تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870834277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار بناب: وضعیت کتابخانه های عمومی در این شهر رضایت بخش نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فرماندار بناب: وضعیت کتابخانه های عمومی در این شهر رضایت بخش نیست تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان بناب گفت: وضعیت کمی و کیفی کتابخانه های عمومی این شهرستان رضایت بخش نیست.


ولی الله فرج اللهی روز یکشنبه در نشست مشترک انجمن کتابخانه های عمومی و کمیته نهضت مطالعه مفید این شهرستان افزود: جای تاسف است که این شهر 83 هزار نفری فقط دو باب کتابخانه دارد.
وی گفت: این شهرستان نمره غیرقابل قبولی در سرانه فضای کتابخانه های عمومی کسب کرده و آمار شش هزار نفر عضو کتابخانه های عمومی بناب نیز نسبت به کل جمعیت شهر آمار ناچیزی است.
وی اظهارکرد: مسوول کتابخانه های عمومی شهرستان باید فعالیتش را بیشتر کرده و اعضای بیشتری را به کتابخانه ها جذب کند.
فرج اللهی افزود: طبق بازدیدی که از کتابخانه های عمومی بناب داشتم فقط 10 سالن این کتابخانه ها مورد استفاده مراجعان قرار می گیرد.
رییس انجمن کتابخانه های عمومی بناب با اشاره به اجرایی نشدن مصوبه سفر استانی دولت گذشته درخصوص احداث یک باب کتابخانه عمومی در این شهر گفت: باوجود اینکه شورای اسلامی شهر بناب دو هزار و 500 مترمربع زمین مورد نیاز این کتابخانه را اهدا کرده اما هنوز کلنگ اجرای آن بر زمین زده نشده است.
وی از شورای اسلامی شهر بناب خواست ساختمان فعلی شورا را در اختیار کتابخانه عمومی قرار دهند تا بخشی از کمبود فضای کتابخانه در شهر جبران شود.
فرج الهی از مسوول کتابخانه های عمومی شهرستان خواست با استفاده از سیاست های تشویقی تعداد اعضای فعال کتابخانه ها را به بالای 20 هزار نفر برساند.
مسوول کتابخانه های عمومی شهرستان بناب نیز در این جلسه تعداد اعضای فعال این کتابخانه ها را شش هزار و 77 نفر اعلام کرد و گفت: هم اکنون در کتابخانه های شهرستان 47 هزار و 13 جلد کتاب وجود دارد.
میر سردار مرندی افزود: در سال گذشته 33 هزار و 645 نفر به کتاربخانه های عمومی شهرستان مراجعه و در این مدت 108 هزار و 178 جلد کتاب به امانت گرفته اند.
وی از کسب عنوان کتابخانه برتر استانی در سال گذشته توسط کتابخانه های بناب خبر داد و گفت: هم اکنون در بناب دو باب کتابخانه نهادی و یک باب کتابخانه مشارکتی وجود دارد.
مرندی افزود: کتابخانه عمومی روستای قره چپق نیز در فضایی به وسعت 220 متر مربع با 50 درصد پیشرفت در حال احداث است و در اواسط امسال آماده بهره برداری می شود.
وی با اشاره به مصوبه سفر استانی دولت دهم در خصوص احداث یک باب کتابخانه در این شهرستان گفت: برای احداث کتابخانه در بناب هم همچنان منتظر اختصاص اعتبار هستیم.
وی اظهار کرد: دو باب کتابخانه موجود فعلی پاسخگوی خیل عظیم مراجعان نیست و بر اساس جمعیت شهر باید شش باب کتابخانه در بناب وجود داشته باشد.
رییس شورای اسلامی شهرستان بناب نیز در این جلسه گفت: ارزش زمینی که این شورا برای احداث کتابخانه مصوب سفرهای استانی دولت اهدا کرده بالغ بر 50 میلیارد ریال یعنی برابر هزینه آسفالت کل محلات بناب است اما تا امروز قدمی برای احداث آن برداشته نشده است.
مصطفی برزگران افزود: متاسفانه تاکنون از زمین های اهدایی روستاها نیز برای احداث کتابخانه در آنها استفاده نشده در حالی که روستاهای بزرگ بناب به کتابخانه نیاز دارند.
وی خاطرنشان کرد: باید از کارهای نمادی پرهیز کرده و مصوبات جلسات را عملیاتی کرد.
مدیر آموزش و پرورش بناب نیز گفت: این اداره در مقاطع ابتدایی مدارس شهرستان بناب کتابخانه های کلاسی را تشکیل داده که مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.
یعقوب جلیل آذری افزود: نگرش آموزش و پرورش در ترکیب نوع کتاب های این کتابخانه ها درسی نبوده و از کتاب های غیردرسی و داستانی استفاده شده است.
6120/7230/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن