واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز : مدارس مراکز آموزش علوم وپرورش نفوس است خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با قدردانی از آموزش و پرورش در برگزاری مسابقات قرآن وعترت ونماز و سایر مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان گفت :درمقابل تهاجم فرهنگی دشمنان ، اجرای این چنین مسابقات ارزشمند است .
۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت ساعت 08:53
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا ، آیت الله محسن مجتهد شبستری روز شنبه در آیین گشایش سی و دومین مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری ، قرآن ، نماز ، عترت دانش آموزان و چهاردهمین فراخوان پرسش مهر رئیس جمهور در اردوگاه الغدیر تبریز اظهارکرد: فراگیری علم و دانش را مستلزم داشتن معلم، کلاس و کتاب دانست و افزود: دانش آموزان برای رسیدن به قله های علم و معرفت باید از اینها نهایت استفاده را بکنند. انبیاء الهی و ائمه اطهار به انسان درس فضیلت می دهند تا او را از جهالت و گمراهی و مسایل خلاف فطرت انسانی برهانند. امام حمعه تبریز در ادامه خاطر نشان شد: انسان های خداشناس و خدایی افرادی راستگو و وفاکننده به عهد هستند که گاه تحت تاثیر محیط های نامناسب و هم نشین ناباب فطرت ذاتی خود را گم می کنند و انبیاء الهی نیز آمده اند تا از طریق اعتقادات، اخلاق و احکام، میثاق فطری را در میان آدمیان احیا کنند.
وی اظهارکرد: انسان به طور فطری خداشناس است و اگر محیط مناسب، همنشین خوب و مربیان با اخلاص وجود داشته باشد، می تواند خود را به مقام رفیع دانش و ایمان برساند.
وی در ادامه تصریح کرد: معاشرت اجتماعی، روابط خانوادگی و چگونگی برخوردهای اجتماعی از طریق تعالیم دینی به انسا ن ها منتقل می شود و پیامبر مکرم اسلام(ص) نیز به عنوان بهترین معلم بشریت بارها در آیات قرآنی مورد ذکر قرار گرفته اند.
آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به ملزومات فراگیری علوم و دانش ها افزود: معلم، کلاس و کتاب سه عنصر مهم جهت یادگیری علوم و دانش ها هستند که نبود هر کدام از آنها فرآیند تحصیل را با مشکل روبرو می کند و اگر دانش آموز و محصلی به دنبال کسب معلومات باشد، باید به این سه وسیله مجهز شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: مساجد و مراکز آموزشی، بهترین و مهمترین مکان ها برای یادگیری مسایل فرهنگی و تربیتی هستند که در این میان مدارس آموزش و پرورش نقشی پررنگ داشته و در راس فعالیت های تعلیمی و تربیتی قرار دارند چرا که بهترین زمان یادگیری مربوط به دوران مدرسه است و در این دوران علاوه بر یادگیری مبانی علمی، باید فراگیری اصول فرهنگی و معنوی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی دانشمندان و افراد مومن و صالحان را دارای رفیع ترین شأن و جایگاه دانسته و تصریح کرد: پیشرفت علمی در سایه ایمان و عمل صالح ممکن خواهد بود و ترکیب علم و ایمان و عمل صالح می تواند موجب بی نیازی کشور از غرب در بسیاری از عرصه ها شود. وی اظهارکرد: دو کتاب قرآن و نهج البلاغه کتاب های معمولی نیستند، بلکه هم امراض روحی و جسمی را شفا داده و هم در سایه عمل بدان حسدها و کینه ها از بین می رود.
آیت الله مجتهد شبستری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت:پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برکات و پیشرفت های علمی بسیاری را به دنبال داشت که افزایش مراکز آموزشی، رشد و تنوع اختراعات و ابتکارات و افزایش حضور دختران در مراکز دانشگاهی از جمله آنهاست.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در پایان با تاکید بر توجه جدی به مسایل فرهنگی گفت: نامگذاری سال جدید با عنوان "اقتصاد و فرهنگ با مدیریت جهادی و عزم ملی" نشان دهنده تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم پیشرفت و تغییر فرهنگی در جامعه به همراه توسعه اقتصادی است و باید با ترویج کتاب و کتابخوانی و نیز مسایل فرهنگی و هنری در مقابل هجمه فرهنگی غرب ایستاد که برگزاری مسابقات دانش آموزی این چنینی و یا ترویج کتاب های شهید مطهری نمونه ای از این اقدامات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]