تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837926331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت پرخاشگری چیست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علت پرخاشگری چیست
کد خبر: ۳۹۶۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵ - 28 April 2014


یک روانشناس، آرام‌سازی عضلانی را یکی از شیوه‌های کنترل پرخاشگری عنوان کرد و گفت: پرخاشگیری منفعلانه زمانی است که فرد کاری انجام نمی‌دهد و با این کار دیگران را دق- مرگ می‌دهد و حرص اطرافیان را درمی‌آورد.

به گزارش فارس، عبدالله امیدی با بیان پرخاشگری به عنوان تجلی هیجان خشم اظهار داشت: وقتی در فرد هیجان خشم ایجاد می‌شود، برای خلاصی از آن رفتاری را انجام می‌دهد که ممکن است کلامی یا رفتاری باشد که هدف این رفتار تخلیه هیجان خشم است.

وی افزود: وقتی فرد پرخاشگری می‌کند احساس آسودگی کرده، نوعی تخلیه هیجانی در او صورت می‌گیرد. استفاده از عباراتی مانند حرف دلم را زدم و خنک شدم همان تخلیه هیجان خشم است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به دلایل پرخاشگری گفت: برای دانستن دلایل پرخاشگری باید ابتدا دلایل خشم را جویا شویم. خشم بر اساس تحلیل‌ها و تفسیرهایی که فرد از موقعیت می‌کند رخ می‌دهد.

این روانشناس بالینی ادامه داد: وقتی فرد احساس می‌کند که نیازهایش ارضا نمی‌شود و در آینده نیز ارضا نخواهد شد احساس ناکامی می‌کند و این ناکامی زمینه‌ساز خشم می‌شود. ناکامی مهمترین فرضیه در بروز هیجان خشم و پرخاشگری است.

این متخصص حوزه بهداشت روان کمال‌گراها را جزو افرادی دانست که چنانچه افراد مطابق میل آنها رفتار نکنند دچار پرخاشگری می‌شوند.

وی افزود: کمال‌گراها استانداردهای بالایی دارند و زمانی که احساس کنند مطابق استانداردهایشان رفتار نمی‌شود دچار خشم و به تبع آن پرخاشگری می‌شوند. بنابراین بخشی از هیجان خشم ناشی از تعبیر و تفسیر موقعیت‌ها است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان درباره سبب‌شناسی پرخاشگری اظهار داشت: از نظر ارگانیکی چند ناحیه در مغز وجود دارد که وظیفه آنها تجزیه و تحلیل اطلاعات است. تالاموس، کرتکس، هیپوکامپ، آمیگدال و هیپوتالاموس مناطقی هستند که در تجزیه و تحلیل اطلاعات نقش دارند.

وی ادامه داد: اکثر پردازش‌ها غیر از کرتکس خارج از آگاهی فرد است به همین دلیل است که کنترل هیجان خشم کمی سخت به نظر می‌رسد.

این متخصص حوزه بهداشت روان از تقویت رفتار برای تداوم آن نام برد و افزود: دیدگاه یادگیری معتقد است که رفتاری که تقویت شود تداوم می‌یابد وقتی فرد برای حل مسائل خود از پرخاشگری استفاده می‌کند و مسئله حل می‌شود تقویت می‌شود و برای دفعات بعد نیز از پرخاشگری استفاده می‌کند.

امیدی ادامه داد: آلبرت بندورا در نظریه یادگیری مشاهده‌ای می‌گوید وقتی فرد رفتار پرخاشگرانه را توسط الگوها مشاهده کند در موقعیت‌های مشابه آن را تکرار می‌کند.

این روانشناس بالینی اظهار داشت: دو نوع پرخاشگری فعال و منفعل وجود دارد در پرخاشگری فعال فرد به صورت فعالانه پرخاشگری کلامی یا غیرکلامی نشان می‌دهد. در پرخاشگری کلامی الفاظ ناپسند به کار می‌رود و در پرخاشگری غیرکلامی نیز برخوردهای فیزیکی صورت می‌گیرد. در پرخاشگری منفعل نیز فرد به طور مستقیم پرخاشگری خود را ابراز نمی‌کند اما سعی می‌کند با رفتار خود به فرد آسیب برساند.

وی ادامه داد: پشت گوش انداختن وظایف، عدم حرف شنوی، اهمال کاری و آسیب به وسایل عمومی از مصادیق پرخاشگری منفعلانه است. معمولاً این افراد با عنوان اینکه رفتارشان دیگران را دق مرگ می‌کند خطاب می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان درباره مصادیق پرخاشگری منفعل در مردان و زنان گفت: ممکن است مردی به همسر خود بد و بیراه نگوید اما برای تعمیر آبگرمکن منزل اقدام نکند یا خانمی که در ظاهر پرخاشگری نشان نمی‌دهد اما غذای گرم آماده نمی‌کند. این افراد به اصطلاح حرص آدم را در می‌آورند اما در ظاهر نیز کار خطایی انجام نمی‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: برای کنترل پرخاشگری باید تکنیک‌های رفتاری را بیاموزیم. آرام‌سازی عضلانی یکی از شیوه‌های فعال‌سازی سیستم پاراسمپاتیک بدن است که می‌تواند در آرام کردن فرد مؤثر باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن