واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جدیدترین آثار فاخر آیت الله مکارم شیرازی در قم رونمایی می شود قم-ایرنا- جدیدترین آثار فاخر و ارزشمند علمی و دینی آیت الله ˈناصر مکارم شیرازیˈ از مراجع تقلید ،دهم اردیبهشت ماه طی مراسمی در قم رونمایی می شود.
به گزارش ایرنا، معاون پژوهشی جامعه المصطفی (س) العالمیه روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگاران افزود: دراین مراسم سه اثر فاخر دینی و حوزوی این مرجع تقلید که با همکاری جمعی از محققان و پژوهشگران برجسته حوزوی تدوین شده است،به جامعه علمی و دینی داخل و خارج از کشور عرضه خواهد شد.
حجت الاسلام ˈمهدی رجاییˈهمچنین گفت: جامعه المصطفی قصد دارد تا بر پایی این مراسم درآستانه روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری از مقام شامخ آیت الله مکارم شیرازی و فضلا، علما و اندیشمندانی که این مرجع تقلید را درتدوین آثارفوق یاری رساندند تجلیل به عمل آورد.
معاون پژوهشی جامعه المصطفی همچنین با تبیین برنامه های پیش بینی شده برای این مراسم،افزود: رییس جامعه المصطفی سخنران آغازین این مراسم خواهد بود و سپس آیت الله مکارم شیرازی در خصوص ویژگی های این آثار سخنانی را بیان می کنند.
وی همچنین با بر شمردن عناوین این آثار افزود: دوره شرح نهج البلاغه و پیام امیرالمومنین (ع) یکی از این آثار است که از جمله نیازهای ضروری امروز جامعه محسوب می شود.
وی افزود: مجموعه معارف ارشمندی که در این کتاب در حوزه های مختلف از جمله سبک زندگی، فرهنگ عمومی کشور، کشور داری و حکومت داری گردآوری شده باید از سوی جامعه علمی به عموم مردم معرفی شود.
رجایی ، ˈدائره المعارف فقه مقارنˈ و همچنین ˈمنتخب الاثار من بحار الانوارˈ را دو اثر دیگر آیت الله مکارم شیرازی ذکر کرد که روز چهارشنبه هفته جاری درسالن قدس مجتمع آموزش عالی امام (ره) رونمایی خواهد شد.
وی افزود: این آثار در مورد موضوع هایی مانند فقه اسلامی و همچنین روایت ها و احادیث اهل بیت(ع) است.
وی با اشاره به خلاء منابع موجود در خصوص نهج البلاغه افزود: ما در حوزه شرح نهج البلاغه و فقه مقارن به زبان فارسی و روان و قابل فهم و درک برای جامعه فارسی زبان شاهد آثار چندانی نبودیم که با این اثر این خلاء برطرف می شود.
رجایی خاطرنشان کرد: یکی از برکاتی که در مورد آیت الله مکارم شیرازی تاکنون مخفی مانده ، بحث توسعه معارف اسلامی به زبان فارسی است.
وی افزود: با توجه به اینکه در ارائه آثار علمی و دینی یکی از مهمترین ویژگی ها برای علمی بودن آنها استفاده از زبان عربی است،تاکنون شخصیت های خیلی کمی به خود جرات دادند که به زبان فارسی آثاری را ارائه دهند.
وی با اشاره به جمعی بودن کار تدوین این آثار به عنوان دیگر ویژگی های آن،تصریح کرد: تا به حال طبق فرهنگ موجود در حوزه ارائه و تولید آثار علمی بیشتر به صورت کارهای فردی بوده است ولی این فرهنگ به وسیله این مرجع عالیقدر شکسته شد.
رجایی افزود: این شخصیت بزرگ در حیات علمی خود به همگان ثابت کرد که تولید کارهای جمعی درحوزه امکانپذیر و کارهای جمعی بسیار ارزشمند تر از کارهای فردی است. ک/2
7403/ 550/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]