واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۴۹ب.ظ)
مجمع خيرين حمايت از آسيبديدگان ناشي از اعتياد در سال 93 تشكيل ميشود دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تهران، قليان را پايه مصرف مواد مخدر دانست و از تشكيل مجمع خيرين حمايت از آسيبديدگان ناشي از اعتياد در سال 93 خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تهران، احمد ربيع زاده در همايش بهبوديافتگان استان كه در مجتمع فرهنگي امام علي (ع) در منطقه 22 شهرداري تهران برگزار شد، با بيان اينکه براي پيشگيري و درمان و مقابله با اعتياد بايد همه اقشار جامعه را درگير اين موضوع کرد، گفت: اگر بتوانيم موضوع مقابله با اعتياد را مردمي کنيم ميتوان اميدوار بود كه در اين حوزه موفق باشيم.
وي با اشاره به طرح هميار مهرآفرين در مدارس ابتدايي گفت: اين طرح در خصوص سيگار و قليان است، زيرا ما معتقديم قليان پايه اوليه مصرف مواد مخدر است.
دبير شوراي هماهنگي استان از تشکيل شوراي سلامت اجتماعي در مناطق تهران خبر داد و گفت: اين شورا با همکاري شهرداري آموزش و پرورش، نخبگان دانشگاهي و شوراياريهاي محلات تشکيل ميشود.
ربيعزاده اضافه کرد: ما بايد تلاش کنيم افراد سالم جامعه، سالم باقي بمانند و به سمت اعتياد نروند، همچنين افرادي که از دام اعتياد رها شدهاند، نيز همچنان پاک بمانند و دوباره به مصرف مواد مخدر گرايش پيدا نکنند که تشکيل شوراي سلامت اجتماعي در مناطق ميتواند ما را در رسيدن به اين هدف بسيار کمک کند.
وي با اشاره به تاثير مواد مخدر صنعتي و قرصهاي روانگردان در ذهن و روان نوجوانان و جوانان گفت: بسياري از داروهاي لاغري و چاقي که هزاران مدل آن در ماهوارهها تبليغ ميشود، داراي مواد مخدر شيشه است و ما بايد در اين خصوص اطلاعرساني کنيم زيرا آثار تخريبي شيشه هم در فرد بسيار بالاست و هم تاثيرات اجتماعي بسياري دارد.
وي در ادامه، از تشكيل مجمع خيرين حمايت از آسيبديدگان ناشي از اعتياد در سال 93 خبر داد و با اشاره به تشکيل تعاوني کارآفريني بهبوديافتگان با نقشآفريني معتادان بهبوديافته گفت: اساسنامه اين تعاوني تدوين شده و به زودي اين تعاوني تشکيل ميشود زيرا خود بهبوديافتگان ميتوانند بيشتر از ديگران به خود کمک کنند.
همچنين دکتر حسين طلا دبير مجمع نمايندگان مجلس استان تهران و نماينده مردم شريف تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس شوراي اسلامي در اين همايش با بيان اينکه ايران سالهاست هزينه استقلال خود را ميپردازد، گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي قدرتهاي بزرگ ما را درگير جنگ نظامي، سياسي، اطلاعاتي کردهاند و يکي از بدترين موضوعات درگير کردن جامعه به اعتياد است، به گونهاي كه يکي از ديپلماتهاي آمريکايي در سخنانش گفته بود ما مردم ايران را با سيگار از پاي درخواهيم آورد.
وي ، که براي انجام آن بايد از مردم مدد گرفت و گفت: اعتياد را زماني ميتوانيم از بين ببريم که خود مردم وارد اين بحث شوند، مردمي کردن موضوع مبارزه با اعتياد و استفاده از گروههاي مردمنهاد موثرترين راه مقابله با آن است.
دکتر حسن موسوي چلک مديرکل توسعه مشارکتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز در اين همايش با بيان اينکه حوزه اجتماعي حوزهاي مظلوم است گفت: اين مظلوميت را در قانونگذاريها و تامين منابع ميبينيم.
وي ادامه داد: موضوعات اجتماعي را نميتوان همانند بيماري فلج اطفال با يک قطره حل کرد، ما براي آنکه جامعهاي سالم و با نشاط داشته باشيم بايد دو مولفه را که يکي مطالبهگري اجتماعي و ديگري مسئوليتپذيري اجتماعي است را در جامعه نهادينه کنيم.
موسوي ادامه داد: تنها با برخوردهاي انتظامي صرف نميتوانيم با مواد مخدر و آسيبهاي اجتماعي برخورد كنيم و آنها را کنترل و کاهش دهيم.
گفتني است، در اين همايش نمايندگاني از ستاد مبارزه با مواد مخدر، استانداري، فرمانداريها ، شهرداري، نيروي انتظامي و ديگر ارگانهاي مرتبط در اين همايش حضور داشتند و نمايشگاه دستاوردهاي بهبوديافتگان که از دست آوردهاي اشتغال بهبوديافتگان و توليدات آنها بود در حاشيه اين همايش برپا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]