واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قم حجت الاسلام جمشیدی:
مدارس دینی در مناطق کمتر برخوردار قم گسترش یابد
قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزههای علمیه خواهران بر گسترش مدارس دینی و توجه به مباحث فرهنگی در مناطق کمتر برخوردار شهر قم تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی در دیدار با شهردار قم با اشاره به اینکه ارتباط علما و حوزه با بحث مدیریت شهری در قم یک ارتباط ویژه است، گفت: علما در تمامی مستحدثات عمومی در شهر قم بطور مستقیم و غیر مستقیم دخیل بودهاند و همواره در کنار شهرداری به توسعه عمران شهری یاری رساندهاند. وی اظهار داشت: وجود حرم کریمه اهل بیت(ع)، مسجد مقدس جمکران و حوزه علمیه فرصت ویژهای برای شهر قم است که متاسفانه مدیریتهای قبل چندان توجهی به این فرصت طلایی نمیکردند، ولی در دوره مدیریت شهری جدید خوشبختانه توجه ویژهای به این امر مهم شده است. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در مدیریت شهری جدید اذعان داشت: در این دوره رضایت عمومی از شهرداری بالاست و این موضوع را میتوان در سطح شهر و در میان مردم به وضوح مشاهده کرد. وی در ادامه با با بیان اینکه اگر مردم خدمت رسانی خالصانه مسئولان را ببینند به طور حتم با آنان همکاری خواهند کرد، اظهار داشت:در بخش فضای سبز و توسعه شهری گام های موثری برداشته شده که بسیار ملموس است و امیدواریم در سال 1404 بتوانیم یکی از مترقی ترین و فرهنگی ترین شهرهای کشور و خاورمیانه باشیم،که با توجه به عملکرد مدیریت شهری جدید چنین چشم اندازی برای شهر قم دور از انتظار نیست. حجت الاسلام جمشیدی با تاکید بر لزوم پیگیری توامان توسعه شهری و توسعه فرهنگی گفت: به لطف نظام اسلامی در حال حاضر 406 واحد آموزشی برای خواهران داریم که بیش از 65 هزار طلبه در آن شاغل به تحصیل هستند و بالغ بر 70 هزار طلبه از آن فارغ التحصیل شدهاند. وی در ادامه با تاکید بر لزوم گسترش مدارس دینی در مناطق کمتر برخوردار خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه اکثریت این مناطق مهاجر هستند باید در بحث فرهنگی در این مناطق فعالیت بیشتری صورت گیرد.
تعامل هرچه بیشتر شهرداری قم و حوزه علمیه شهردار قم نیز در این دیدار اظهار امیدواری کرد در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی با کمک علما و حوزههای علمیه بتوانیم در خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم عزیز سربلند بیرون آییم. محمد دلبری با تاکید بر ضرورت ترویج سبک زندگی اسلامی با رویکرد زندگی حضرت زهرا گفت: مدیریت شهری جدید در طول 32 ماه خدمت رسانی همواره در پی ایجاد فرهنگ شهری بر مبنای سیره ائمه اطهار بوده است. وی در ادامه با پر اهمیت دانستن نقش زنان در جامعه افزود:تاثیر گذاری نقش بانوان در جامعه به مراتب بسیار پر رنگ تر از مردان است به خصوص تربیت نسل جدید که آینده کشور در دستان آنان است بر عهده این بانوان گرانقدر است،لذا شهرداری برای خدمت رسانی هرچه بهتر به این عده از مردم که نیمی از جمعت ما را تشکیل میدهند تمهیدات ویژه ای به اجرا گذاشته است که ساخت بوستانهای اختصاصی بانوان از جمله آنهاست. شهردار قم با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به جلب رضایت مردم تصریح کرد:ایشان در آخرین سفر رسمی خود به شهر قم همواره بر رضایت مردم تاکید ویژه داشتند که مدیریت شهری جدید برای لبیک به این امر رهبری تمهیداتی را به اجرا گذاشتند که دیدار با مردم و شنیدن نظرات آنان و نظام پیشنهادات وانتقادات از جمله این موارد است. دلبری با بیان اینکه اعتماد مردم به شهرداری اعتماد به نظام است، گفت: اگر مردم نسبت به نهادهایی مانند شهرداری رضایت داشته باشند این رضایتمندی به پای نظام محسوب میشود پس مدیران شهری باید با تلاش وافر و دقت نظر بیشتری به رتق و فتق امور بپردازند. وی در ادامه بیان داشت: شهرداری یکی از مراکز اصلی خدمت رسانی است که حتی در زمان تعطیلات هم همواره در حال تلاش برای رفع مسائل عمومی مردم است،اما شهرداری قم به دلیل وجود حرم کریمه اهل بیت و مسجد جمکران و نزدیکی به تهران تلاش بسیار بالاتری را میطلبد. دلبری با اشاره به محورهای اصلی مورد نظر رهبری در مورد مدیریت شهری در قم گفت:ایشان همواره کاربرد معماری اسلامی را در این شهر مورد تاکید قرار دادند و ما هم در این زمینه آئین نامه هایی را تدوین کرده ایم و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است. شهردار قم در ادامه با اشاره به ضرورت رسیدگی بیشتر به مناطق کمتر برخوردار تصریح کرد: سعی ما بر این است که طی یک زمانبندی 4 ساله ما دیگر مناطق کمتر برخوردار نداشته باشیم وسرانه مناطق 2 و6 با مناطق یک و 4 برابر باشد. وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع محرومیت مناطق کمتر برخوردار افزود:در این راستا ما بزرگترین بوستان شهر را که بوستان جوان است در منطقه 2 عملیاتی کرده ایم؛ فاز یک این بوستان که در هفته جاری به بهره برداری میرسد 75 هکتار است و اقدامات رفاهی تفریحی هم در کنار آن ایجاد خواهد شد. وی در ادامه با اعلام آمادگی برای همکاری و تعامل میان شهرداری و حوزه علمیه خواهران گفت: ما حجت الاسلام مشفقی را به عنوان پل ارتباط و تعامل میان شهرداری با روحانیت و علما در نظر گرفتهایم، که امیدواریم با حضور وی تعامل حوزه و شهرداری بهتر از پیش باشد.
۱۳۹۳/۲/۶ - ۱۹:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]