تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867433291




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور «تاجران» در نمایشگاه کتاب


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران
حضور «تاجران» در نمایشگاه کتاب
نمایشنامه «تاجران» نوشته ژوئل پومرا نویسنده و کارگردان معاصر فرانسوی با ترجمه ساناز فلاح‌فرد در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به مخاطبان عرضه می‌شود. این دومین اثر این نویسنده است که به فارسی برگردان می‌شود.



به گزارش خبرنگار مهر، ساناز فلاح‌فرد در این باره گفت: قرار بود نمایشنامه «تاجران» نوشته ژول پومرا در نمایشگاه کتاب سال گذشته منتشر شود، ولی در نهایت نشر دیبایه این اثر را اردیبهشت امسال و در روزهای برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به مخاطبان ارایه می‌کند. وی افزود: این نمایشنامه درباره فردی است که در کارخانه ساخت سلاح‌های جنگی کار می‌کند و چالش‌هایی برایش پدید می‌آید. پومرا با نگارش این اثر زندگی مکانیکی انسان مدرن را به چالش و نقد می‌کشد. این مترجم در ادامه درباره نویسنده نمایشنامه «تاجران» گفت: پومرا نمایشنامه‌نویس و کارگردان معاصر و پرطرفدار فرانسوی است. او درسال 1990 کمپانی «لوئیس برویارد» را تشکیل داد. پومرا جوایز بسیاری از جشنواره‌های مختلف دریافت کرده است، از جمله؛ جایزه بهترین کارگردانی برای نمایش «این کودک» در سال 2006، جایزه نخست ادبیات نمایشی برای نمایشنامه «این کودک» در سال 2007. فلاح‌فرد اضافه کرد: در سال 2008 پومرا موفق به دریافت عنوان مولیر به عنوان نویسنده فرانسوی زبانِ معاصر و مولیر کمپانی برای نمایشنامه «می‌لرزم» شد. جایزه مولیر 2010 نیز این عنوان را برای نگارش نمایشنامه «دایره‌ها» به پومرا اعطا کرد. در سال 2007 این نویسنده موفق به دریافت جایزه ادبیات نمایشی برای نمایشنامه «تاجران» شد.

فلاح‌فرد همچنین به چگونگی انتشار آثار پومرا در ایران اشاره کرد و توضیح داد: پیش از آن‌که من سراغ ترجمه آثار این نویسنده بروم، هیچ اثری از او به فارسی منتشر نشده بود. نخستین نمایشنامه منتشر شده از این نویسنده در ایران «می‌لرزم» بود که با ترجمه من سال 1391 از سوی نشر افراز به چاپ رسید. این مترجم در پایان درباره تازه‌ترین کتاب‌هایش گفت: ترجمه‌های من از نمایشنامه «مرد ورشکسته» اثر دیوید لسکو و رمان‌های «یک لحظه بیشتر» نوشته دلفین کولن و «خانه نور» نوشته دیدیه ون کولار نیز در روند انتشار قرار دارند. به تازگی نیز برگردان فارسی به فرانسه نمایشنامه «سقراط» نوشته حمیدرضا نعیمی را به پایان رسانده‌ام. فلاح‌فرد مترجم و نویسنده حوزه تئاتر است. با ترجمه او پیشتر نمایشنامه‌های «خدای کشتار» یاسمینا رضا، «مجردها» دیوید فوئنکینو و «می‌لرزم» ژول پومرا منتشر شده است. این مترجم همچنین نمایشنامه «سقراط» اثر حمیدرضا نعیمی را به فرانسه ترجمه و آماده انتشار کرده است.


۱۳۹۳/۲/۷ - ۱۰:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن