تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826297520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حداد: باید فرهنگ اسلامی را مهندسی کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حداد: باید فرهنگ اسلامی را مهندسی کنیم




رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی بااشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم پیگیری بحث فرهنگ در جامعه اظهار کرد: درکی که از صحبت‌های رهبری وجود دارد، این است که فعالیت‌های فرهنگی نظام‌مند نیست و ما باید در تلاش باشیم برای گسترش فرهنگ اسلامی در کشور، فرهنگ خود را مهندسی کنیم.





خبرگزاری ایسنا:حداد عادل در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به نامگذاری سال 93 با عنوان اقتصاد و فرهنگ به بحث مهندسی فرهنگی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری سال‌ها قبل عنوان «مهندسی فرهنگ» را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه کلمه مهندسی فرهنگی کلمه تعجب‌برانگیزی است، خاطرنشان کرد: این کلمه از آنجایی تعجب‌برانگیز است که معمولا آدم‌ها یا اهل فرهنگ هستند یا مهندس و تصور عمومی این است که این دو بحث با هم متفاوت هستند.

حدادعادل با بیان اینکه موضوع مهندسی فرهنگ از سال‌ها قبل در شورای عالی انقلاب فرهنگی جدی گرفته شده است، اظهار کرد: از سال‌ها قبل در شورای عالی انقلاب، کارگروهی در این زمینه تشکیل شده است که این نوع کارگروه مطالب مفصلی تحت عنوان مهندسی فرهنگ به شورای انقلاب فرهنگی ارائه کرده است. این شورا طی جلسات طولانی در این باره اسنادی را به تصویب رسانده است.

رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حال دولت فعلی نگاهی انتقادی به این مصوبه دارد و آقای آشنا ماموریتی گرفته است که با همراه کردن چند نفر دیگر در مورد این مصوبه تجدیدنظری داشته باشند. از سوی دولت اینگونه اعلام شده است که مصوبه قبلی شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای بیش از حد مفصل است.

وی با بیان اینکه به نظر من اگر ما بخواهیم آنطور که مورد نظر مقام معظم رهبری است، مهندسی فرهنگی را در کشور محقق کنیم، گفت: باید ابتدا مطالعاتی بنیادی نسبت به مبانی فرهنگی تاریخ کشور داشته باشیم. ما باید هم از آسیب‌ها و هم از آمال مطلوبی که می‌خواهیم به سمت آن حرکت کنیم، فهرستی کامل تهیه کنیم. ما همچنین باید فهرستی جامع از مسائل و فهرست دیگری از دستگاه‌های مسوول و نهادهای فرهنگی موثر و فعال در عرصه فرهنگ کشور داشته باشیم. سپس باید تعیین کنیم که هرکدام از این دستگاه‌ها و نهادها چه وظیفه‌ای برعهده دارند.

حدادعادل با اشاره به جایگاه روحانیت، صداوسیما و رسانه‌ها، آموزش و پرورش، خانواده و وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت علوم به عنوان دستگاه‌های مسوول در بحث فرهنگ کشور اظهار کرد: هرکدام از این موارد، از مولفه‌های بسیار زیاد و مختلفی تشکیل شده‌اند. همه این دستگاه‌ها امروز کار خود را انجام می‌دهند اما ما باید به این نکته توجه کنیم که آیا این دستگاه‌ها در راستای مهندسی فرهنگ حرکت می‌کنند یا خیر.

رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: من فکر می‌کنم که مراد رهبری از بحث مهندسی فرهنگ این است که افرادی که دور میز شورای انقلاب فرهنگی نشسته‌اند، باید با محوریت رییس جمهور که ریاست این شورا را نیز عهده‌دار است، به نحوی در بحث فرهنگ کار کنند که کارهایشان یک هم‌افزایی داشته باشد و مشخص شود که هر دستگاه عضو این شورا در نقشه راه کشور چه نقشی دارد.

حدادعادل با بیان اینکه مهندسی فرهنگی موضوعی نیست که در تاریخ دنیا و کشور اتفاق نیفتاده باشد، گفت: هر زمان فرهنگ جامعه‌ای عوض شود، قطعا در آن کار فرهنگی حساب‌شده‌ای صورت می‌گیرد. به طور مثال هنگام ورود اسلام به کشور ما، مسلمانان توانستند فرهنگ کشور را تغییر دهند. در زمان کودتای 28 مرداد نیز آمریکایی‌ها در کشور برای اینکه فرهنگ مورد نظر خود را جایگزین فرهنگ ایرانی کنند، مهندسی فرهنگی انجام دادند. آنها می‌دانستند که از طریق مهندسی فرهنگی می‌خواهند به کجا برسند و چه اهدافی را پیگیری کنند.

وی با تاکید بر اینکه برای گسترش فرهنگ اسلامی در کشور باید به مهندسی فرهنگی روی بیاوریم، اظهار کرد: امروز چنین درکی از صحبت‌های رهبری وجود ندارد و فعالیت‌های فرهنگی ما نظام‌مند نیست.

رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست در پاسخ به پرسش یکی از حاضران در جلسه مبنی بر اینکه چراکه تا زمانی مقام معظم رهبری به موضوعی تاکید نکنند مسوولان خود به آن توجهی نمی‌کنند، اظهار کرد: انقلاب فرهنگی در سال 59 صورت گرفت. در آن زمان بحث اصلی بحث فرهنگ بود اما گویا طرف مقابل ما نیز به بحث فرهنگ تاکید و توجه داشت.

حداد عادل در ادامه با اشاره به تاثیرات مشکلات اقتصادی در بحث فرهنگ اظهار کرد: مشکلات اقتصادی قطعا منجر به مفاسد و آسیب‌های فرهنگی می‌شود. چراکه خرابی اقتصاد به فرهنگ نیز لطمه می‌زند. نگاه اسلامی نیز اینگونه است که در جامعه‌ای که فقر بیداد می‌کند فرهنگ غنی می‌شود.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ارزیابی و پیش‌بینی شما از وضعیت اصولگرایان در انتخابات مجلس آینده چیست، اظهار کرد: تجربه انصراف از یارانه‌ها نشان داد که خیلی نمی‌توان پیش‌بینی داشت. ما وظیفه داریم که عیوب خود را بشناسیم و به وظایف اسلامی و ملی خود عمل کنیم. به هیچ وجه هم نباید ناامید شویم چراکه وضعیت امروز ما به هیچ وجه قابل مقایسه با سال 76 نیست. سال 76 وضعیت ما خیلی بدتر از امروز بود. ما نباید ناامید شویم. من فکر می‌کنم اگر صداقت داشته باشیم خداوند نیز همانطور که قول داده ما را کمک می‌کند.

رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما کاری که اصلاح‌طلبان نتوانستند در مجلس ششم انجام دهند، همان کاری نیست که شما در مجلس هفتم و هشتم علیه آنها انجام دادید؟ گفت: به نظر من اینگونه نیست. چراکه به طور مثال در آن زمان هنگامی که بحث اعتبارنامه پسر آقای علیخانی مطرح بود، کمیسیون تحقیق آن پرونده را به صحن فرستاد که به رای گذاشته شود و ایشان از مجلس بیرون بروند اما من در آن زمان مانع از این کار شدم و به واسطه مسوولیتی که داشتم، نگذاشتم که خلاف قانون و مقررات اقدامی صورت بگیرد.

حداد عادل افزود: ما در آن زمان سعی کردیم که هیچ ظلمی در حق آنها نکنیم. اگر آنها نیز در مجلس هفتم، هشتم و نهم رای نیاوردند، هیچ ارتباطی به اداره ما در مجلس ندارد. ما در مجلس تلاش کرده‌ایم که همانطور که در مجلس ششم اقلیتی نجیب بودیم، در مجلس هفتم زمانی که اکثریت را کسب کردیم، نجابت خود را حفظ کنیم.

وی در پایان با اشاره به میهمانی همسر رییس جمهور به مناسبت گرامیداشت روز زن خاطرنشان کرد: اطلاعی که من در مورد این میهمانی دارم این است که آن خانمی که در مورد حضورش در این میهمانی صحبت شده است، در میهمانی حضور نداشته است. آنطور که من اطلاع دارم، این خانم که از عوامل فتنه نیز بوده است، در جلسه‌ای که صبح آن روز در سالن اجلاس سران با حضور رییس جمهور برگزار شده ، حضور داشته است.







تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن