تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شب و روز بر هر كس بگذرد، او را ادب مى‏كند، فرسوده‏اش مى‏نمايد و به مرگ نزديكش مى‏س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827703595




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودمراقبتی مانع از بروز دردهای سیاتیکی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خودمراقبتی مانع از بروز دردهای سیاتیکی می شود تهران - ایرنا -رییس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی با بیان اینکه اکثر دردهای سیاتیکی بدون نیاز به جراحی درمان پذیرهستند گفت : این دردها با خود مراقبتی و حرکات صحیح روزمره زندگی قابل پیشگیری و حتی درمان است.


دکتر سید منصور رایگانی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: سیاتیک بزرگترین عصب بدن است که دردهای انتشاری به کمر را تشکیل می دهد در واقع سیاتیک به دردهای تیر کشنده ای گفته می شود که از پشت باسن شروع شده و به پشت ران و ساق و گاهی کف پا تسری پیدا می کند.
وی گفت: اسپاسم و درد عصب سیاتیک از جمله دردهایی است که اکثر بزرگسالان آن را یکی، دو بار در طول زندگی تجربه کرده اند. البته اکثر موارد ابتلا شامل دردهای ناشی از فتق دیسک بین مهره ای ستون فقرات کمری می شود که عمومیت زیادی در بیماران دارد.
رایگانی با بیان اینکه دردهای ستون فقرات ناشی ازدیسک در مردان بیش از زنان شایع است اضافه کرد: مردان به دلیل داشتن فعالیت های فیزیکی و بدنی زیاد بیش از زنان مبتلا به دردهای دیسک کمری و دردهای سیاتیکی می شوند.
به گفته وی مهمترین عامل ابتلا به درد های سیاتیکی مراقبت و مراعات نکردن از ستون فقران به هنگام فعالیت های روزمره زندگی است .
رایگانی به کارمندان ، دانش آموزان و دانشجویان که ساعت های متوالی نشسته کار می کنند،توصیه کرد: برای پیشگیری از ابتلا به دردهای سیاتیکی باید در فعالیت های روزانه حدود 30 دقیقه وضعیت بدنی را تغییر داد.
رییس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی اظهار داشت : عوامل مختلفی مانند فشارهای ناشی از جا به جایی دیسک در بدن، تغییر شکل و ظاهر دیسک، ضربه خوردن در اثر تصادف، ورزش و یا حادثه از جمله رایج ترین و شایع ترین علل تورم و دردناک شدن عصب سیاتیک است.
به گفته وی تغییر سبک زندگی ، اصلاح حرکات بدنی ، صحیح نشستن و راه رفتن ، بلند نکردن اجسام سنگین ، راه رفتن در آب کم عمق و غیره در پیشگیری و درمان دردهای سیاتیک بسیار موثر است.
وی همچنین ادامه داد: مهم ترین عامل برای پیشگیری از دردهای سیاتیک، تقویت عضلات شکم و کمر از طریق ورزش، اصلاح الگوی نشستن و قرار گرفتن بدن در موقعیت های مختلف و خودداری از بلند کردن اجسام سنگین و واردآوردن فشار زیاد به کمر است.
رایگانی با بیان اینکه راه رفتن در استخر و آب درمانی یکی دیگر از روش های پیشگیری از دردهای کمری و سیاتیکی است اما اصلی ترین راه درمان محسوب نمی شود، گفت: هنگام حمله های حاد سیاتیک عصبی نباید ورزش کرد، اما در مرحله مزمن ماساژ و تمرینهای ورزشی کمک کننده است.
به گفته وی بیماران ممکن است یک تا دو روز استراحت کنند تا درد شدید سیاتیک بهتر شود، اما اگر دردهای آنان تسکین پیدا نکرد حتما باید به پزشک مراجعه کنند.
به گفته وی، روش های مختلفی در روند درمان بیماران اعم از دارو درمانی ، فیزیوتواپی ، ورزش ، استخر و آب درمانی برای کاهش درد این بیماران به کار می رود.
علمی (4)**1354**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن