واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۲۳:۳۶ب.ظ)
حمايت از زنان بهبوديافته به گونهاي باشد که آنان هرگز به اعتياد بازنگردند معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: حمايت از زنان بهبوديافته بايد به گونهاي باشد که زمينه ي بازگشت به مصرف مواد مخدر را در آنان از بين ببرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ شهيندخت مولاوردي در نشست صيانت و توانمندسازي زنان و خانواده در برابر آسيبهاي اجتماعي که به مناسبت هفته ي بزرگداشت مقام زن و با حضور مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و برخي از سازمانهاي مردمنهاد در مجموعه ي فرهنگي شقايق برگزار شد، با اشاره به جايگاه و اهميت خانواده در نظام اسلامي، گفت: براساس ماده 230 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، دولت مکلف است با همکاري سازمانها و دستگاههاي ذيربط از جمله معاونت امور زنان و خانواده رييس جمهوري با هدف تقويت نهاد خانواده و جايگاه زنان در عرصههاي اجتماعي براي استيفاي حقوق شرعي و قانوني بانوان در همه زمينهها گام بردارد.
وي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي را يکي از وظايف معاونت امور زنان و خانواده عنوان کرد و گفت: اين معاونت براي انجام درست اين وظيفه در تلاش است اما دغدغه رسيدگي به مشکلات خانواده و آسيبهاي اجتماعي تنها وظيفه يک دستگاه نيست، بلکه وظيفهاي همگاني و مربوط به همه افراد جامعه است.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده با بيان اينکه شواهدي دال بر تغييرات در شکل خانواده وجود دارد، اظهار داشت: افزايش سن ازدواج، افزايش طلاق، تورم و فقدان شغل از جمله علل اين تغييرات است که برخي از تحليلگران را در خصوص فروپاشي خانواده نگران کرده است.
مولاوردي ادامه داد: آمار سال 1390 نشان ميدهد طي پنج سال گذشته آمار زنان سرپرست خانوار سه درصد افزايش داشته است ، در واقع سرپرست 12 درصد از خانوادههاي ايراني زنان هستند، در عين حال 82 درصد اين رقم نيز، بيکار هستند.
وي همچنين به پديده زنانه شدن سالمندي و فقر اشاره کرد وافزود: اين الگوي نوظهور در سطح جامعه در حال شيوع است و بايد براي رفع مشکلات آن به فکر چاره بود.
مولاوردي تاکيد کرد: مشارکتهاي مدني و حضور افراد جامعه در مهار آسيبهاي اجتماعي از جمله اعتياد امري ضروري است و آنها بايد به دولت در مهار اين آسيبها کمک کنند.
معاون رياست جمهوري با بيان اينکه در سال گذشته 6 تفاهمنامه در ماههاي پاياني سال 92 به منظور حمايت از زنان بهبوديافته از اعتياد ميان ستاد مبارزه با مواد مخدر، معاونت زنان خانواده رياست جمهوري و وزارت کشور و ديگر سازمان ها منعقد شده است، گفت: حمايت از زنان بهبوديافته بايد به گونهاي باشد که زمينه بازگشت به مصرف مواد مخدر را از بين ببرد تا ان شاالله شاهد بهبود وضعيت اعتياد در زنان باشيم.
مولاوردي با اشاره به نامگذاري امسال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي» گفت: مديريت جهادي بدون همکاري زنان محقق نميشود و زنان بخشي از اين عزم ملي و مديريت جهادي هستند، لذا بايد الزامات لازم براي حضور آنان در عرصههاي مختلف به وجود آيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]