تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845038853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس شبکه هپاتیت ایران:هپاتیت های B و C در کشور کنترل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس شبکه هپاتیت ایران:هپاتیت های B و C در کشور کنترل شده است شیراز- ایرنا- رییس شبکه هپاتیت ایران گفت: کشورایران در چند سال اخیر توانسته بیماری هپاتیت B و C را به نحو مطلوبی کنترل کند و هم اینک این بیماری در کشورمان در مقایسه با کشورهای همسایه شیوع کمتری دارد.


به گزارش ایرنا سید موید علویان ، روز شنبه در حاشیه سمینار دو روزه بیماری های منتقله از راه خون در شیراز، در جمع خبرنگاران افزود: هپاتیت B و C یکی از بیماری های جوامع بشری است که در دنیا و کشور پیشرفت های خوبی برای پیشگیری از ابتلا و درمان آن صورت گرفته است.
وی بیان کرد: در 40 سال گذشته بیماری هپاتیت نوع B شیوع بالایی داشته است اما با توجه به اجرای طرح واکسیناسیون نوزادان از سال 73، افزایش دانش عمومی و کاهش خطرات انتقال از راه های مختلف ، هم اینک میزان این بیماری در تمام کشور به جز دو استان گلستان و سیستان و بلوچستان به زیر دو درصد رسیده است.
علویان بیان داشت: این میزان در شهر تهران زیر یک و نیم درصد است و این آمار بیانگر این است که روند این بیماری درایران از شیوع متوسط و بالا به شیوع کم تغییر
رییس شبکه هپاتیت ایران اضافه کرد: هم اکنون حدود یک میلیون و 400 هزار نفر در کشور به بیماری هپاتیت B مبتلا هستند که باید برای این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی مناسب صورت گیرد.
علویان ، به وضعیت بیماری هپاتیت نوع C درکشورمان اشاره کرد و گفت:این بیماری از سال 75 در کشور کنترل شده است و هم اکنون شیوع بیماری هپاتیت نوع C در کشور ما زیر نیم درصد است که این میزان نسبت به جمعیت کشور ما بسیار پایین است.
وی بیان کرد: در چند سال اخیر شبکه هپاتیت ایران برنامه مدونی را با کمک مراکزعلمی، دانشگاهی و تحقیقاتی برای غربالگری، تشخیص و درمان بیماری هپاتیت نوع C انجام داده است و بر اساس این برنامه تاکنون حدود چهار هزار نفر تحت درمان قرار گرفتند.
علویان گفت: بیماری هپاتیت نوع C بیشتر در معتادان تزریقی، بیماران دیالیزی، هموفیلی و تالاسمی وجود دارد که با توجه به برنامه های کاهش آسیب، کنترل معتادان و تبدیل اعتیاد تزریقی پر خطر به متادول، انتقال این بیماری در معتادان تزریقی نیز متوقف شده است.
وی افزود: امروزه شیوع بیماری هپاتیت C درمراکز دیالیزی درکشور از حدود 15 درصد به زیر پنج درصد، در بیماران هموفیلی به زیر 20 درصد و در بیماران تلاسمی به کمتر از 10 درصد کاهش یافته است.
علویان در بخش دیگری از سخنان خود گفت:استان فارس به لحاظ تعداد افراد مبتلا به بیماری هپاتیت نوع B و C در زمره استان های کم خطر کشور است به گونه ای که
که شیوع بیماری هپاتیت نوع B کمتراز دو درصد و هپاتیت نوع C زیر نیم درصد است.
هپاتیت نامی کلی برای بیماری های مختلفی است که باعث بروز التهاب کبدی می شود. کبد ارگانی حیاتی است و عملکرد نامطلوب آن می تواند منجر به بیماری شدید وحتی مرگ شود.
شایع ترین علت این بیماری عفونت ویروسی است. چند نوع هپاتیت ویروسی شامل: A. B. C .D .E وجود دارد. همه این ویروس ها مشکلات مشابهی را ایجاد می کنند اما روش سرایت آنها متفاوت است.
هپاتیت C نوعی بیماری کبدی است که به وسیله ویروس هپاتیت (HCV) ایجاد می شود . ویروس در خون افراد مبتلا به این بیماری یافت می شود و عفونت از طریق تماس با خون فرد آلوده به سایر افراد، سرایت می کند.
هپاتیت C از طریق خون سرایت می کند و در بیش از 70 درصد موارد آلودگی ، ویروس در خون باقی مانده و افراد به صورت مزمن یا طولانی مدت حامل ویروس می شوند .
ابتلای تعداد بسیار زیادی از مبتلایان به هپاتیت C بدون علامت بالینی است. برخی ممکن است به یک بیماری خفیف شبیه سرماخوردگی که احتیاجی به درمان ندارد، مبتلا شوند. در برخی دیگر از افراد ممکن است در ابتدای آلودگی ادرار تیره شده، چشم ها و پوست به رنگ زرد متمایل شود (زردی) علائم هپاتیت در طول چند هفته ناپدید می شود اما این لزوما به معنای ناپدید شدن عفونت نیست. آزمایش خون می تواند وضعیت آلودگی فرد را مشخص کند.
زمانی که التهاب کبد بیش از شش ماه به طول انجامد بیماری به عنوان هپاتیت C مزمن شناخته می شود.هپاتیت C مزمن می تواند با نشانه هایی همچون سستی و رخوت خفیف تا شدید، کاهش اشتها، تهوع و استفراغ، دردناک بودن قسمت فوقانی و راست شکم (زیر دنده ها) ، تب و درد در قسمت مفاصل بروز کند.
هپاتیت B یک نوع ویروس است که کبد را درگیر می کند. بیشتر افرادی که مبتلا می شوند مدتی بعد بهبود می یابند و ویروس در بدنشان باقی نمی ماند اما در مواردی ویروس در بدن باقی می ماند که در این زمان به آن هپاتیت مزمن نامیده می شود و این حالت در دراز مدت موجب آسیب کبد می شود. شیرخواران و کودکان خرد سال بیشتر دچارهپاتیت مزمن می شوند.
ویروس هپاتیت B از طریق خون و مایعات بدن فرد مبتلا، منتشر می شود. و از دیگر راه های انتقال این بیماری استفاده از سرنگ تزریقی مشترک ، خالکوبی و تاتو با وسایلی که ضد عفونی (استریل) نشده اند، استفاده از وسایل شخصی مشترک مانند مسواک، تیغ، موچین، لنز تماسی و هر وسیله ای که ممکن است با خون و مایعات بدن تماس داشته باشد و همچنین از مادر به نوزاد حین زایمان قابل انتقال است.ک/2
7382 /679
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن