تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نزديك‏ترين شما به من در قيامت: راستگوترين، امانتدارترين، وفادارترين به عهد و پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827592557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه راستگویی را در خود تقویت کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
چگونه راستگویی را در خود تقویت کنیم
با آموزش، یادگیری و همچنین تمرین‌های زیاد می‌توانیم مهارت راستگویی را در وجودمان تقویت کنیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با وجود آنکه نقش خانواده و تربیت آنها در راستگویی فرد تأثیر‌بسزایی دارد اما همه ما می‌توانیم با یادگیری و ممارست مهارت‌های ویژه‌ای مانند راستگویی را در خود تقویت کنیم و از دروغ گفتن به طوری جدی بپرهیزیم.

در واقع ما باید الگوهای فرار از حقیقت که در ذهنمان شکل گرفته‌اند را به تدریج از بین ببریم تا بتوانیم رابطه سالم و احترام آمیزی را با مخاطبمان شکل دهیم.

بر این اساس فرناز طارمیان روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: روانشناسان توصیه می‌کنند که با به خاطر سپردن نکات زیر، می‌توان از مهارت راستگویی که در وجود همه ما است، بهره‌مند شویم آنها ابتدا به ما می‌گویند که خونسردی و آرامش خود را حفظ کنید زیرا وقتی انسان خونسرد باشد، تمرکز حواس داشته و خیلی آسانتر و بهتر می‌تواند از مهارت‌های خود استفاده کنند.

وی افزود: نکته دوم آن است که وقتی حقیقت را بیان می‌کنید ممکن است برخی از افراد عکس‌العمل‌ منفی از خود نشان بدهند البته شاید هم دلیل موجهی برای این ابراز خشم و ناراحتی وجود داشته باشد مثلاً شاید این حقیقت نشان دهنده بدقولی شما در اجرای یک قرارداد باشد، اما به هر حال باید بیاموزید که این وظیفه شما است که مانند یک انسان بالغ و مسئولیت‌پذیر، در لحظات خشم و ناراحتی مخاطبتان هم در کنار او حضور داشته باشید.

روانشناسان بر این باورند که گاهی وقت‌ها ضعف و خطاهایی که در وجود دیگران می‌بینیم، ناشی از رویکرد اشتباهی است که ما خودمان انتخاب کرده‌ایم در واقع این زلزله دید خودمان است که ایراد دارد، شاید از یک زاویه دیگر هم بشود به هر چیزی نگاه کرد.

طارمیان متذکر شد: برنامه‌ریزی و مدیریت زمان یکی از کلیدی‌ترین عناصر لازم برای رسیدن به آسودگی خاطر است وقتی که می‌دانید چه تعهداتی دارید و چه زمانی باید آنها را انجام بدهید بهتر می‌توانید برای آن برنامه‌ریزی کنید به این طریق کمتر ممکن است در شرایطی گیر کنید که در آینده مجبور به دروغگویی شوید.
این روانشناس خاطرنشان کرد: از عذرخواهی نترسید برخی افراد فقط به خاطر آنکه نخواسته‌اند عذرخواهی کنند مجبور به دروغگویی شده‌اند پس وقتی اشتباهی مرتکب می‌شوید نفس عمیقی کشیده‌، اشتباه خود را بپذیرید و بابت عمل یا رفتار اشتباهتان عذرخواهی کنید عذرخواهی نه‌ تنها احساس گناه و استرس را از شما دور می کند بلکه سبب می‌شود آسیب‌ها و خسارت‌های احتمالی‌تان جبران شود بعلاوه اعتراف به اشتباه و عذرخواهی کردن دو نشانه مهم از شخصیت قوی و روحیه بالا است.

طارمیان تأکید کرد: از منابع الهام بخش در راستای تقویت مهارت راستگویی خود استفاده کنید از زندگی و احادیث معصومین (ع) الگوبرداری کنید به سخنان انسان‌های بزرگ و با تقوی توجه کنید که می‌توانید انگیزه مناسبی در این راستا باشد.

وی گفت: بر روی آن‌چه که بیش از هر چیز دیگری برایتان اهمیت دارد، تمرکز کنید حواس خود را بر روی رفتار پسندیده مناسب و دوست‌داشتنی و تصویر ایده‌الی که از خودتان در ذهن خویش ساخته‌اید، تمرکز کنید، این تصویر می‌تواند شما را در ادامه راه هدایت کرده و سبب شود انگیزه بیشتری برای حفظ مهارت‌های راستگویی و استفاده از آنها داشته باشید .

گفتنی است، خانواده هم باید به نقش مهم خود در جهت هدایت فرزندان به سوی راستگویی و اجتناب ورزیدن از دروغ توجه داشته باشد و الگوی مناسبی برای آنها باشند.

گزارش از ایده مفرح
انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن