تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821000634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت خود مدیریتی زنان سرپرست خانوار


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ضرورت خود مدیریتی زنان سرپرست خانوار
کد خبر: ۳۹۴۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۶ - 21 April 2014


یک روانشناس گفت: مادران به ویژه زنان سرپرست خانوار باید خود مدیریتی کنند، یعنی خود را از جنبه‌های مختلف مانند هیجانات مدیریت کنند.

به گزارش ایسنا، دکترسیما فردوسی در پنجمین جشن یاران کوثر افزود: یکی از مصداق‌های مدیریت هیجانات، کنترل پرخاشگری بی‌مورد است و این مورد می‌تواند در رابطه بین مادر و فرزند نقش مهمی را ایفا کند. البته از سوی دیگر مادر باید به درستی اقتصاد خانواده را مدیریت کند.

وی تاکید کرد: مدیریت روابط عاطفی بسیار مهم است. مادران باید تلاش کنند مدیریت خود را از طریق در آغوش کشیدن فرزندانشان و بوسه زدن بر آنها ابراز کنند؛ اما مادرانی که عواطف خود را بروز نمی‌دهند به آنها مادران یخچالی می‌گویند و فرزندان این افراد دچار مشکلاتی می‌شوند.

این روانشناس با اشاره به ضرورت مدیریت کلان گفت: ما باید با هم به خوبی صحبت کنیم و واژه‌های خوب به کار ببریم. احترام بین مادر و فرزند باید متقابل باشد. از سوی دیگر اگر کسی شما را آزرده کرد در صدد تلافی برنیایید؛ بلکه از خدا بخواهید که او را آگاه کند. این کار تاثیر زیادی بر روابط فرد می‌گذارد و پس از مدتی فرد خطاکار به اشتباه خود پی می‌برد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: معمولا زنان مدیر خانواده و مردان سرپرست خانواده هستند؛ اما در صورت غیبت مرد در خانواده زنان هر دو مسئولیت را بر عهده می‌گیرند و زنان سرپرست خانوار ایرانی ثابت کردند که توانمند‌ی‌های زیادی دارند.

فردوسی با بیان اینکه زنان در خانواده باید نقش مدیریتی داشته باشند، اظهار کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های زنان فرزند پروری است و با مدیریت و برنامه‌ریزی می‌توان علاوه بر اشتغال، فرزندان خود را به درستی تربیت کرد.

این روانشناس با بیان اینکه فرزندان از پدران و مادران خود الگو می‌گیرند، اظهار کرد: در صورت نبود پدر در خانواده، مادر باید الگوی جامع تر و کامل‌تری برای فرزندان خود باشد تا فرزند بتواند با همانندسازی از او رفتارهای مختلف را بیاموزد.

فردوسی با بیان اینکه مادر باید با فرزند خود ارتباط کلامی برقرار کند، تاکید کرد: اگر شوهر زن فوت کرده باشد مادر باید از ویژگی‌های مثبت پدر برای فرزندان خود صحبت کند و حتی اگر زن و شوهر از یکدیگر طلاق گرفته باشند مادر نباید از شوهر سابق خود نزد فرزند بدگویی کند؛ بلکه باید ویژگی‌های مثبت او را برشمارد؛ چرا که فرزند بدگویی‌های مادر را به خود نسبت می‌دهد و این صحبت‌ها در ذهنیت او تاثیر منفی می‌گذارد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات روحی افراد در بزرگسالی از دوران کودکی آنها نشات می‌گیرد. این در حالی است که مادر نقش مدیریت سلامت روان فرزند را بر عهده دارد.

فردوسی با بیان اینکه وضعیت روحی و روانی مادر بسیار اهمیت دارد، تاکید کرد: یکی از دلایل تمایل نداشتن فرزندان به درس خواندن و رفتارهای ناهنجار او افسردگی و استرس مادر است؛ البته ممکن است استرس‌ها و فشارهای مادر زیاد باشد ولی او باید استراتژی حل مسئله را به کارگیرد.

این روانشناس تاکید کرد: فرزند نیاز دارد در محیطی سرشار از امنیت روانی پرورش یابد و این امنیت را مادر می‌تواند برای او ایجاد کند. دلبستگی بین مادر و کودک اهمیت زیادی دارد. اگر مادر این موضوع را نادیده بگیرد نمی‌تواند شرایط خوبی را برای فرزند خود در خانواده به وجود آورد.

فردوسی در پایان اظهارکرد: ما نباید از خداوند طلبکار باشیم و به او بگوییم که خداوندا من نماز می‌خوانم، روزه می‌گیرم و تمام دستورات تو را انجام می‌دهم اما در عوض تو به من چه می‌دهی؟، به این نوع دینداری، دینداری نابالغ می‌گویند. از سوی دیگر لازم است فرزندان خود را از نظر دینی تربیت کنیم، چرا که در صورت برخورداری از تربیت دینی آنها در برابر تنش‌ها و فشارها بازخوردهای بهتری از خود نشان می‌دهند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن