پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851636179
فراز و نشیبهای ویندوز، از ویندوز XP تا ویندوز 8
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فراز و نشیبهای ویندوز، از ویندوز XP تا ویندوز 8
در این مقاله میخواهیم نگاهی گذرا به فراز و نشیبهای ویندوز از XP تا ۸.۱ داشته باشیم.
یک پزشک: هفتهی گذشته مایکروسافت اعلام کرد دیگر مشکلات امنیتی ویندوز XP را بررسی نخواهد کرد و بهروزرسانی و بستهی امنیتی دیگری هم برای آن منتشر نمیکند. ویندوز XP تاکنون دوازده سال پر افتخار را پشت سر گذاشته و با اینکه نسخههای خیلی پیشرفتهتر، قویتر و ایمنتر از ویندوز XP عرضهشدهاند، هنوز قدرتمند است و اکثر نیازهای یک کاربر را برآورده میکند. به همین خاطر بسیاری از مردم جهان هنوز از آن استفاده میکنند. در این مقاله میخواهیم نگاهی گذرا به فراز و نشیبهای ویندوز از XP تا ۸.۱ داشته باشیم.
سال ۲۰۰۰: مایکروسافت باید دو نیم شود!
مایکروسافت باعرضهٔ ویندوز ۹۵ و بعد از آن ۹۸، تحول بزرگی در بازار رایانه و سیستمعامل ایجاد کرد و توانست نوعی انحصار در بازار رایانه به دست آورد. این پیشرفت با فراگیر شدن استفاده از اینترنت همزمان شد و کاربران زیادی به استفاده از رایانه روی آوردند. در همین حین شکایاتی از مایکروسافت مطرح شد که از قدرت و انحصاری که در بازار رایانه به دست آورده سوءاستفاده کرده است. در سال ۲۰۰۰ میلادی دادگاه آمریکا حکمی علیه مایکروسافت صادر کرد که به موجب آن میبایست مایکروسافت به دو شرکت با وظایف متفاوت تقسیم میشد. البته با تغییر قاضی پروندهی مایکروسافت، آن حکم جنجالی تغییر کرد و هیچگاه اجرایی نشد ولی داستان دو نیم شدن مایکروسافت تا ابد در تاریخ این شرکت باقی ماند و تولیدات مایکروسافت تا سالهای سال تحت تأثیر احکام صادرشده در آن دادگاه بودند.
سال ۲۰۰۱: استقبال از ویندوز XP
ویندوز XP یک برتری خاص نسبت به نسخههای پیشینش داشت که میتوان آن را یک ویژگی انقلابی در آن زمان دانست. ویندوز XP دو سیستمعامل تجاری و خانگی را در یک سیستمعامل تلفیق کرد و قدرت را در عین زیبایی برای هر دو گروه از کاربران به ارمغان آورد. Windows NT به عنوان هستهی جدید ویندوز جایگزین هستهی قدیمیتر که ترکیبی از DOS و ویندوز بود، شد. کاربران ویندوز ۲۰۰۰ که نسخهی تجاری ویندوز بود، یک سال پیش از ویندوز XP از هستهی Windows NT استفاده کرده بودند. معرفی ویندوز XP یک ماه بعد از حملهی ۱۱ سپتامبر در نیویورک انجام شد. جالب است بدانید ویندوز XP در ابتدا اصلاً موفق نبود و بعد از یک سال از معرفی آن کمتر از ۱۰ درصد از کاربران ویندوز حاضر به ارتقای سیستمعامل خود به ویندوز XP شده بودند.
