واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نامه 24 عضو شرکت های تعاونی روستایی شهرستان کرمانشاه و پاسخ مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه - ایرنا - 24 نفر از اعضای اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی شهرستان کرمانشاه در نامه ای خطاب به خبرگزاری ایرنا مرکز کرمانشاه موارد و مشکلاتی را بیان کرده اند و خواستار پیگیری این مشکلات توسط ایرنا شده اند.
امضاکنندگان این نامه با اشاره به اینکه اتحادیه متبوع شان از سال 1344 خورشیدی تاسیس و تاکنون وظیفه خدمات رسانی به روستاییان تابعه استان را برعهده داشته است و با توزیع کالاهای کوپنی، آرد، لوازم خانگی، توزیع کود و نهاده های کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی فعالیت کرده، گفته اند که با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بیشتر فعالیت ها از این اتحادیه سلب شده است.
نویسندگان این نامه در ادامه از ایجاد بحران بر این اتحادیه و احتمال فروپاشی کامل آن خبر داده اند.
امضاکنندگان ادعا کرده اند: اکنون پرسنل این اتحادیه حدود 28 ماه است که حقوق و مزایایی دریافت نکرده اند و وضع معیشتی اسفباری برای پرسنل و خانواده های آنان که حدود 200 نفر هستند را رقم زده است و کلیه پرسنل شاغل و حتی افراد بازنشسته نیز بدون دریافت معوقه ها و مطالبات شان به امید خدا رها شده اند.
در بخشی دیگر از این نامه به ملک متعلق به این اتحادیه که اکنون به گفته امضاکنندگان دارای ارزشی افزون بر 40 میلیارد ریال است، اشاره شده که در ازای وامی که مبلغ آن کمتر از ارزش واقعی ملک است، از سوی بانک کشاورزی توقیف شده است.
این افراد در پایان نامه از خبرگزاری ایرنا خواسته اند تا مشکلات آنها را در راستای حل مشکلات پرسنل اتحادیه انعکاس دهد.
در همین راستا با مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه همکلام شدیم تا موضع و نظر وی را نیز جویا شویم.
ˈبهروز فلاحیˈ در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت: این اتحادیه کاملا متعلق به بخش خصوصی بوده و دولت در قبال حقوق نگرفتن پرسنل این اتحادیه مسوولیتی ندارد زیرا میزان درآمد این تشکل به میزان فعالیت و درآمدزایی آنها بستگی دارد.
وی اظهار کرد که در قانون هدفمندی یارانه ها برای این گونه تشکل های تعاونی 140 آیتم کاری پیش بینی شده است که نمونه این آیتم ها خرید توافقی گندم، توزیع آرد، توزیع سوخت در روستاها، احداث غرفه برای عرضه محصولات کشاورزی و.. است و این ادعا که با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، فعالیت های این اتحادیه سلب شده است، صحت ندارد.
فلاحی افزود: در همه شهرستان های استان اتحادیه های تعاونی فعالی داریم ولی در کرمانشاه و یک شهرستان دیگر اتحادیه چندان فعال نیستند و همین مساله همراه با ازدیاد پرسنل شان منجر به ضعف عملکردی شان شده است.
وی گفت: در سال گذشته ما اقدام به توزیع 10 هزار تن آرد، 200 میلیون لیتر نفت سفید و گازوئیل، 14 هزار تن انواع کودهای شیمیایی و نیز اقلامی چون سموم، کنستانتره و نهاده های کشاورزی به وسیله تعاونی های روستایی کرده ایم و برخی تعاونی ها به دلیل ضعف عملکردی و نداشتن مدیریت درست نتوانسته اند از این فعالیت های درآمدزا بهره گیری کنند.
مدیرتعاون روستایی استان کرمانشاه همچنین در مورد یکی از ادعاهای امضاکنندگان نامه ذکر شده مبنی بر متوقیف ملک 40 میلیارد ریالی از سوی بانک کشاورزی، اظهار کرد که این حق طبیعی و قانونی بانک است که اگر وام گیرنده نتواند اقساط خود را بپردازد، اموال او را توقیف کند با این حال ما حدود 12 نوبت این ملک را به مزایده گذاشتیم و سعی کردیم تا به بالاترین قیمت واگذار کنیم آن هم در راستای سودرساندن به اعضای این اتحادیه بوده اما متاسفانه حتی یک مشتری هم برای آن پیدا نشد.
وی ادامه داد: حتی توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور اقدام به رایزنی با بانک کشاورزی کرده ایم تا یک سال به اعضای این اتحادیه برای بازپرداخت وام شان و ممانعت از مصادره ملک آنها، مهلت بدهند.
571/567
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
03/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]