهر نیاکان مردم فارس استسفیر قرقیزستان در ایران اصفهان را شهر نیاکان مردم فارس خواند و خواستار توسعه روابط با این شهر شد حسام بیگ عثمان علیاف در حاشیه سفر 40 نفر از سفرا به اصفهان به منظور بزرگداشت هفته اصفهان در گفتوگو باشهری به بلندای یک تمدن اجرای نقالیخوانی در میدان نقش جهان به مناسبت هفته نکوداشت اصفهان
شهری به بلندای یک تمدناجرای نقالیخوانی در میدان نقش جهان به مناسبت هفته نکوداشت اصفهانبه مناسبت هفته نکوداشت اصفهان نقالیخوانی به همراه موسیقی سنتی در میدان نقش جهان اجرا میشود به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به مناسبت هفته نکوداشت اصفهان هر روز ساعت 10 30 دقیقه صبح و 8 3شهری به بلندای یک تمدن مسئولان روی معرفی اصفهان به تمام دنیا سرمایهگذاری کنند
شهری به بلندای یک تمدنمسئولان روی معرفی اصفهان به تمام دنیا سرمایهگذاری کنندعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت برنامههای هفته نکوداشت اصفهان در راستای معرفی اصفهان به جهان برگزار میشود البته مسئولان باید سرمایهگذاری بیشتری روی معرفی شهر اصفهان به جهانیان داشته باشند ● گشهری به بلندای یک تمدن سیدعسگری: تورهای گردشگری هفته اصفهان از اماکن تاریخی اصفهان رایگان بازدید میکنند
شهری به بلندای یک تمدنسیدعسگری تورهای گردشگری هفته اصفهان از اماکن تاریخی اصفهان رایگان بازدید میکنندسرپرست میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان اصفهان گفت سازمان میراث فرهنگی در هفته نکوداشت اصفهان همراه با تور رایگان اصفهانگردی پذیرای مردم برای دیدن اماکن تاریخی است-
گوناگون
پربازدیدترینها