سال ۲۰۰۲: آغاز عصر ایمنی رایانه
تنها چند ماه از انتشار ویندوز XP گذشته بود که بیل گیتس یادداشت مشهورش را با عنوان «پردازشهای قابل اعتماد» منتشر کرد. با فراگیر شدن اینترنت میان مردم جهان، یک تهدید بسیار بزرگ ویندوز را نشانه گرفته بود. هکرها توانسته بودند با دو کرم بسیار خطرناک با نامهای Code Red و Nimda به سرورهای ویندوز در سال ۲۰۰۱ حمله کنند. بیل گیتس همزمان با انتشار یادداشتش، تمام توسعههای جدید را تعطیل کرد و برنامهنویسان مشغول دیدن آموزشهای ایمنی رایانهای شدند. مشکلات ایمنی ویندوز آن قدر زیاد بود که تا سالهای سال بخش بسیار مهمی از فرایند توسعه را به خود اختصاص داد.
مایکل هاوارد ده سال بعد بیان داشت: بیل گیتس خیلی کم یادداشتهای اینچنینی منتشر میکرد و انتشار آن یادداشت نشانهای از اتفاق بسیار مهم در مایکروسافت بود.
سال ۲۰۰۳: بهروزرسانی ویندوز در «سه شنبه اصلاح»
حملهی بد افزارها به ویندوز ادامه داشت تا اینکه در سال ۲۰۰۳ یک بد افزار به نام MSBlast/32 یا Blaster بسیار فراگیر شد. این بد افزار که رایانه را مرتباً Restart میکرد از طریق شبکه و پروتوکل RPC انتشار مییافت. در اکتبر سال ۲۰۰۳ مایکروسافت تصمیم گرفت که بهروزرسانیها را در روز خاصی از هر ماه منتشر کند تا مشتریان بتوانند برای بهروزرسانی رایانههای خود برنامهریزی کنند. لازم به ذکر است برای مشتریانی که تعداد زیادی رایانه دارند (مثل ادارات) مهم است که برای بهروزرسانی امنیتی رایانههای خود برنامه داشته باشند. روز سه شنبهی دوم هر ماه برای این کار انتخاب شد و سهشنبهی اصلاح (Patch Tuesday) نام گرفت.
سال ۲۰۰۴: ویندوز XP سرویس پک ۲
با ظهور مشکلات ایمنی متعدد در سیستمعامل ویندوز، مایکروسافت تمام تلاشش را بکار گرفت تا فرایند توسعهی نرمافزاری خود را بهینهسازی و اصلاح کند.در این راستا روش جدیدی برای طراحی و توسعهی نرمافزار به وجود آمد به نام چرخهی حیاتی توسعهی ایمنی (Security Development Lifecycle). یکی از اولین محصولات این چرخه سرویس پک ۲ ویندوز XP بود که «تخته شیرجه» (Springboard) نامیده شد. بعضی معتقدند سرویس پک ۲ ویندوز XP تغییرات زیاد و اساسی در سیستمعامل ایجاد میکرد به طوری که میتوانست به عنوان یک سیستمعامل مجزا منتشر شود. ولی مایکروسافت عمداً آن را به صورت رایگان برای کاربران ویندوز XP عرضه کرد تا کاربران بیشتری ویندوزشان را ارتقا بدهند.
با گذشت چند سال از انتشار ویندوز XP منتقدین به این نتیجه رسیده بودند که ظاهر جدید ویندوز بد نیست و اگر کسی هنوز عادت به ظاهر پیشین ویندوز دارد میتواند به راحتی ویندوز XP را شبیه به ویندوز ۲۰۰۰ کند.
سال ۲۰۰۵: سقوط شاخ دراز!
مایکروسافت آرزوهای بلند و بالایی برای نسخهی بعدی ویندوز داشت و آن را شاخ دراز (Longhorn) نامگذاری کرده بود. Longhorn قابلیتهای خارقالعادهای داشت و قرار بود دنیای رایانه را به انحصار خود درآورد. Longhorn در کنفرانس حرفهای برنامهنویسان در سال ۲۰۰۳ توانست توجه زیادی را به خود جلب کند.
در سال ۲۰۰۴ که اولین نسخهی آزمایشی از Longhorn منتشر شد خیلی امیدوارکننده نبود. بیشتر قابلیتهای Longhorn درست کار نمیکرد لذا با ورود به سال ۲۰۰۵ تیم ویندوز در آرزوهای بلندبالای خود تجدیدنظر کردند. مایکروسافت تصمیمی گرفت در والاستریت ژورنال در مقالهای با نام «راه اندازی مجدد Longhorn» به چاپ رسید. مایکروسافت به این نتیجه رسیده بود که Longhorn گزینهی مناسبی برای جایگزین کردن ویندوز XP نیست لذا بیشتر تلاشی که برای Longhorn انجام داده بود را دور ریخت و از نو برای تولید یک سیستمعامل جدید برنامهریزی کرد.
سال ۲۰۰۶: ویستا وارد میشود
بعد از آبروریزی که به خاطر شکست Longhorn ایجاد شده بود انتظار داشتیم نسخهی بعدی ویندوز یک نسخهی متعادل با کارایی مناسب باشد. هیچ کس پیشبینی نمیکرد نسخهی بعدی ویندوز هم محکوم به شکست شود.
تغییرات زیادی در بخش ارتباط با سختافزار ویندوز ویستا به وجود آمده بود که نیاز داشت سازندگان سختافزار درایورهای خودشان را با تغییرات ویندوز سازگار کنند. ولی تأخیرهای متعدد مایکروسافت در عرضهی ویستا باعث شد سازندگان به ویندوز ویستا بیتوجه شوند. علاوه بر این مایکروسافت به برخی سازندگان اجازه داده بود کارتهای گرافیکی تولید و روانهی بازار کنند که اصلاً از قابلیت Aero پشتیبانی نمیکردند. این قابلیت که نماد ویندوز ویستا است، یک جلوهی جذاب تصویری و وجه تمایز ویندوز ویستا با نسخههای پیشینش به حساب میرفت.
عدم برنامهریزی مناسب برای ویندوز ویستا منجر به شکست سیستمعامل جدید مایکروسافت شد. ویستا تا منتشر شدن سرویس پک ۱ تنها یک مشت کد بود که درست کار نمیکرد. حتی بعد از منتشر شدن سرویس پک ۱ ویندوز ویستا، سازندگان سختافزارها نتوانستند با آن هماهنگ شوند و درایورهایی که درست کردند در ویستا کارایی بسیار ضعیف و نامناسب داشتند.
سال ۲۰۰۷: شما از نسخهی اصلی ویندوز استفاده نمیکنید!
ویندوز XP علاوه بر مشکلات فراوان امنیتی، یک ایراد دیگر هم دارد که البته بیشتر به مایکروسافت مربوط میشود تا به کاربران. نصب نسخهی غیر اصلی آن کار بسیار راحتی است و بسیاری از مردم جهان بدون اینکه پولی بابت ویندوز بپردازند آن را با یک سریال جعلی نصب میکنند و از تمام قابلیتهای آن استفاده میکنند. مایکروسافت برای رفع این مشکل یک سیستم تشخیص نسخهی اصلی (Genuine) از غیر اصلی در ویندوز ویستا قرار داد (WGA) که اگر اصلی بودن سیستمعامل توسط این نرمافزار تشخیص داده نشود، برخی قابلیتهای سیستمَعامل مثل قابلیتهای امنیتی، بهروزرسانیها و … غیرفعال میشود و مرتباً به کاربر یادآوری میشود که ویندوز شما اصل نیست.
WGA در سال ۲۰۰۷ کارش را آغاز کرد و در ابتدای راه بسیار ضعیف بود. بسیاری از کاربران با اینکه نسخهی اصلی ویندوز را خریده بودند با نصب یک نرمافزار یا تغییری در سختافزار رایانهی خود با پیغام «اصلی نبودن ویندوز» و سپس از کار افتادن برخی قابلیتهای آن مواجه میشدند.
در سال ۲۰۰۸ بیشتر ایرادات WGA برطرف شده بود و به خوبی کار میکرد ولی با این حال تأثیر منفی خود را در ذهن کاربران ویندوز ویستا ثبت کرده بود.
سال ۲۰۰۸: تیر خلاص اپل به مایکروسافت با تبلیغ «مک بخرید»
تبلیغات تلویزیونی اپل با عنوان «مک بخرید» در سال ۲۰۰۶ آغاز شد ولی در سال ۲۰۰۸ حملات بیرحمانهای به ویندوز ویستا انجام داد و با برشمردن ایرادات فراوان آن، کاربران را ترغیب به خرید مک میکرد.
سال ۲۰۰۹: ویندوز ۷، آنچه که باید از اول به جای ویستا میآمد
به خاطر مشکلات امنیتی ویندوز XP و ایرادات فنی فراوان در ویندوز Longhorn و ویستا، پیشبینی میکردیم که در سالهای بعد از ویستا یک نسخه از ویندوز ارائه شود که مشکلات نسخههای قبلی ویندوز را نداشته باشد.
تحت مدیریت استیفن سینوفسکی، ویندوز ۷ در زمانبندی مناسب عرضه شد. این دفعه برخلاف دفعهی قبل، سازندگان سختافزارها با ویندوز ۷ هماهنگ بودند و البته ویندوز ۷ تغییرات عمیق فراوان نداشت که مشکلات زیادی برای تولیدکنندگان سختافزار به وجود آورد. ویندوز ۷ بسیار بهتر از ویستا بود به طوری که گفته میشود از اول باید به جای ویستا میآمد. انتشار ویندوز ۷ یک تحول بسیار خوب در سیستمعامل ویندوز و بزرگترین موفقیت مایکروسافت به حساب میآید.
سال ۲۰۱۰: ویندوز ۷ بزرگترین موفقیت مایکروسافت است
بنا بر آمار NetMarketShare تنها ۹ ماه از عرضهی ویندوز ۷ گذشته بود که تعداد رایانههای دارای ویندوز ۷ از کل رایانههایی که در طی این چند سال ویندوز ویستا نصب کرده بودند، بیشتر شد. یکی دیگر از عواملی که به موفقیت ویندوز ۷ کمک کرد، بازیابی اقتصاد جهانی پس از رکود بود که باعرضهٔ ویندوز ۷ همزمان شد. شرکتها و ادارههایی که به علت مشکلات مالی تاکنون نتوانسته بودند سیستمعامل رایانههایشان را ارتقا بدهند فرصت پیدا کردند تا بهترین ویندوز دنیا را بر روی رایانههایشان نصب کنند. در همین روزها بود که اپل تبلت iPad را معرفی کرد و با این کار جدالی تازه در دنیای فناوری به راه انداخت که هنوز ادامه دارد و شرکتهای مختلف در زمینهی تبلتها با هم رقابت میکنند.
سال ۲۰۱۱: پیشنمایش ویندوز ۸
در زمانی که تبلتها و رایانههای لمسی در زندگی مردم واردشدهاند، مایکروسافت نیاز داشت ظاهر قدیمی ویندوز را که از سال ۱۹۹۵ تغییر اساسی نکرده بود، به گونهای بهینهسازی کند که مناسب دستگاههای لمسی باشد.
در سپتامبر ۲۰۱۱ مایکروسافت رسماً از ویندوز ۸ رونمایی کرد.نسخهی نمایشی ویندوز ۸ در ۲۴ ساعت اول انتشارش بیش از ۵۰۰ هزار بار دانلود شد. کاربران در این زمان برای بار اول با رابط کاربری Metro روبرو شدند و مشخص شد تفاوت خیلی زیادی با رابط کاربری قبلی دارد لذا بسیاری از کاربران از آن زده خواهند شد و چندین سال طول خواهد کشید تا از ویندوز ۷ دل بکنند. دقیقاً همین شرایط برای ویندوز XP هم پیش آمده بود.
سال ۲۰۱۲: ورود رسمی ویندوز ۸ به بازار
با مدیریت استیفن سینوفسکی، ویندوز ۸ با دقت و احتیاط پیشروی میکرد. ابتدا یک نسخهی نمایشی برای کاربران خانگی، یک نسخهی نمایشی نهایی و سپس نسخهی کامل ویندوز ۸ عرضه شد. کمی بعد از عرضهی رسمی ویندوز ۸، استیفن سینوفسکی از سمتش کنارهگیری کرد. در همین موقع بسیاری از امیدها برای موفقیت ویندوز ۸ به ناامیدی تبدیل شده بود. چون کاربران (مخصوصاً کاربرانی که از موس و صفحهکلید استفاده میکنند) در کار با ویندوز ۸ دچار مشکلات جدی شده بودند. حتی کاربران حرفهای برای انجام کارهای سادهای مثل خاموش کردن سیستم احتیاج به آموزش مخصوص داشتند.
سال ۲۰۱۳: ویندوز ۸.۱ با دکمهی استارت آمد
مایکروسافت پیش از عرضهی ویندوز ۸ هر سه سال یکبار از نسخهی جدید ویندوز رونمایی میکرد ولی باعرضهٔ ویندوز ۸ قول داد این زمان را کوتاهتر کند. باعرضهٔ ویندوز ۸.۱ دقیقاً یک سال بعد از ویندوز ۸، مایکروسافت به قولش عمل کرد. ویندوز ۸.۱ تنها یک سرویس پک نیست بلکه تفاوتهای قابلتوجهی با ویندوز ۸ دارد.
معلوم است مایکروسافت به بازخورد کاربران نسبت به ویندوز ۸ توجه میکند. در چند ماه بعد از انتشار ویندوز ۸، نرمافزارهای جایگزین منوی استارت، پرفروشترین نرمافزارهای ویندوز بودند. مایکروسافت این پیام را از کاربران دریافت کرد و دکمهی استارت را به مکان قبلیاش برگرداند. البته لازم به ذکر است این دکمه بیشتر جنبهی روانی دارد چون در ویندوز ۸ هم وجود داشت.در ویندوز ۸ کافی است موس را به گوشهی پایین سمت چپ صفحه بیاورید تا دکمهی استارت ظاهر شود.
سال ۲۰۱۴: یک بهروزرسانی بزرگ برای ویندوز ۸
مایکروسافت چرخ توسعهاش را خیلی سریع کرده است چون هنوز مدت زیادی از عرضهی ویندوز ۸.۱ نگذشته که یک بهروزرسانی عمدهی دیگر برای ویندوز عرضه کرده است. در این بهروزرسانی سعی میکند کمی دیگر از نارضایتی کاربران کم کند.
مایکروسافت در کنفرانس برنامهنویسان قول داد که منوی استارت را به ویندوز ۸ برگرداند و قابلیتی فراهم کند که برنامههای Modern (نام جدید جایگزین Metro) به جای اینکه الزاماً تمام صفحه باشند، در یک پنجره اجرا شوند. اقدامات و صحبتهای اخیر مایکروسافت حاکی از این است که به رضایت کاربران از ویندوز ۸ بسیار اهمیت میدهد و هر آنچه که تاکنون به آن ایراد میگرفتند به زودی برطرف خواهد شد.
انتقادات گستردهای که در چند ماه اخیر به ویندوز ۸ شد نشان میدهد انحصاری که مایکروسافت ۱۴ سال پیش در بازار رایانهها داشت از بین رفته و دیگر آنقدر قدرتمند نیست که دولت آمریکا بخواهد آن را به دو نیم کند.
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
چگونه به safe mode در ویندوز 8 برویم +آموزش تصویری
چگونه به safe mode در ویندوز 8 برویم آموزش تصویری گاهی اوقات در محیط اصلی ویندوز نمی شود تغییراتی را بر روی برخی نرم افزار ها و فایل های سیستمی اعمال نمود بنابراین شما نیاز دارید که به محیطی بروید که از همه لحاظ امن و آزاد بوده و نرم افزار ها در آن غیر فعال باشند تا شما بتوانیدجستجوی سریعتر در ویندوز XP
ترفند اورژانس IT جستجوی سریعتر در ویندوز XP اگر شما هم همچنان از کاربران ویندوز XP هستید ممکن است قصد داشته باشید جستجو را با سرعت بالاتری انجام دهید و یا اینکه تمایل به حذف سوالهای گوناگون قبل از جستجو و حذف انیمیشنها داشته باشد به گزارش خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگامایکروسافت به پشتیبانی از ویندوز XP پایان داد
مایکروسافت به پشتیبانی از ویندوز XP پایان داد همانطور که پیشتر در زومیت خواندید مایکروسافت براساس برنامههای خود پشتیبانی از ویندوز ایکسپی را به پایان برد با در دسترس قراردادن بروزرسانی ویندوز 8 1 ویندوز ایکسپی از لیست پشتیبانی مایکروسافت رخت بسته و این کمپانی مونس 12 سامجموعه ابزارهای کاربردی برای ویندوز NirLauncher 1-18-51 | دانلود رايگان نرم افزار
NirLauncher 1 18 51 با نصب این برنامه سبک و کم حجم می توانید به راحتی دسترسی سریعی به بسیار از ابزارهای مهم ویندوز داشته باشید این نرم افزار دارای بیش از صد برنامه ی مختلف و کاربردی برای ویندوز است که برای بازیابی پسوردهای مختلف مشاهده و مدیریت کش مرورگر ابزارهایی برای کار بادانلود Windows 8.1 Professional with Update x86/x64 RTM - ویندوز 8.1 ب
93 1 16 تغییرات - نسخه جدید و رسمی مایکروسافت تحت عنوان «Windows 8 1 with Update» بر روی سایت قرار گرفت - این نسخه از ویندوز کاملاً رسمی و بدون هیچگونه دستکاری بوده و توسط شرکت Microsoft ارائه شده است - این نسخه ویندوز دربردارنده تمامی آپدیتهبه روز رسانی ویندوز 8.1، آغاز شد
به روز رسانی ویندوز 8 1 آغاز شد شرکت مایکروسافت اولین بسته به روز رسانی ویندوز 8 1 را به طور رسمی و هم زمان با پایان گرفتن حمایت از ویندوز xp آغاز کرد شرکت مایکروسافت با این به روز رسانی تغییراتی را در ویندوز 8 1 ایجاد خواهد کرد از جمله ویژگی های این به روز رسانی این است که کافزایش قدرت صدا در ویندوز 7
ترفند ویندوز 7 افزایش قدرت صدا در ویندوز 7 اگر ویندوز شما ویندوز 7 است می توانید قدرت صدا را بالا ببرید و با صدای بلندتری موزیک گوش دهید به گزارش خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران در Control Panel را انتخاب کنید در پنجره باز شده ابتدا Speakers را انتخاب کنحذف کانکش وایرلس در ویندوز 8.1 با روشی ساده
ترفند اورژانس it حذف کانکش وایرلس در ویندوز 8 1 با روشی ساده اگر شما هم از کاربران ویندوز 8 1 هستید جهت حذف شبکه وایرلستان در لیست شبکههای موجود بدلیل عدم اتصال خودکار به اینترنت میتوانید از این روش ساده استفاده کنید به گزارش اورژانس it باشگاه خبرنگاران برای انجام این کارنکتههای ویندوز: Mute کردن صدا با استفاده از میانبر صفحه کلید
نکتههای ویندوز Mute کردن صدا با استفاده از میانبر صفحه کلید ویندوز آیکون تنظیمات صدا را در Tray در دسترس کاربران گذاشته است که میتوان با استفاده از آن اقدام به Mute کردن صدای سیستم کرد اما متاسفانه هیچ میانبر و کلید مشخصی برای این عمل در ویندوز تعبیه نشده است هرچند برخی از نرعکسهای خاطره انگیز با وقایع نگاری مرگ ویندوز ایکس پی
عکسهای خاطره انگیز با وقایع نگاری مرگ ویندوز ایکس پی فناوری اطلاعات > نرم افزار - امروز مصادف با 8 آوریل 2014 از نظر مایکروسافت ویندوز ایکس پی مرد وقایع نگاری مرگ ویندوز ایکس پی سیستم عامل محبوب بعد از 12 سال درگذشت وقایع نگاری مرگ ویندوز ایکس پی سیستم عامل محبوب بعاخبار مایکروسافت و ویندوز بهروزرسانیهای تازه برای ویندوز 8.1 و سرور 2012
اخبار مایکروسافت و ویندوزبهروزرسانیهای تازه برای ویندوز 8 1 و سرور 2012کاربران نسخه های مجاز سیستم عامل های ویندوز 8 1 و همین طور ویندوز Server 2012 R2 میتوانند تازهترین بسته های به روزرسان را از مرکز خدمات VLSC این شرکت دریافت کنند به گزارش فارس به نقل از زد دی نت پیش از اخرداد ماه زمان پیوستن سونی به ویندوز فون خواهد بود؟!
خرداد ماه زمان پیوستن سونی به ویندوز فون خواهد بود این روزها بازار شایعات ویندوز فونی داغ است در آخرین اخبار منتشره اعلام شده است که سونی تا چندی دیگر اقدام به تولید گوشی هایی با سیستم عامل ویندوز فون می کند البته این نسخه ویندوز آخرین آپدیت مایکروسافت را نیز به همراه خواهددانلود Austin Botanical Garden theme - پوسته باغ گل ها برای ویندوز 8 و
پوسته Austin Botanical Garden theme تصاویری از شکوفه ها و گل های زیبا و بی نظیر را شامل می شود عکاس هنرمند Amy Alderman گل های مختلفی را که در مزرعه باغ و مابقی فضای سبز اطراف ما هستند را با عکس های دقیقی به تصویر کشیده است را گردآوری نموده است تا زیبایی و ظرافت زندگی گیاهانیمعرفی تبلت "جان سخت" ویندوزی Getac T800 برای حرفه ای ها با پردازنده اینتل
معرفی تبلت جان سخت ویندوزی Getac T800 برای حرفه ای ها با پردازنده اینتل فناوری اطلاعات > سخت افزار - اگر دنبال یک تبلت حرفه ای برای کار خود هنگام حرکت هستید به شما پیشنهاد می کنیم به سراغ تبلت Getac T800 بروید Getac T800 نبلت جان سخت ضد غبار ضدلرزش ضد آب ضد مایع ضدانلود Windows 8.1 Enterprise with Update x86/x64 RTM - ویندوز 8.1 این
93 1 16 تغییرات - نسخه جدید و رسمی مایکروسافت تحت عنوان «Windows 8 1 with Update» بر روی سایت قرار گرفت - این نسخه از ویندوز کاملاً رسمی و بدون هیچگونه دستکاری بوده و توسط شرکت Microsoft ارائه شده است - این نسخه ویندوز دربردارنده تمامی آپدیتههک رجیستری برای بازگرداندن All Programs در ویندوز 7
هک رجیستری برای بازگرداندن All Programs در ویندوز 7 یکی از نکات مثبت در ویندوز XP که عمر آن همین چند وقت پیش به پایان رسید منوی خوب آن بود که گزینه All Programs در آن امکان دسترسی سریع به همه برنامه های نصب شده بر روی سیستم را میداد مایکروسافت این مورد را از ویندوز Vista به بعد10 دلیل برای خرید یک تبلت ویندوزی
10 دلیل برای خرید یک تبلت ویندوزی تبلت تقریبا هر کاربری سعی کرده یکی از آنها داشته باشد خبر آنلاین اولین قصد برای خرید یک تبلت برای آوردن به خانه می تواند از نوع اپل یا سامسونگ باشد هر کدام از این دو برند سیستم عامل آی او اس و اندروید را پیشنهاد می دهند اما مایکروسافت با ویند-