تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را با غیر زبانتان بخوانید تا از شما پارسایی و کوشش و نماز و خوبی را ببینند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815449224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه در زنجان پایین تر از میانگین کشوری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه در زنجان پایین تر از میانگین کشوری است زنجان - ایرنا - قایم مقام مرکز مدیریت و حوادث فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانیاستان زنجان گفت: زمان رسیدن آمبولانس در این استان بر بالین مصدومین حادثه دیده پایین تر از میانگین کشوری است.


مرتضی ترابی ، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، افزود: میانگین زمان رسیدن آمبولانس های اورژانس در درون شهر 8 دقیقه و در جاده 15 دقیقه می باشد که این میانگین در استان زنجان به ترتیب 7 و 14 دقیقه است.
وی با بیان اینکه برای رسیدن آمبولانس ها و عوامل اورژانس به بالین مصدومان و بیماران در آزاد راههای زنجان تدابیر خاصی اتخاذ شده است اظهار کرد: در مسیرهای ترانزیت زنجان به منظور تقویت و پوشش هرچه بهتر و بیشتر در ارایه خدمات اورژانسی به موقع ، بطور متوسط از هر 20 کیلومتر یک پایگاه ایجاد شده تا آمبولانس ها و عوامل اورژانس در سریعترین زمان ممکن به محل وقوع حادثه برسند.
وی تاکید کرد: فاکتورهای مختلفی چون بافت ساختمانی شهرها، ترافیک و شلوغی خیابان ها و همچنین باز کردن هر چه سریع تر مسیر عبور آمبولانس های درحال ماموریت، در رسیدن به موقع عوامل اورژانس به بالین مصدوم و بیمار دخیل هستند که نباید از نظرها دور نگه داشته شود.
ترابی افزود: برای تسریع در رسیدن به موقع آمبولانس ها باید بستر سازی های مناسب فرهنگی صورت گیرد تا رانندگان این خودروها به همراه تکنسین های آورژانس، بتوانند با کمترین مشکل بر سر بالین حادثه دیده و بیمار برسند.
قایم مقام مرکز مدیریت و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: به صدا درآوردن آژیر آمبولانس در واقع فریاد کمک خواهی رانندگان برای بازکردن مسیرها است تا بلکه بتواند در کمترین زمان همچون فرشته نجات به داد انسان های دردمند و بیمار برسند.
ترابی ، افزود: لحظات برای مصدومین و بیماران اورژانسی تعیین کننده و سرنوشت ساز است و انتظار می رود رانندگان وسایط نقلیه با شنیدن صدای آژیر آمبولانس ها، مسیر را برای عبور باز کنند که مطمئنا این نشان از حس انساندوستانه به همنوعان است.
وی اظهار کرد: اگر مردم آموزش های مربوط به کمکهای اولیه از قبیل ˈاحیا و تنفس مصنوعیˈ را فرا بگیرند مطمئنا می توانند با یاری رسانی به مصدومین، آنها را تا رسیدن عوامل اورژانس زنده نگهدارند که باید به این موضوع نیز توجه جدی شود.
597/522
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن