واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خطر ماهواره جدی است؛ راهکارهای کاهش آسیب های ماهواره را بشناسیم فیروزکوه- ایرنا- فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه با بیان این که خطر ماهواره جدی است، گفت: خانواده ها باید نسبت به خطراتی که آنان و فرزندانشان را تهدید می کند، آگاهی یابند.
سرهنگ ˈشیخ مراد مرادیˈ روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا به بیان برخی هشدارهای انتظامی- اجتماعی ویژه خانواده ها پرداخت.
وی خطاب به والدین و بزرگترهای خانواده ها گفت: به منظور پیشگیری از انحرافات و به دام افتادن فرزندانتان به آنان بیاموزید که همواره با پوشش مناسب و اسلامی در خیابان ها و اماکن عمومی ظاهر شوند و به ارزشهای اخلاقی- اسلامی توجه بیشتری داشته باشند.
سرهنگ مرادی بیان کرد: همواره به یاد داشته باشید استفاده از وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس، تاکسی و . . . به منظور تردد در داخل یا خارج شهر مطمئن تر است.
وی افزود: توصیه می شود افراد حتماً از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و زیورآلات، اشیاء گران قیمت و وجوه نقد خود را در معرض دید راننده و سرنشینان قرار ندهند.
فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: خانواده ها به کنترل غیرمستقیم اعضای خانواده به ویژه نوجوانان و جوانان توجه داشته باشند و بدانند که معاشرت با دوستان بد و یا تنها گذاشتن فرزندان می تواند بسیار خطرناک باشد.
وی تاکید کرد: به فرزندان خود بیاموزید از ابراز احساسات و ارائه اطلاعات شخصی به افراد ناشناس تحت هر عنوان جلوگیری کنند که در غیر این صورت می تواند پیامدهای جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
سرهنگ مرادی ادامه داد: وقت شناسی را به افراد خانواده خود گوشزد کنید و هر گونه تاخیر در حضور به موقع فرزندان را سرسری نگیرید.
وی با بیان اینکه بیش از 70 درصد جوانان و نوجوانان بزهکار دوستان خود را عامل اصلی انحراف ذکر کرده اند، تصریح کرد: اشتغال جوانان در محیط های بسته بهترین راه حل پیشگیری از جرایم است.
این مقام انتظامی ادامه داد: با احترام به فرزندان خود فرهنگ احترام را ترویج داده و ستون خانواده را محکم تر کنید و مطمئن باشید نصیحت و ارشاد فرزندان بهتر از تنبیه آنان است.
وی اضافه کرد: اگر فرزندانتان را از خطر برق و آتش و اشیاء برنده آگاه می کنید، بدانید که خطر شبکه های ماهواره ای به مراتب بیشتر از این خطرها است.
سرهنگ مرادی هشدار داد: نیازهای فرزندان خود و راهکارهای کاهش آسیب های ماهواره را بشناسید و برای حل آنها بکوشید و همچنین، نسبت به خطراتی که شما و خانواده هایتان را تهدید می کند آگاهی یابید.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: عوامل رسیدن به موفقیت در زندگی ایمان و تقوا، همت و گذشت، پرورش استعدادها، بردباری، خوشرویی و خوش زبانی، قدرشناسی، مشورت با افراد متخصص و احترام به والدین است.
تهرام/8142/1457/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]