تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815707555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشته‌های تحصیلی و مشاغل ناسازگار با طبیعت زنان به آنان تحمیل نشود


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رشته‌های تحصیلی و مشاغل ناسازگار با طبیعت زنان به آنان تحمیل نشود


رهبر معظم انقلاب اسلامی با استناد به برخی مقالات و کتاب هایی که در غرب درباره اوضاع واقعی زنان،فرمودند: اگر می خواهیم نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد، باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی، کاملاً فاصله بگیریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز (شنبه، 30 فروردین 1393)، در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و نخبه، تشکیل یک مرکز عالی فرا قوه ای را برای تدوین راهبردی صحیح در قبال مسئله «مهم زن و خانواده»، ضروری خواندند و افزودند: دستیابی به این راهبرد همه جانبه و قابل اجرا، نیازمند سه مسئله است: پرهیز کامل از مرجعیت دادن به تفکرات «غلط، کلیشه ای و متحجر غربی» در امور زنان، تکیه بر متون و معارف ناب اسلامی، و پرداختن به مسائلی که حقیقتاً مسائل اصلی زنان محسوب می شوند.
ایشان، با تبریک میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، تقارن این میلاد خجسته را با هفته زن و روز تکریم مادر، فرصتی برای درس گرفتن از زندگی بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری (س) برشمردند.
  رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به معصومیت و مقامات معنویِ عالی و برتر آن حضرت آن هم در سن جوانی، افزودند: باید با نگاهی نو و دقیق به زندگی سیده زنان عالم، خصلت های برجسته ایشان نظیر تقوا، عفت، طهارت، مجاهدت، شوهرداری، فرزندداری، سیاست فهمی و حضور در مهم ترین عرصه های حیات یک انسان را به معنای واقعی کلمه، الگو قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه ای، برخورداری ایران اسلامی از انبوه زنان فرزانه، تحصیل کرده، خوش فکر و ممتاز را از نعمات الهی و جزو بزرگ ترین افتخارات جمهوری اسلامی خواندند و تصریح کردند: این واقعیت که در تاریخ ایران، بی سابقه است مدیون نگاه مبارک و پرطراوت اسلام و دیدگاه های کارگشای امام خمینی (ره) است.
ایشان، بروز کاملاً برجسته هویت و شخصیت مستقل زن ایرانی در عرصه دفاع مقدس را یک نقطه درخشان دیگر برشمردند و از «عظمت و صبر و استقامت پرشکوه» مادران و همسران شهیدان و جانبازان تجلیل کردند.
رهبر انقلاب اسلامی، مسئله زن را از جهات مختلف برای جامعه بشری در خور فکر و تحقیق و پیگیری دانستند و سه جهت مهم را در این زمینه مطرح کردند:
اول: چگونه می توان از ظرفیت عظیم زنان، به شکل صحیح و سالم استفاده کرد؟
دوم: بهره گیری از مسئله ظریف و حساس جنسیت در روند تعالی و نه انحطاط بشر، چگونه امکان پذیر است. و سوم: با توجه به تفاوت های طبیعی زن و مرد، چه رفتاری باید در جامعه بشری نهادینه شود که جلوی ظلم به زن را در خانواده و اجتماع بگیرد؟
  ایشان در همین زمینه، زن و خانواده را دو مسئله تفکیک ناپذیر برشمردند و تصریح کردند: هرکس اگر مسئله زن را جدا از مسئله خانواده مورد بررسی قرار دهد، در فهم مسئله و تشخیص علاج آن، دچار اختلال می شود.
رهبر انقلاب، برای پاسخ به سوالات مطرح شده و بررسی همه ابعاد مسئله زن و خانواده، تشکیل مرکزی مطالعاتی و کاری را لازم خواندند و افزودند: این مرکز فراقوه ای، باید راهبردی صحیح و همه جانبه را درباره «زن»، تدوین کند و با پیگیری های لازم این راهبرد را اجرایی نماید.
ایشان تدوین این راهبرد و پرداختن به مسئله زن را در هر دستگاه یا مرکزی، نیازمند پایبندی به الزاماتی مهم برشمردند.
رهبر انقلاب، در تبیین این الزامات، ابتدا، «پرهیز و دوری کامل از فرآورده های غربی» را مورد تأکید قرار دادند.
حضرت آیت الله خامنه ای، تصریح کردند: غربی ها به علل مختلف، مسئله زن را بد فهمیده اند، اما همان فهم غلط و تباه کننده را سکه رایج دنیا کرده اند و با هوچی گری، مجال حرف زدن به دیگران و مخالفان را نمی دهند.
ایشان افزودند: البته باید از دیدگاه غربی ها درباره ابعاد مختلف مسئله زن آگاه بود، اما باید با ایستادگی در مقابل مرجعیت این افکار، ذهن را از این تفکرات «کهنه اما نو نما» و «خائنانه اما  ظاهراً دلسوزانه»، تخلیه کرد، چرا که این تفکرات، مطلقاً نمی تواند هدایت و سعادت جوامع بشری را به دنبال بیاورد.
حضرت آیت الله خامنه ای، نگاه مادی و غیرالهی به هستی و جهان را ریشه انحراف عمیق تفکرات غربی درباره زن برشمردند و افزودند: نگاه کاسب کارانه به ظرفیت زنان در مسائل اقتصادی، از جمله اشتغال و نگاه تحقیرآمیز به زن و تنزل دادن او به وسیله ای برای اطفای شهوات مردان، مبانی دیگری است که تفکرات غربی را درباره زنان، کاملاً ظالمانه و متحجرانه ساخته است.
ایشان، با استناد به برخی مقالات و کتاب هایی که در غرب درباره اوضاع واقعی زنان، منتشر می شود، افزودند: اگر می خواهیم نگاه ما به مسئله زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد، باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی، کاملاً فاصله بگیریم.
ایشان «برابری جنسی زن و مرد» را از جمله حرف های کاملاً غلط غرب خواندند و افزودند: برابری همیشه به معنای عدالت نیست، عدالت همیشه حق است، اما برابری گاه «حق» است و گاه «باطل».
رهبر انقلاب، این سؤال را مطرح کردند که «با کدام منطق باید زنان، که خداوند آنان را از لحاظ جسمی و عاطفی برای منطقه ویژه ای از زندگی آفریده است، در عرصه هایی وارد کنیم که آنها را دچار رنج و سختی می کند؟»
حضرت آیت الله خامنه ای، با تاکید بر نگاه انسانی اسلام به مسئله زن، افزودند: در بسیاری از مسائل، از جمله سیر مقامات معنوی، هیچ تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد؛ اما قالب ها متفاوت است و این واقعیت، در کنار عرصه های مشترک، منطقاً عرصه های متفاوتی را نیز به همراه می آورد.
  رهبر انقلاب، با انتقاد از زیربنای فکری بسیاری از کنوانسیون های جهانی، تصریح کردند: اصرار غربی ها روی این زیربنای غلط، جامعه بشری را تباه می کند، به همین علت برای دستیابی به نگاه صحیح و متوازن، باید از این مبانی برحذر بود.
  حضرت آیت الله خامنه ای، در تبیین دومین الزام دستیابی به راهبرد صحیح در مسئله زن، تکیه بر متون اسلامی را ضروری خواندند.
  ایشان افزودند: در نگاه به مسئله زن، نباید هر چیزی را که به نام دین بر سر زبان هاست، قبول کرد؛ اما باید اصولی را که شایستگان با شیوه درست استنباط از «قرآن و سنت و حدیث» ارائه می کنند، تکیه گاه اصلی قرار داد.
  رهبر انقلاب، دوری از مسائل فرعی و پرداختن به مسائل اصلی را سومین الزام دستیابی به راهبرد صحیح در مسئله زن خواندند و تصریح کردند: مسئله خانواده، به خصوص «سلامت، امنیت و آرامش زن در خانواده»، مسئله ای اصلی است که باید به آن پرداخت.
  ایشان تاکید کردند: باید عوامل سلب آرامش و سکینه روحی زن در خانواده را جستجو کرد و با شیوه های گوناگون از جمله قانون و تبلیغ صحیح، این موانع را برطرف کرد.
  حضرت آیت الله خامنه ای، با ابراز تاسف از اینکه در محیط های قدیمی و جدید، زن موجودی درجه 2 و موظف به خدمت گزاری تصور می شود، افزودند: این مسئله، درست نقطه مقابل نگاه فقه مترقی اسلام به زن است.
رهبر انقلاب افزودند: متأسفانه برخی، چیزهایی را از اسلام می گیرند، اما برای اینکه غربی ها بدشان نیاید، مسائلی از غرب را هم به آن اضافه می کنند که این قابل قبول نیست.
رهبر انقلاب، برخورداری زن از فرصت تحصیل و رشد و تعالی را یک ضرورت برشمردند و تصریح کردند: برخلاف برخی دیدگاه ها، اشتغال از مسائل اصلی مربوط به زنان نیست؛ البته اشتغال و مدیریت، مادام که با مسئله اصلی، یعنی خانواده منافاتی پیدا نکند، ایرادی ندارد.
ایشان، با اشاره به مسائلی که درباره تحصیل زنان در برخی رشته های تحصیلی دانشگاهی مطرح شد، افزودند: اگر در این مسئله، تفاوتی هم باشد، ضد عدالت نیست؛ چرا که نباید رشته های تحصیلی و مشاغلی که متناسب با طبیعت زنان نیست، به آنان تحمیل شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، افزودند: اینکه زنان برخی مشاغل را برعهده نگیرند، هیچ ننگ و نقصی نیست؛ بلکه آن چیزی غلط است که متناسب با طبیعت الهی زن نباشد.
  رهبر انقلاب اسلامی، در پایان سخنانشان، زنان فهمیده و تحصیل کرده و ممتاز را، بهترین اشخاص برای پیگیری صحیح مسائل زنان خواندند و آنان را به تلاش در این زمینه دعوت کردند.
  پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانم مولاوردی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در گزارشی از مسائل مربوط به زنان، گفت: به لحاظ شاخص سلامت و مشارکت اجتماعی بانوان، از وضع بسیار خوبی در منطقه برخورداریم و زنان جامعه، نقش مؤثر و بی بدیلی در تحقق شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» خواهند داشت. ژ
دیدار بانوان نخبه با مقام معظم رهبری در آستانه میلاد حضرت فاطمه(ع)

دیدار بانوان نخبه با مقام معظم رهبری در آستانه میلاد حضرت فاطمه(ع)

دیدار بانوان نخبه با مقام معظم رهبری در آستانه میلاد حضرت فاطمه(ع)
مشروح خبر و تصاویر تکمیلی از این دیدار متعاقباً منتشر خواهد شد.


شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن