واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس خبرگزاری زنان افغان: نهادهای مردمی به نزدیکی دو ملت افغانستان و ایران کمک کنند تهران - ایرنا - رییس خبرگزاری زنان افغان ضمن تاکید بر وجود مشترکات فرهنگی، تاریخی و زبانی میان مردم افغانستان و ایران، از نهادهای مردمی خواست برای نزدیکی دو ملت کمک کنند.
«حمیرا ثاقب» روز دوشنبه در حاشیه نشست بین المللی تقویت حمایت از پناهندگان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در قانون اساسی افغانستان هیچ تبعیضی بین حقوق و زنان و مردان وجود ندارد، افزود: مشکل اساسی ما در افغانستان این است که زنان حقوق خود را باور ندارند و سعی می کنیم آنان را در باورمندی حقوق خود کمک کنیم.
** قانون منع خشونت علیه زنان در افغانستان مورد حمایت دولت است
وی با بیان اینکه قانون منع خشونت علیه زنان در افغانستان مورد حمایت دولت قرار دارد، گفت: با این وجود، برخی زنان هنگام بروز خشونت از سوی همسران و دیگر اعضای خانواده، از مراجعه به پلیس خودداری می کنند.
رییس خبرگزاری زنان افغان درباره اهداف این خبرگزاری که ریاست آن را برعهده دارد، افزود: داشتن حق انتخاب برای زنان، یکی از اهدافی است که بمنظور افزایش حقوق آنان دنبال می کنیم.
** زنان باید بیاموزند برای پیشرفت منتظر کمک دیگران نباشند
مدیر مسوول مجله «نگاه افغانستان» ادامه داد: زنان و از جمله زنان افغان باید یاد بگیرند که برای پیشرفت و موفقیت منتظر کمک دیگران نباشند.
** فعالیت حدود 900 نشریه و 90 شبکه تلویزیونی در افغانستان
این کارشناس رسانه، حضور گسترده رسانه ها نوشتاری و دیداری را از نقاط پیشرفت افغانستان دانست و گفت: در افغانستان حدود 900 نشریه و 90 شبکه تلویزیونی وجود دارد و این اتفاق یکی از راه های پیشرفت دمکراسی است.
** برخی رسانه ها از افغانستان فقط مرگ و فلاکت را نشان می دهند
وی با انتقاد از عملکرد برخی رسانه ها در انعکاس اخبار تحولات افغانستان گفت: برخی رسانه ها فقط جنگ، کشتار، مرگ، بدبختی و فلاکت را از افغانستان به جهانیان نشان می دهند که اشتباه است.
حمیرا ثاقب افزود: در افغانستان زیبایی و شادی های زیادی وجود دارد که جهانیان از وجود آن بی خبر هستند.
وی به وجود مشترکات فرهنگی، تاریخی و زبانی مردم افغانستان و ایران اشاره کرد و گفت: نهادهای مدنی دو کشور باید به نزدیک شدن دو ملت کمک کند.
این کارشناس رسانه ادامه داد: زنان دو کشور در قالب نهادهای مردم نهاد باید کمک ها مختلفی در زمینه ها ی گوناگون مانند، فرهنگی، حرفه ای و تخصصی داشته باشند که این امر می تواند منجر به انتقال تجارب بین دو ملت شود.
این فعال امور زنان در افغانستان در پاسخ به این سووال که آیا به آینده افغانستان امیدوار است یا نه؟ گفت: به آینده افغانستان و پیشرفت کشور در زمینه ها مختلف امیدورام.
همایش بین المللی تقویت و حمایت از پناهندگان به همت حمایت از زنان و کودکان پناهنده (حامی) از سی ویکم فروردین تا اول اردیبهشت ماه در هتل هما تهران برگزار شد.
اجتمام ** 3377 ** 1071
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
01/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]